Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
77 ervaringen (3 weken geleden)
4,8

Koedam Tegels

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-6662525 | Zandweg 186 A, 3454 HD De Meern
Badkamerwinkels beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koedam Tegels
Koedam Tegels is al vanaf 1973 een begrip in midden Nederland met een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Koedam Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verkeerde tegels”
Door Chanel Bronsgeest op woensdag 28 sep 2016 '16
Dramatische service! Dit is werkelijk waar de slechtste winkel waar ik ooit ben geweest. Wij hebben hier onze tegels besteld maar achteraf bleek bij montage dat we de verkeerde vloertegel hebben gekregen. De tegelzetter had hem toen al erin gezet. Qua papier werk hebben we alles gecontroleerd en dit klopte ook. Echter bleek de hele verkeerde tegels in de doos te zitten. Wij terug naar Koedam, hun reactie: gemonteerd is geaccepteerd en we werden de winkel uitgebonjourd. We hadden echter nog extra tegels nodig. Deze zouden besteld worden en gelijk geleverd worden vier dagen later. Dit werd niet gedaan en er werd nooit gecommuniceerd. Constant moesten wij zelf contact zoeken en er achteraan gaan. Na tientallen telefoontjes weer een nieuwe afspraak gemaakt met de eigenaar. Hij kwam de tegel brengen en vervolgens zouden we babbelen over een oplossing. Dit gebeurde weer niet en werd weer uitgesteld. Op de dag dat hij zou komen zou hij ons even bellen zodat wij erheen konden rijden aangezien we nog niet in het huis wonen. Eenmaal de bewuste dag werden we niet gebeld maar stond de tegel voor onze deur en is hij dus weggereden. Ik zeg top communicatie! Bestel hier nooit je tegels want het is één groot drama.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Slechte service en afhandeling klacht”
Door FS op vrijdag 28 feb 2014 '14
Bij dit bedrijf tegels uitgezocht voor de keuken. Verkoper heeft aantal m2 berekend obv tekening. Bij plaatsing bleek dat er 25% meer was berekend dan nodig, 4m2 ipv 3. Gereclameerd maar men reageerde niet terug. Na 2 wkn nogmaals gebeld, verkoper gaf aan dat hij het zich niet meer kon herinneren en de tegels niet kon terugnemen (mag ik niet van mijn baas). Dus nu ruim 1m2 tegels over van 110 euro per m2. Overweeg nog om klacht bij branchevereniging neer te leggen. Uiterst slecht, ook de motivatie "de verkoper heeft het altijd gedaan, mevrouw" .
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 77 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1547 ervaringen
“Wel goede ervaring”
Door Niels&Elsa op dinsdag 5 okt 2010 '10
Wij hebben dezelfde deal bij Koedam voor hetzelfde bedrag. Wij hebben wel een goede ervaring dus...
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door Niels en Elsa op dinsdag 5 okt 2010 '10
Wij hebben gekozen voor een plavuizen vloer met vloerverwarming en zijn goed geslaagd bij Koedam in de Meern. Wellicht dat je daar eens kunt kijken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Koedam vs Wooning”
Door Manon, Tom en Megan op dinsdag 5 okt 2010 '10
Ik zou adviseren om naar de firma Wooning te gaan (zie internet voor dichtsbijzijnde locatie)
en niet via Koedam tegels.( maar je mag het natuurlijk zelf weten) Wij hebben bij alle twee een offerte laten maken. Wij waren bij Koedam bijna 2x zo veel kwijt geweest. Wij laten de vloer leggen met vloerverwarming als hoofdverwarming door Wooning voor nog geen 5000 euro, bij Koedam werd dat rond de 9800.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
Vestiging Koedam Tegels
Website: www.koedam.nl
aDe Meern, Zandweg 186 A, 3454 HD De Meern, tel 030 - 666 25 25
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht