Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
457 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
7,7

Megadump Tegels en Sanitair Barneveld

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Gelderland)
Badkamerwinkels beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Megadump Tegels en Sanitair Barneveld
Beste kwaliteit laagste prijs. Ruim 650 m2 showroom.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Megadump Tegels en Sanitair Barneveld. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitstekend geholpen”
Door CE Rauwendaal op woensdag 4 mrt 2015 '15 | vestiging Barneveld
Uitstekend geholpen door de tegel megadump in Barneveld in de Bellstraat. We hadden onze ideale vloertegel nog niet gevonden. De verkoper Henk is op zoek gegaan en heeft speciaal voor ons een partij vloertegels besteld die voor 100 % aan onze eisen voldeed. De vloer ligt er nu en we zijn volkomen tevreden, het ziet er prachtig uit ! De prijs was trouwens meer dan 60 procent lager dan andere aanbieders. Voor een dumphal is dit toch wel een fantastische service ! Normaal zou ik dit soort recenties niet schrijven maar ik maak nu een uitzondering, die jongens hebben me fantastisch geholpen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed advies”
Door J. hendriks op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Barneveld
Goed advies en een mooi assortiment. Onze ervaring met Megadump Barneveld was verrassend goed. Ondanks de drukte in de showroom zijn wij toch goed voorzien van advies en een succesvolle aankoop naar volle tevredenheid. De levering was snel en zonder problemen. Er waren net te weinig tegels op voorraad welke met wat mee denken uit de vestiging in Nunspeet gehaald konden worden. Wij bevelen Megadump Barneveld van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 457 ervaringen
9,3
Tegelhuys Wijhe
Wijhe (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 44 ervaringen
“Geen nazorg”
Door Richard van Heiningen op maandag 22 jun 2015 '15 | vestiging Barneveld
Goeden middag, Ik heb bij deze winkel een partij tegels en 2 komplete toiletten gekocht in de winkel prima geholpen. Maar nadat de spullen geleverd werden op 13 maart begon het probleem, bij uitpakken kwam ik er achter dat er 1 van de 2 wc brillen gebarsten was, kan gebeuren dacht ik. Ik 14 maart gelijk gemaild met fotos erbij dat er 1 wc bril gebarsten was, toen werd mij per mail bevestigd dat er een nieuwe opgestuurd zou worden, probleem opgelost dacht ik. Maar nee, de problemen begonnen pas, na een paar weken wachten nog steeds geen wc bril. Maar weer eens mailen, bellen mailen bellen ik ben de tel kwijt geraakt hoevaak ze mij een nieuwe wc bril op zouden sturen zeker wel 6 keer. Tot op heden, dik 3 maanden later, 22 JUNI nog steeds geen wc bril. Ik heb egt nog nooit zo'n nazorg van een winkel gehad, echt bar en bar slecht. Richard van Heiningen
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
Vestigingen Megadump Tegels en Sanitair Barneveld
aBarneveld (3 ervaringen), Bellstraat 4, 3771 AH Barneveld, tel 0342 - 40 00 75
bNunspeet (0 ervaringen), Edisonweg 14, 8071 RC Nunspeet, tel 0341 - 70 11 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.