Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
88 ervaringen (1 week geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
195 ervaringen (2 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
260 ervaringen (6 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
43 ervaringen (1 week geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
49 ervaringen (2 weken geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
230 ervaringen (2 weken geleden)
6 vestigingen
1446 ervaringen (6 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (2 maanden geleden)
7,2

Svea Keuken & Bad

Score uit 32 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Noord-Holland, Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Gebruikersfoto: Keuken met granieten aanrechtblad
1 / 10
10 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Svea Keuken & Bad
Eerlijke keukens & badkamers, eerlijke prijzen.
Gebruikerservaringen
Er zijn 32 gebruikerservaringen over Svea Keuken & Bad. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren18 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“De klos”
Door p. Boekee op maandag 13 jun 2016 '16
Als je eenmaal heb getekend dan ben je de klos. afspraken komen ze niet na ze leveren de verkeerde spullen en na 4 maanden heb ik mijn geld nog niet terug is toch 350 euro wat ik nog van hun krijg. het zijn boeven daar. voor het plaatsen van 1 wastafel duurt een maand ieder keer komen ze niet. Betreft Svea Amersfoort
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Bimbergen op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
In de winkel van SVEA Son heel vriendelijk behandeld. We hebben daar een keuken gekocht. Ze denken met je mee en dragen praktische voordelen aan. De levering was vroeger dan gepland en er was regelmatig telefonisch contact over de vorderingen. Perfect ingemeten, perfect geplaatst. We gaan zeker in de toekomst voor onze nieuwe badkamer naar SVEA Son. Bedankt Ivo, Cem en Marieke.
Keuken met granieten aanrechtblad
Keuken met granieten aanrechtblad
Beste familie Bimbergen, Wat fijn om dit te lezen! Dit geeft ons veel voldoening in ons werk! Veel plezier met uw nieuwe en mooie keuken! Groetjes , Ivo, Marieke & Cem REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
9,7
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 49 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 158 ervaringen
“Telkens goede service gehad”
Door Rob Faassen op zaterdag 2 jul 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Ik heb bijna twee jaar geleden een keuken bij deze vesteging gekocht, na plaatsen waren er een paar problemen kleine beschadeging aan een kasje en de glas plaatjes van de laden zaten er niet bij. Dit hebben ze opgeschreven en netjes na twee weken kreeg ik een telefoontje dat de spullen binnen waren. Deze zijn netjes gemoneteerd en dat was klaar. Toen had ik het probleem dat de zijplaten losraken van mijn losse kast dit gemeld en zowat de volgende dag was er al weer een monteur! Nu na ongeveer 2 jaar blijkt mijn vaatwasser te lekken omdat hij er wat scheef instaat. Ik bel netjes op en svea handeld meteen. Er wordt zo snel mogenlijk een monteur gestuurd! Ik kan niet anders zeggen dan echt een zeer goede service van svea in son ( ekkersrijt ). U wordt altijd vriendelijk te wordt gestaan en meteen geholpen! Svea in son is echt een aanrader!
Witte greeploze keuken
Witte greeploze keuken
Beste Rob, Fijn om te horen dat uw vaatwasser weer goed werkt en bedankt voor de recensie! Ps: Wat een mooie keuken! Met vriendelijke groet, Cem Broeckx REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Svea Keuken & Bad”
Door de Wit op dinsdag 30 aug 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
In december hebben wij bij Svea een keuken gekocht. en deze is gister geplaatst. Ivo dacht goed met ons mee en heeft een prachtig ontwerp gemaakt. De persoonlijke aandacht van Svea is echt super. Wij komen hier zeker terug voor de badkamer !
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aankoop geleverd en naar perfectie gemonteerd”
Door Carlos op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Enthousiast, sfeer makend, vakkennis en meedenken zijn ze. Voor ons was het een fijne belevenis die ze gaven. We begonnen met een heerlijk kop koffie en eindigde met een glas prosecco. Marieke had allemaal verschillende ideeën op tafel gelegd en zo zijn we gaan puzzelen tot een mooie badkamer. We zijn er erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geinformeerd”
Door h.v.d.bunt op donderdag 1 okt 2015 '15
Na een goed gesprek vooraf in de winkel zijn we na een aantal andere bezocht te hebben weer terug gegaan naar deze keukenspecialist (Svea Amersfoort) waar we goed behandeld en geinformeerd zijn en overgegaan tot aankoop,de keuken is geheel naar wens gesloopt en terug geplaatst door een ervaren team je hoort veel verhalen wat er mis gaat bij ons helemaal niets dus wat ons betreft een aanrader en we komen hier zeker terug voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Svea Amersfoort”
Door J te A op zondag 13 mrt 2016 '16
o zo vriendelijk wanneer je aan de tafel zit en op het punt dat de offerte klaar is gaat de druk omhoog om toch maar zo snel mogelijk een akkoord op de verkoop te krijgen. 'Aanbieding' is alleen nog vandaag geldig. Niet intrappen! Hebben wij wel gedaan. De keuken zelf is prachtig maar de installatie duurde langer dan beloofd. Installateur bleek van elektra geen verstand te hebben en let op, dat kost je extra want leidingwerk valt buiten de prijsafspraak. En zo waren er meer van die dingen en bij klachten zijn ze ineens niet meer zo vriendelijk.....
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Beneden de maat”
Door JC op donderdag 17 nov 2016 '16
Prima verkoopgesprek! Uiteindelijke oplevering ver beneden de maat. In tijd, wel te verstaan. Ook beloofde accessoires nooit gezien. Beloofde persoonlijke betrokkenheid, helaas niets van gemerkt. Mijn advies, niet doen Svea Keukens en bad in Amersfoort. Gaan voor de verkoop en de centen. Zzp-pers voor installatie en afwerking. Stuurloos geheel, loze beloftes. NIET doen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 155 ervaringen
8,8
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 25 ervaringen
“100 procent goed”
Door S.Morad op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
Enkele maanden geleden heb ik bij Svea een nieuwe keuken gekocht. Na enkele gesprekken zijn we tot een super ontwerp gekomen. Deze is op dag 1 100% goed gemonteerd. Ik wil graag svea bedanken voor mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer”
Door Frans van den Broek op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Wij zijn super tevreden over Svea Keuken en Bad. Wij hebben een fraaie badkamer gekocht bij de vestiging Ekkersrijt in Best. Deskundig en zeer goed advies. De monteur werkte zeer secuur en goed. Een gouden combinatie. Tijdens het proces informeerde Svea ook over de voortgang en wat eventueel nog anders/beter kon. Super. Wij raden Svea dan ook aan.
Beste Heer van den Broek, Bedankt voor deze review ! Wij hebben de foto's van de badkamer gezien! En het is erg mooi geworden! Geniet ervan! Groetjes Cem, Ivo & Marieke REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer prettige ervaring”
Door Rob de Vries op woensdag 4 jan 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
Svea was de eerste zaak waar we binnen kwamen ter oriëntatie voor een nieuwe badkamer. We hadden er meteen een goed gevoel bij. Wat wij belangrijk vinden is dat je netjes geholpen wordt in een informele en vooral ongedwongen sfeer. Cem gaf ons meteen een goed gevoel, nam de tijd en was verre van opdringerig. Hij nam de tijd voor een ontwerp en advies voor de producten. Ook de vergelijking van de facturen met concurrenten gaf ons geen reden om in zee te gaan met een andere zaak. Svea bleek in staat om de aannemer in te schakelen op kortere termijn dan de andere zaken. Deze aannemer (Ron Dirks) is samen met collega's twee weken bij ons over de vloer geweest en heeft vakwerk afgeleverd. Hij is kostenloos teruggekomen voor de afwerking van enkele details. Al met al een zeer prettige ervaring opgedaan met zowel Svea als de aannemer. Een echte aanrader!
Beste Rob en Marieke, Leuk om dit te lezen hier doen wij het voor ! Geniet van je nieuwe badkamer! Groetjes Cem,ivo en marieke REACTIE VAN CEM
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer vriendelijk”
Door monique bijen op donderdag 9 mrt 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
zeer vriendelijke mensen er ging wel wat fout maar dat is met name door de installateur Ron heel goed opgelost. ben heel erg blij met mijn mooie badkamer. mooie spullen en zo goed als alles volgens afspraak geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeker een zaak om naar toe te gaan”
Door Monique Janssen op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
We zijn bij Svea binnen gelopen om eens rond te kijken maar zijn terug gegaan om de goede sfeer die daar hing. Prettige mensen die je niets opdringen en alle tijd nemen om je te helpen een mooie keuken te ontwerpen. De plaatsing door Jos is ook prima verlopen. We wilde graag een glazen achter wand en de stukadoor en leverancier van het glas is ook door Marieke geregeld. Zeker een zaak om naar toe te gaan als je een keuken nodig hebt. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“SVEA Son: een ervaring...”
Door Paul Flentrop op dinsdag 2 aug 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Mijn badkamer en toilet waren dringend aan vervanging toe en dus nodigde ik een aantal bedrijven uit een offerte te maken. SVEA was daar één van en ik nodigde Ivo Broeckx, die het bedrijf net had overgenomen, uit mij een scherpe offerte te maken. Dat deed hij en op grond daarvan ging de order naar SVEA.

SVEA werkt als leverancier van artikelen en schakelt voor het werk een aannemer in, waarbij SVEA aanspreekpunt blijft. Je betaalt SVEA voor de goederen, je betaalt de aannemer voor het werk. SVEA verlangt volledige betaling vóór aflevering van de goederen, de aannemer wordt in drie stappen betaald waarvan de laatste stap na voltooiing van de klus.

Het ontwerp van de badkamer leverde ik zelf aan met de uitnodiging het ontwerp goed te toetsen. SVEA maakt daarbij gebruik van een leuk programmaatje waarbij je de toekom-stige badkamer in een 3D voorstelling kunt zien. Dat krijg je ook via mail toegestuurd dus dat kun je thuis bekijken op je eigen PC. Nadat het definitieve ontwerp was vastgesteld, gingen we het traject van plannen en bestellen in. Sterk punt van SVEA: je hoeft niet alles nieuw bij hen te kopen: spullen die je hebt of elders wilt kopen kunnen gebruikt worden.

4 april werd gestart met het slopen van de oude badkamer en toilet. De dag er na werden de bestelde goederen geleverd alleen niet alles wat besteld was werd afgeleverd. De bezorgers vonden dat hun probleem niet, zij waren alleen bezorgers. SVEA gebeld en Marieke vertelde dat er nog een aantal goederen nageleverd werden. Naderhand bleken de tegels voor het toilet vergeten te zijn en moesten die worden nabesteld. Ook de glaswand met twee schuifdeuren werd nageleverd.

In twee weken zou de badkamer en toilet klaar zijn en dus had ik die twee weken vrij genomen om beschikbaar te zijn op die momenten dat er beslissingen genomen moesten worden wanneer zich onvoorziene zaken zouden voordoen. Ik verwachtte dat de werklui elke dag zouden komen werken maar dat was een vergissing: zij werden ook op projecten elders ingezet en het was elke dag een verrassing of zij kwamen of niet. In combinatie met de lange levertijden van nabestelde goederen resulteerde dit in een bouwtijd van een maand in plaats van twee weken. De schuifwand die werd nageleverd bleek de verkeerde te zijn en de goede werd uiteindelijk op 1 juni afgeleverd en geplaatst.

Het is dus voor mij vrij lastig een oordeel te vormen, immers, SVEA heeft verkeerde onderdelen besteld en te weinig tegels, maar heeft dit wel gecorrigeerd. Is het terecht om SVEA aan te rekenen dat de werklieden soms geheel weg bleven terwijl ze met mijn badkamer bezig hadden moeten zijn? SVEA heeft in ieder geval wel actie ondernomen: de betrokken aannemer werkt niet meer voor SVEA.

De lange levertijden van artikelen hebben heel vervelende consequenties voor de klant. Het bestellen van het juiste artikel is daarmee van cruciaal belang en hier ligt voor SVEA de uitdaging tot verbetering. De gedrevenheid van de SVEA-ers en hun inspanningen om mij als klant tevreden te krijgen en hun vasthoudendheid daarin doen de balans uiteindelijk belanden in een positief oordeel.
Douche en wastafel
Douche en wastafel
Beste Paul, Bedankt voor je oprechte en eerlijke antwoord! Ook wij zien dit als een leermoment... Veel plezier met jouw nieuwe badkamer & toilet. Vriendelijke groet, Cem , Marieke & Ivo REACTIE VAN SVEA KEUKEN & BAD
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Dit filiaal aanraden”
Door L.Koolman op dinsdag 7 jul 2015 '15
Ik heb dit jaar een keuken gekocht bij SVEA Amersfoort en heb prima ervaringen met dit bedrijf. Dinesh nam alle tijd voor me, ook nadat de keuken al in bestelling was. Het is altijd spannend als de keuken geplaatst wordt en of dit wel goed gaat. Dinesh werkt met een vast team; het inmeten, slopen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe keuken gebeurt door dezelfde persoon. Hierdoor blijft alles in een hand. De keuken zat er zeer vlot in en is zeer vakkundig geplaatst. Er ontbrak 1 handgreep en de monteur kwam deze 2 weken later 's avonds nog monteren. Nadat de keuken geplaatst was, werd ik nog gebeld door Dinesh met de vraag of alles naar wens was gegaan. Kortom, ik ben blij dat ik mijn keuken bij SVEA Amersfoort gekocht heb en kan dit filiaal bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede service”
Door Yvonne op zondag 29 jan 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
Binnen gekomen als in een warm bad. Namen echt de tijd voor je en goed geholpen met de juiste keuzes , Marieke heeft net zolang gezocht totdat ik de juiste douchedeur had. Super service ! Problemen worden meteen opgelost. Ik zal Svea zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen .
Foto van badkamer met douchehoek
Foto van badkamer met douchehoek
Beste Yvonne, Leuk om dit te lezen ! wij wensen je heel veel plezier met jouw prachtige badkamer ! groetjes, Cem, Marieke en Ivo REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,8
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 195 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 483 ervaringen
“Heel blij ermee”
Door Fam De Haas op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
In 2016 zijn we in de winkel geweest voor een idee op te doen voor ons nieuwe keuken. Daar sprak ons al heel wat moois aan. Later in het jaar weer terug gegaan en samen met Marieke een hele mooie keuken opgesteld. Geheel naar onze wens. Niks opdringerig maar juist super goed advies. Totdat er een mooie keuken voor ons was ontworpen. De keuken is van de week geplaats door een goede monteur en het eind resultaat mag er zijn hoor. Wij zijn er heel blij mee. Ook van familie hele fijne positieve reacties gekregen over onze prachtige keuken. Op zoek naar een mooie keuken ga naar Svea keukens!
REACTIE VAN FAM DE HAAS
+ Toon extra foto van Fam De Haas
+ Toon extra foto van Fam De Haas
+ Toon extra foto van Fam De Haas
Beste familie de Haas, wat leuk om te lezen ! wij wensen jullie heel veel plezier met julle prachtige keuken. groetjes Cem, Marieke en Ivo REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed gedaan”
Door Danielle op zondag 18 sep 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Bij Svea zijn we super geholpen met onze nieuwe badkamer. Klantvriendelijk en duidelijke medewerkers. Na 2 bezoeken zijn we met behulp van het mooie computerprogramma tot een mooi ontwerp gekomen wat uiteindelijk ook zo is opgeleverd door de tevens door hun aangedragen vakman Ron Dirks.
Beste Danielle & Huub Bedankt! Geniet van jullie prachtige badkamer ! Groetjes Cem, ivo & Marieke REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Voortreffelijke begeleiding”
Door Carlo Verbruggen op zondag 2 okt 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Wij hebben een keuken gekocht bij Svea keukens en zijn erg tevreden over de behandeling, levering en plaatsing. Ik zou deze winkel zeker aan raden bij andere mensen die een keuken zoeken. Kundig personeel en de plaatsing was voor treffelijk.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Beste Familie Verbruggen, Bedankt voor dit leuke schrijven! Wij wensen jullie heel vee plezier met jullie nieuwe keuken ! Groetjes Cem, Ivo & Marieke REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken niet af”
Door M op zaterdag 28 nov 2015 '15
Vriendelijke man op moment van verkopen, maar als er dingen verkeerd gaan geeft hij geen gehoor en schuift hij alles af op anderen. Verkeerd ingemeten, verkeerd geplaatst, keuken niet waterpas, beschadigingen en ergste na ruim een jaar nog steeds een keuken die niet af is! Nooit meer SVEA Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Keuken en badkamer”
Door Paul Backus op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
Uitermate klantvriendelijk, relaxte sfeer en last but not least: ter zake kundig! Kortom een echte aanrader voor het bekijken en eventueel aankopen van een keuken e/o badkamer naar wens. ps: de chinees was heerlijk ;-). De badkamer is geleverd, de showroomkeuken hebben we zelf opgehaald. Prima bevallen
Beste Paul, Gelukkig heeft de showroomkeuken een goed nieuws huis gekregen:D heel veel plezier met de keuken en de badkamer. mvg Cem, Ivo en Marieke REACTIE VAN CEM BROECKX
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Svea Keuken & Bad”
Door Monique Kessels op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Svea was zeer enthousiast in het meedenken over het realiseren van een nieuwe badkamer volgens mijn eigen ontwerp. Kreeg daarbij goede adviezen en ideeën aangereikt (dank aan Marieke). Alles kunnen verwezenlijken naar wens. Alle spullen zijn tijdig geleverd. Dankzij aannemer Rond Dirks en assistent Tim was de klus in 4 dagen geklaard. Probleempjes die ze tegen kwamen werden direct opgepakt en opgelost. Kortom: zeer tevreden !
Wat ontzettend leuk om dit te lezen, geniet van je nieuwe badkamer. Groetjes Cem , Ivo & Marieke REACTIE VAN SVEA KEUKEN & BAD
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Eric en Lucette op donderdag 16 mrt 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
Na weken puzzelen zijn we gelukkig bij Svea terecht gekomen en ze hebben snel en creatief een heel mooi ontwerp gemaakt, op een manier waar we nooit eerder aan gedacht is. Na een week kregen we al een duidelijk leidingschema voor de aanleg van de leidingen voor de installateur. De kundige montage van de keuken nam twee dagen in beslag en het ziet er precies zo uit als het 3D ontwerp was en zoals we het graag wilden hebben. Svea Son is zeker een aanrader.
Keuken conform ontwerp
Keuken conform ontwerp
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door Edwin de kort op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
Vriendelijk geholpen luisteren goed naar de wensen van de klant en komen met mooie en verrassende ideeen. Alles goed geregeld en regelmatig telefonisch contact of alles naar wens verliep. Al met al zijn wij zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1446 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 230 ervaringen
“Verschil tussen voortraject en opvolging”
Door Fam. Doornekamp op dinsdag 14 jun 2016 '16
Een jaar geleden is onze keuken geplaatst en alles wat tegen kon zitten gebeurde. Voortraject in de winkel in Amersfoort bij het uitzoeken van de keuken ging erg goed; blijkbaar is daar alle 'klantvriendelijkheid' ingestopt, want daarna staan ze niet meer voor je klaar. Spullen werden te laat geleverd, alles werd afgeschoven op andere partijen en het lag vooral niet aan Dinesh! Zoveel beloftes; we worden morgen teruggebeld,er komt van de week een monteur, fabriek is deels afgebrand etc. en tot een jaar na plaatsing zit ik nog dagelijks aan de telefoon om antwoord te krijgen op de vraag wanneer het laatste onderdeel binnen is! Niet te geloven. Heb er geen positief woord voor over. Wij kopen hier nooit meer!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Problemen met gemonteerde badkamer”
Door Ruby op maandag 23 jan 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Allereerst waren wij zeer onder de indruk van dit bedrijf. We werden vriendelijk ontvangen en hielpen ons goed met het uitzoeken van onze badkamer. Uiteindelijk zijn wij overgegaan tot het kopen van de badkamer. Een aantal maanden later hadden wij eindelijk de badkamer van onze dromen. Al redelijk snel werkte de thermostaatkraan niet naar behoren, na lange tijd kwam er uiteindelijk een monteur. Vervolgens ging ons badkamerkastje bol staan wegens vocht, dit heeft maanden! geduurd voordat er serieus naar een oplossing werd gezocht, vervolgens ging voor de tweede keer de kraan kapot en is er ook weer een monteur naar wezen kijken. Tot vanmorgen ineens de kraan helemaal niet meer gedraaid kon worden en de kraan op volle sterkte aanstaat en het water dus blijft stromen. Uiteindelijk hebben we nu de hoofdkraan moeten afsluiten. Vanmorgen gelijk gebeld en er is de hele dag niemand te bereiken. Het is nu 18:00 uur en wij zitten al de gehele dag met een afgesloten hoofdkraan door die vervelende kraan waar al twee keer eerder naar is gekeken. En dat terwijl er vanmorgen onmiddellijk iemand naar had moeten kijken. Schandalige service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door Fam H Hellings op vrijdag 26 aug 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Onlangs zijn wij geslaagd voor een nieuwe keuken bij SVEA. Door een kundig en persoonlijk advies gesprek, is in goed overleg een prachtig ontwerp onstaan, wat ook prima paste in onze wensen, en budget. Wij hebben bewust gekozen voor een kleinere keukenzaak, om de persoonlijke aandacht te mogen ervaren, die bij deze aanschaf zo belangrijk is. Het is prachtig geworden, en rade u ten zeerste SVEA aan! Een dikke 10.
Geniet van jullie prachtige keuken !! groetjes Cem, Ivo & Marieke REACTIE VAN SVEA KEUKEN & BAD
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Slechte service”
Door Vos op maandag 2 nov 2015 '15 | vestiging Den Helder
Hele slechte service, wij wilden fronten zonder fineer, hebben uiteindelijk, zonder het te weten, getekend voor plastic kanten op de deurtjes, terwijl dit in geen enkel gesprek is aangegeven Door ons en de verkoper. Verder werden acties niet nageleefd omdat we een waardebon hadden, hierdoor konden we fluiten naar een gratis stenen werkblad. Doordat de projectontwikkelaar failliet dreigde te gaan wilde Svea ook in een keer in het contract hebben dat wij het volledige bedrag zouden betalen of ze zouden niet leveren. Tot overmaat van de ramp dachten wij met een totaaldeal voor ook de badkamer etc. voordeliger uit te zijn, dit was ook zo, echter trok Svea zijn keutel in een week voor de oplevering. Om over het tekenen van de keuken en opleveren nog maar te zwijgen. Totaal meer dan 20 keer Door de verkoper gevraagd om langs te komen omdat ie het niet snapte (nog steeds niet), kan beter praten dan opletten en dat is erg vervelend en opdringerig. Een echte praatjesmaker. Het is dat we geen min cijfer kunnen geven. Geen zaken doen met Svea/Grando Den Helder.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Svea Alexandrium”
Door S. Visser op dinsdag 23 feb 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Vorige jaar hier een keuken en een badkamer gekocht. In eerste instantie ging alles goed, maar na de wisseling van het management was het duidelijk dat wij als klant "nog oude troep van het vorige management waren". Dit is bijna letterlijk zo tegen ons gezegd. Badkamer werd veel later geleverd dan afgesproken en we hebben weken zonder douche gezeten met een jong kind. Bij levering van zowel keuken als badkamer zaten fouten en nog steeds is het niet volledig af. (klemmende deur, barsten in de voegen). Met heel veel pijn en moeite werd ons een keukenmachine beloofd voor de vertraging, maar daar is het wachten nog steeds op. Het enige moment dat de winkel zelf met ons contact opnam was om te vragen waar het geld bleef. Afschuwelijke service, weinig begrip voor de klant. Als je in het Alexandrium bent zou ik even doorlopen naar de volgende keukenzaak!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Aanrader voor badkamer of badkamermeubels”
Door Pascal Schoots op dinsdag 10 jan 2017 '17 | vestiging Son (Eindhoven)
Afgelopen jaar hebben wij badkamer meubels gekocht bij Svea in Son. Voor het bezoek aan Svea hadden we vele andere badkamer winkels bezocht, maar steeds vonden we niet echt wat we zochten. Na een prettig ontvangst en goede hulp in combinatie met een scherpe prijs was de koop snel gemaakt. Het afgelopen jaar is er door ons opnieuw contact gezocht met Svea in Son, vanwege enkele mankementen aan de geleverde badkamer meubels. Het is erg fijn te ervaren dat deze mankementen serieus zijn genomen door de mensen van Svea in Son en dat er goed werd meegedacht naar een oplossing. Wij werden pro actief op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Na een paar keer contact zijn de mankementen op een juiste wijze verholpen en zijn wij weer helemaal tevreden. Wij kunnen iedereen die op zoek zijn naar een nieuwe badkamer of badkamer meubels aanraden om eens een bezoekje te brengen aan de Svea winkel in Son. Neem dan zeker even de tijd om daar een bakje koffie te drinken, want die is opvallend goed.
Beste Pascal Bedankt voor je leuke review Groetjes Cem, Ivo en marieke REACTIE VAN CEM
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed gegaan”
Door Rik Verdonschot op donderdag 6 okt 2016 '16 | vestiging Son (Eindhoven)
Super service! Geen irritante verkopers aan je broek maar gewoon rustig rondkijken. Super gefocust op wat jij mooi vind en niet op standaard keukens. Maken ter plekken een tekening van je keuken en malen gebruik van jou smaak en input. Na een half uur wisten we de prijs en konden we alles afronden. Levering en montage was ook goed.
Beste Rik, Echt super om dit te lezen wij als Svea staan precies voor wat jij aandraagd! Bedankt! Geniet van je nieuwe keuken! Stuur je ons nog wel de foto's? Groetjes Cem, Ivo & Marieke REACTIE VAN CEM BROECKX
Ik zal de foto's doorsturen als de keuken helemaal af is. De monteur komt nog een plaat monteren en ik moet zelf de afzuigkap nog monteren. Dan is de keuken helemaal compleet! Groeten Rik REACTIE VAN RIK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fout bij inmeting”
Door Hans van Lierop op donderdag 16 jan 2014 '14
Wij hebben een slechte ervaring opgedaan met SVEA-keukens Helmond.(Voor de plaatsing overgenomen door Grando-keukens dat in het pand daarnaast zit, personeel is daarnaartoe overgegaan). De inmeting van de keuken is fout gedaan, waardoor wij extra kosten moesten maken om de montage van de keuken door te kunnen laten gaan. SVEA/Grando wil ons de geleden schade niet te vergoeden, zodat de Geschillencommissie is ingeschakeld. Daarnaast was een van de werkbladen beschadigd en duurde het 13 weken voordat het vervangende blad binnen was en om het geplaatst te krijgen en de afstelling van aanrechtdeurtjes goed te krijgen duurde het ook vele weken! Bedenk u voordat u hier een keuken koopt.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
Vestigingen Svea Keuken & Bad
aDen Helder (1 ervaring), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
bRotterdam (2 ervaringen), Watermanweg 203, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 226 46 03
cSon (Eindhoven) (21 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 74 54 20
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven