Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
51 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1586 ervaringen (4 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
165 ervaringen (3 dagen geleden)
Woudenberg (Utrecht)
24 ervaringen (1 maand geleden)
Son (Noord-Brabant)
28 ervaringen (3 weken geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
18 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
523 ervaringen (6 dagen geleden)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
130 ervaringen (3 weken geleden)
8,5

Keukenstudio Maassluis

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5920200 | Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis
Gebruikersfoto: Gerenoveerde keuken
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Maassluis
Bekijk de mooiste keukens in onze grote showroom in Maassluis. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor het opknappen van een bestaande keuken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Keukenstudio Maassluis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Genieten elke dag”
Door Suzan Nout en Pim Kerklaan op donderdag 28 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken in onze jaren-dertig woning helemaal opnieuw laten inrichten door Keukenstudio Maassluis. Het samen maken van een ontwerp, een nieuwe indeling van de ruimte en optimaal gebruik maken van de mogelijkheden vonden wij heel belangrijk. De vakmensen hebben uitstekend hun werk gedaan. Wij genieten elke dag van onze prachtige nieuwe keuken.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het eindresultaat ziet er heel mooi uit. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitmuntend”
Door Wil en Louis Vermeulen op donderdag 13 jul 2017 '17
Onze ervaring met "Keukenstudio Maassluis" is uitmuntend. Zelfs bij een Keukenrenovatie als in ons geval. De adviezen, mee denken, afspraken nakomen dat was om blij van te worden ook bij levering en plaatsing van de bestelde onderdelen en apparaten. Alsmede het werk van de deskundige monteurs perfect volgens afspraak. Wij danken adviseur Raymond Mosselman, voor zijn adviezen, raadgevingen en perfect nagekomen afspraken. Inmiddels hebben wij "Keukenstudio Maassluis" al bij menigeen aanbevolen.
FOTO VAN WIL EN LOUIS VERMEULEN
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
7,7
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
5,6
Eigenhuis Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 69 ervaringen
“Netjes geholpen”
Door Susan en Richard Bruinen op zaterdag 13 feb 2016 '16
Het is een heel professioneel bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Ze hebben zeer ervaren medewerkers welke ons super geholpen hebben. Ze hebben alle voor en nadelen van apparatuur uitgelegd en het eindresultaat is iets waar we nog dagelijks blij mee zijn. Olaf Blom heel erg bedankt voor jouw inzet en expertise.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Keukenrenovatie”
Door Coen Naves op maandag 17 nov 2014 '14
Bij Keukenstudio Maassluis staat de klant centraal! Kwaliteit, service en het nakomen van afspraken staan hier hoog in het vaandel. Voor ons een betaalbare oplossing geweest! Na het ontwerp is alles volgens plan verlopen. De monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Ben erg tevreden”
Door M .Maas op maandag 9 feb 2015 '15
ik heb in 2014 een keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis . Heb mijn wensen verteld en deze zijn door hen omgezet in een fantastische keuken .Alles vanaf tekening tot uiteindelijk levering en plaatsen probleemloos verlopen .Ben erg tevreden en zou iedereen deze keukenzaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“goeie service”
Door René van den Berg op maandag 15 okt 2012 '12
In de zomer werd door Keukenstudio Maassluis onze keuken geplaatst. Natuurlijk was niet alles gelijk in orde maar er werd wel op korte termijn een oplossing gezocht. Al met al waren wij met het hele pakket, het uitzoeken, de begeleiding, een technisch medewerker, een stukadoor heel tevreden.
Een volgende keer zal ik daar weer een keuken uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Alle verwachtingen zijn waar gemaakt.”
Door I.W. op woensdag 26 dec 2012 '12
Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio gekocht, waarbij een aantal items voor ons om daar te kopen doorslaggevend waren. Bij Keukenstudio wordt je zeer persoonlijk benaderd, en men geeft je alle tijd om alles te overdenken, wat heel prettig overkomt. Onze eigen ideeën werden ook door hen van alle kanten bekeken, komt met adviezen, waarna je soms andere, betere keuzes maakt, men denkt dus met de klant mee. Niets maar dan niets had anders gemoeten. Men houdt alles in eigen hand, dat wil zeggen, verleggen leidingen, elektriciteitsgroepen veranderen, het stucwerk, het plaatsen van de keuken, afwerking etc. De planning is geweldig verlopen, alles sloot netjes op elkaar aan, en alle afspraken zijn dan ook echt allemaal nagekomen. De prijs van de keuken was goed, en het geld meer dan waard!!!!! Al met al een aanrader om bij Keukenstudio te kopen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Eerlijke aanbieder”
Door Xander op dinsdag 13 nov 2012 '12
In de showroom al goed ontvangen. Er is een ruime keus op ongeveer 3 kwaliteitsniveau`s. De uitleg van de medewerker was erg goed en nuttig. Ik was bij de "goedkope" keukenboeren geweest en was dat spelletje van duur aanbieden en dan overal kortingen vandaan halen en managers bellen meer dan zat. Hier is alles tenminste open en eerlijk. Alle afspraken zijn nagekomen en de prachtige keuken (goedkoper dan bij de "goedkope" aanbieders) is netjes op tijd geplaatst en inmiddels geniet ik er al bijna een jaar van. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Vestiging Keukenstudio Maassluis
aMaassluis, Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland