Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
184 ervaringen (2 weken geleden)
Nunspeet (Gelderland)
359 ervaringen (5 dagen geleden)
Kesteren (Gelderland)
252 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (3 dagen geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
48 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1413 ervaringen (5 dagen geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
227 ervaringen (2 weken geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
4,7

Pallen Keukens

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Duitsland)
Gebruikerservaringen
Er zijn 6 gebruikerservaringen over Pallen Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Nooit meer”
Door Karin op maandag 22 sep 2014 '14 | vestiging Würselen Wohnkaufhaus
Pallen is absoluut geen aanrader. Koop hier enkel als u veel problemen wil hebben met uw keuken. We hebben in januari een keuken gekocht met alles erop en eraan, kortingen die in de folders staan hebben we echter nergens gezien. De keuken zou 16 mei geplaatst worden, zoals Pallen beloofd kun je dan 's avond koken. Jammer maar helaas. De keuken was maar half geïnstalleerd aan het einde van de dag, De kasten die geplaatst waren hadden ook nog beschadigingen opgelopen door het plaatsen van de apparaten. We zijn inmiddels ruim 4 maanden verder, Pallen is inmiddels al ongeveer 10 x hier geweest om ontbrekende en beschadigde onderdelen te vervangen en de keuken af te werken, maar helaas is het tot nu toe nog steeds niet gelukt de keuken volledig klaar te krijgen. Ik heb er inmiddels dik mijn buik van vol en ga verdere stappen ondernemen. Gelukkig heb ik nog niet de gehele aankoopsom betaald, maar ik denk ook niet dat ze het restgeld ooit nog te zien krijgen. Steeds veel beloftes, maar geen resultaten. Ook komen er steeds andere medewerkers, dat werkt ook niet goed. De ene moet op de rotzooi van de andere verderwerken. Pallen nooit meer voor mij.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Slechte ervaring”
Door Cyrus op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Würselen Wohnkaufhaus
Ik heb een keuken gekocht en aaantal onderdelen was niet geleverd in de verpakking. En nu, ontdanks 7 keer kontact na twee maanden nog steeds ik wacht. Dus tot nu geen resultaat!
Ik word echt slecht geholpen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,1
KBC Scharnegoutum
Scharnegoutum (Friesland)
“Uitstekend” score uit 57 ervaringen
8,3
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Goed” score uit 8 ervaringen
“Helemaal tevreden”
Door Eddy en Antonette op vrijdag 18 dec 2015 '15 | vestiging Würselen Wohnkaufhaus
Wij hebben in augustus onze keuken uitgezocht, iedereen die wij gesproken hebben was er vriendelijk, en deden moeite om ons zo goed mogelijk te helpen. 11 december jl is de keuken geplaats, de monteurs zijn pas weggegaan toen alles goed aangesloten en geplaats was. Wij zijn er dus helemaal tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen goede service”
Door winnie meijers op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Würselen Abhollager
In 2013 hebben we een keuken gekocht. Na 3 jaar gaat een onderdeel kapot. Na 3 x gemaild te hebben geen reactie. Na 15 minuten telefonisch gewacht te hebben op een beschikbare telefonist heb ik ingesproken....Na 3 weken nog steeds geen bericht terug! Pallen...nooit meer! Zeer slechte service en bereikbaarheid!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“erg duur”
Door rob op dinsdag 18 feb 2014 '14 | vestiging Würselen Wohnkaufhaus
Kan alleen wat zeggen over het advies en eerste aanbod wat wordt gedaan. Advies gevraagd en berekening laten maken voor een next 125 met Neff apparatuur. Verkoper was ongeïnteresseerd en arrogant. Uiteindelijk na een snel ontwerp kwamen we uit op 23000 euro met de goedkoopste apparatuur erin van Neff. Wel duur dus ook in Nederland bij keukenzaak geweest voor zelfde keuken met neff. Nu wel met luxere apparaten en het prijsverschil bij eerste bod was enorm. Totaat in nl was 14750. Dus uiteindelijk zal ik bij Pallen nooit een keuken kopen. Ze proberen je toch te belazeren. Ok je kan wel wat van de prijs afpraten maar blijf er toch een raar gevoel aan over houden dat ze het proberen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“alno keuken”
Door henk en brigitte canisius op zondag 1 apr 2012 '12
prima kwaliteit,perfecte service van Pallen!! levering was ook prima ,er waren enkele problemen en die zijn perfect opgelost!! er was na een 1jaar een glaspaneel losgeraakt van de deur en om kleur verschil te voorkomen alles nieuwe deuren gekregen dit is super service !! maar ook de afhandelingen bij deze firma !! subliem
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
Vestigingen Pallen Keukens
Website: www.pallen.de
aWürselen Wohnkaufhaus (4 ervaringen), Gewerbepark Aachener Kreuz, De-Gasperi-Straße 18,52146 Würselen, Duitsland, tel +49 24 05 602 0
bWürselen Abhollager (1 ervaring), Am Weiweg, 52146 Würselen, Duitsland, tel +49 24 05 602 0
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland