Feedback
Alle Tegelwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
72 ervaringen (2 weken geleden)
Waddinxveen (Zuid-Holland)
57 ervaringen (1 week geleden)
7,0

Tegelhuis Den Bosch

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Rietveldenweg 13B, 5222 's-Hertogenbosch
Gebruikerservaringen
Er zijn 5 gebruikerservaringen over Tegelhuis Den Bosch. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Goed tot en met leggen, slechte nazorg”
Door Antonie op donderdag 23 mei 2013 '13
Tot en met het leggen van onze nieuwe tegelvloer waren we tevreden. Afspraken werden allemaal netjes nagekomen; er werd op een nette en snelle manier gewerkt; moeilijke hoekjes werden op een mooie manier afgewerkt. Ook het schoonheidsfoutje (te weinig zand besteld) werd ter plekke opgelost. Over het voegwerk zijn we echter een stuk minder te spreken. De voegen hebben bij lange na niet dezelfde kleur. Een grote mix van donkergrijs, witgrijs en lichtgrijs. Dit is nog steeds het geval na 9 maanden, terwijl ons verteld werd dat e.e.a. zou opdrogen en we hier na 6 maanden niet meer van zouden zien. Het voegwerk onder de plinten is zelfs een drama. Eigenlijk is er geen sprake van voegwerk. Na de eerste stofzuigbeurt was alles verdwenen tussen plint en vloer. Na veel telefoontjes werd er dan toch opnieuw gevoegd, maar een paar stofzuigbeurten verder was opnieuw alles tussen plint en vloer verdwenen. De door het Tegelhuis ingehuurde monteur voor de vloerverwarming werkte hard, maar het zou fijn geweest zijn als deze ons had verteld dat onze oude vloerverwarming al niet goed aangelegd was. Twee maanden na de klus zetten we de vloerverwarming aan, wat tot flink wat geluidsoverlast zorgde. Uiteindelijk hebben we ons zelf moeten omscholen tot verwarmingsexpert, totdat we wisten wat er verkeerd was. Een telefoontje naar een specialist met ons vermoeden en de dag erna was het probleem opgelost. Voor meer info: bel gerust. 06-20618747
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“De moeite waard”
Door Chris en Jasper op dinsdag 18 mei 2010 '10
Wij zijn zaterdag bij het tegelhuis in Den Bosch geweest om navraag te doen voor een tegelvloer inclusief vloerverwarming als hoofdverwarming. De verkoper van het tegelhuis vond de meerprijs van BAM belachelijk hoog. Hij kan onder die prijs de vloerverwarming inclusief tegels leveren.. dus inderdaad de moeite waard om het zelf te regelen. We waren eerst aan het kijken naar een gietvloer, maar die prijzen liggen toch echt te hoog. Dus vandaar de switch naar tegels.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 57 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 72 ervaringen
“Goedkoper”
Door Jasper en Chris op dinsdag 25 mei 2010 '10
Wij zijn bij het Tegelhuis in Den Bosch geweest. Mooie tegels voor een goede prijs, die eventeel nog lager kan worden als er met meer mensen daar wordt afgenomen. Wij gaan voor tegels beneden in combinatie met vloerverwarming. En wat we betalen voor tegels, inclusief vloerverwarming en leggen (het complete plaatje) is nog goedkoper dan alleen de vloerverwarming van de BAM...
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door Jasper & Chris op dinsdag 26 okt 2010 '10
Tegels voor beneden hebben we bij Tegelhuis Den Bosch gekocht, Rietveldenweg. Hadden we gewoon een goed gevoel over. Mooie tegel uitgezocht en een mooie prijs denk ik, incl. vloerverwarming.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima voorlichting, mooie prijzen.”
Door Hubert en Henny op donderdag 27 jan 2011 '11
Wat een keuze, hele scherpe prijzen. Goede idee├źn en combinaties. We waren heel blij dat Mvr. Marian ons te woord stond. Onze woonkamervloer is het pronkstuk van ons huis geworden. We kunnen iedereen Tegelhuis Den Bosch aanraden.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
Vestiging Tegelhuis Den Bosch
aDen Bosch, Rietveldenweg 13B, 5222 's-Hertogenbosch
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Noord-Brabant