Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
88 ervaringen (1 week geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
195 ervaringen (2 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
43 ervaringen (1 week geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
49 ervaringen (2 weken geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
230 ervaringen (2 weken geleden)
6 vestigingen
1446 ervaringen (6 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (2 maanden geleden)
Goes (Zeeland)
200 ervaringen (1 week geleden)
8,3

Keukenstudio Maassluis

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5920200 | Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Maassluis
Bekijk de mooiste keukens in onze grote showroom in Maassluis. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor het opknappen van een bestaande keuken.
Gebruikerservaringen
Er zijn 6 gebruikerservaringen over Keukenstudio Maassluis. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Netjes geholpen”
Door Susan en Richard Bruinen op zaterdag 13 feb 2016 '16
Het is een heel professioneel bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Ze hebben zeer ervaren medewerkers welke ons super geholpen hebben. Ze hebben alle voor en nadelen van apparatuur uitgelegd en het eindresultaat is iets waar we nog dagelijks blij mee zijn. Olaf Blom heel erg bedankt voor jouw inzet en expertise.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Keukenrenovatie”
Door Coen Naves op maandag 17 nov 2014 '14
Bij Keukenstudio Maassluis staat de klant centraal! Kwaliteit, service en het nakomen van afspraken staan hier hoog in het vaandel. Voor ons een betaalbare oplossing geweest! Na het ontwerp is alles volgens plan verlopen. De monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
8,8
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Prima” score uit 16 ervaringen
8,4
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 7 ervaringen
“Ben erg tevreden”
Door M .Maas op maandag 9 feb 2015 '15
ik heb in 2014 een keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis . Heb mijn wensen verteld en deze zijn door hen omgezet in een fantastische keuken .Alles vanaf tekening tot uiteindelijk levering en plaatsen probleemloos verlopen .Ben erg tevreden en zou iedereen deze keukenzaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Eerlijke aanbieder”
Door Xander op dinsdag 13 nov 2012 '12
In de showroom al goed ontvangen. Er is een ruime keus op ongeveer 3 kwaliteitsniveau`s. De uitleg van de medewerker was erg goed en nuttig. Ik was bij de "goedkope" keukenboeren geweest en was dat spelletje van duur aanbieden en dan overal kortingen vandaan halen en managers bellen meer dan zat. Hier is alles tenminste open en eerlijk. Alle afspraken zijn nagekomen en de prachtige keuken (goedkoper dan bij de "goedkope" aanbieders) is netjes op tijd geplaatst en inmiddels geniet ik er al bijna een jaar van. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Alle verwachtingen zijn waar gemaakt.”
Door I.W. op woensdag 26 dec 2012 '12
Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio gekocht, waarbij een aantal items voor ons om daar te kopen doorslaggevend waren. Bij Keukenstudio wordt je zeer persoonlijk benaderd, en men geeft je alle tijd om alles te overdenken, wat heel prettig overkomt. Onze eigen ideeën werden ook door hen van alle kanten bekeken, komt met adviezen, waarna je soms andere, betere keuzes maakt, men denkt dus met de klant mee. Niets maar dan niets had anders gemoeten. Men houdt alles in eigen hand, dat wil zeggen, verleggen leidingen, elektriciteitsgroepen veranderen, het stucwerk, het plaatsen van de keuken, afwerking etc. De planning is geweldig verlopen, alles sloot netjes op elkaar aan, en alle afspraken zijn dan ook echt allemaal nagekomen. De prijs van de keuken was goed, en het geld meer dan waard!!!!! Al met al een aanrader om bij Keukenstudio te kopen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“goeie service”
Door René van den Berg op maandag 15 okt 2012 '12
In de zomer werd door Keukenstudio Maassluis onze keuken geplaatst. Natuurlijk was niet alles gelijk in orde maar er werd wel op korte termijn een oplossing gezocht. Al met al waren wij met het hele pakket, het uitzoeken, de begeleiding, een technisch medewerker, een stukadoor heel tevreden.
Een volgende keer zal ik daar weer een keuken uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
Vestiging Keukenstudio Maassluis
aMaassluis, Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland