Feedback
9,0

Keukenfavoriet

Website: www.keukenfavoriet.nl "Uitstekend" score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenfavoriet.nl | tel: 0229-544439 | Wieder 35, De Goorn
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenfavoriet.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenfavoriet
Keukenfavoriet staat voor de beste kwaliteit, maar dit hoeft niet altijd duur te zijn. Wij importeren direct uit Duitsland en leveren apparatuur tegen internetprijzen. Wij werken transparant en zorgen voor een degelijk en vrijblijvend advies.

Bij de Keukenfavoriet kunt u terecht voor een totale ontzorging of u kiest er voor zelf de touwtjes in handen te houden. Wij geloven in openheid van zaken, duidelijkheid en weten wat u koopt.

Wat kunt u verwachten van de Keukenfavoriet:
• Wij leveren alle materialen keukens ook de gepatenteerde RESOPAL®.
• Apparatuur voor internetprijzen.
• Vrijwel elk materiaal werkbladen tegen zeer scherpe prijzen.
• Onze montagedienst werkt van slopen tot koken.
• Wij leveren op wens maatwerk en vaak zonder meerprijs.
• Leveren iedere kast verkrijgbaar op de markt.
• Verder kunt u ieder onderdeel dat voorkomt in een keuken los verkrijgen.
• Leveren voor ieder merk keuken fronten op maat.
• Onze levertijd voor een volledige keuken is vanaf de bestelling 4 weken en gelakte keukens 8 weken (i.v.m. uitharden).
• Mocht u kiezen voor montage via de Keukenfavoriet plannen wij deze naar wens, heeft u meerwerk, geen probleem onze monteurs kunnen veel meer dan alleen een keuken plaatsen.

Keukenfavoriet is gevestigd in Wooncentrum ROKO.
Gebruikerservaringen
Er zijn 16 gebruikerservaringen over Keukenfavoriet. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 16 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Ballerina keuken”
Door Gerco en Tonny Mars op maandag 30 jan 2017 '17
Wij zijn verhuisd van Avenhorn naar Koudum in Friesland en hadden een nieuwe keuken nodig. Bij diverse bedrijven geweest om naar keukens te kijken en terecht gekomen bij Eric van Dorp van Keukenfavoriet. Die vond het geen enkel probleem om naar Friesland te gaan om een echt prachtige Ballerina keuken te plaatsen. Zijn er heel erg blij mee. Soms had de communicatie iets beter gekend maar alle afspraken zijn heel erg goed nagekomen.
REACTIE VAN GERCO EN TONNY MARS
+ Toon extra foto van Gerco en Tonny Mars
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed gevoel”
Door T. Zwart op zondag 13 nov 2016 '16
We waren 2 jaar geleden al bij Eric geweest voor een offerte, en hij was de enige van de vele andere keukenbedrijven, die ons een goed gevoel gaf. Eerlijk over de prijs, dus kwamen we weer bij hem terecht in april. Goede en eerlijke adviezen en geen gepush.
Nu is alles geplaatst en we zijn heel erg tevreden, vooral de kwaliteit is erg mooi. Het plaatsen en de communicatie verliep heel vriendelijk. Helaas was wel plafond en vloer beschadigd, maar dit hebben we zelf kunnen verhelpen. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Resultaat is erg mooi”
Door Weinberg op maandag 19 sep 2016 '16
Hele verbouwing van de benedenverdieping laten doen door keukenfavoriet. Stucen, muur uitbreken, verlaagd plafond, houten vloer, en een mooie keuken. Fijn dat alles door 1 bedrijf gedaan wordt. De communicatie kan beter. Maar het resultaat is erg mooi. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goede service”
Door Bart en Leonie Oud op vrijdag 19 aug 2016 '16
De laatste tijd wat veranderingen nodig gehad voor in de keuken en meterkast. Keukenfavoriet doet meer dan alleen keukens plaatsen. Een nieuwe groepenkast incl. alle aansluitingen en nieuwe apparatuur was geen probleem. Goede service en heel goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden met eindresultaat”
Door Rina Aartsen op donderdag 30 jun 2016 '16
Ik heb ervoor gekozen om 1 bedrijf alles te laten doen in mijn woning omdat ik zelf in de reiswereld werk is het makkelijker om 1 partij te nemen, zowel keuken als wandmeubel voor computer als het stucwerk, tegelwerk, elektra is door Keukenfavoriet prima geplaatst en opgeleverd, ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken op maat”
Door J Kragten op zondag 12 jun 2016 '16
Ik heb een appartement en had een keuken nodig met een gasfornuis en een afwas machine. aangezien mijn keuken niet al te groot is heeft KeukenFavoriet toch een keuken op maat weten te leveren en te installeren met een Amica gasfornuis en een Amica vaatwasser. alles is super strak gemonteerd. ik ben goed geholpen met de keuze van mijn keuken en ze hebben ook echt de tijd genomen voor mij. Super blij met mijn keuken en zal er jaren plezier van hebben! echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel tevreden erover”
Door W. Auf dem Brinke op vrijdag 5 feb 2016 '16
Wij zijn bij toeval op de website van Keukenfavoriet terecht gekomen en zijn vervolgens bij hun langsgegaan om sfeer te proeven. Op basis van dit bezoek hebben wij besloten om onze keuken bij hun te bestellen en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Goede service, fijn geadviseerd en een super prijs/kwaliteit verhouding. Kortom gewoon een fijn bedrijf met fijne mensen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Ronald Oud op woensdag 9 dec 2015 '15
De Keukenfavoriet heeft een groot aanbod aan mooie keukens en apparatuur. Erik heeft ons prima geadviseerd bij het maken van keuzes en het resultaat is erg mooi geworden. De montage is uitgevoerd door Fred en Wesley en ook zij hebben prima werk geleverd. Wat ons betreft is de Keukenfavoriet een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geslaagde keuze”
Door Jan Tames op woensdag 9 dec 2015 '15
Terugkijkend op het gehele proces en het eindresultaat zijn we zeer tevreden met de keuken zoals die er nu staat. Het is een verrijking voor het huis. De kwaliteit van de kasten en deuren is zeer solide en dat de kleur in de kastjes hetzelfde is als de deuren valt in positieve zin op bij iedereen die komt kijken. Van de apparatuur valt vooral de afzuigkap op. Niet alleen het design maar ook het weinige geluid. Ook over de installatie zijn we zeer tevreden. De spatranden zijn keurig geplaatst en de afwerking bij het raam (vensterbankje) is een zeer goede oplossing gebleken. Klein puntje van kritiek zijn de schrammen veroorzaakt door de boor bij het schroeven en 4 sigarettenpeuken achtergelaten voor de achterdeur buiten. Het aanrechtblad dat 4 cm besteld was i.p.v. 6 cm, is uiteindelijk prima opgelost met een vergoeding van de kant van Keukenfavoriet. Voor ons al met al een geslaagde keuze om met de Keukenfavoriet in zee te gaan. Met vriendelijke groet, Jan en Andrea
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Corinda op donderdag 19 nov 2015 '15
Mooie keuken laten plaatsen door keukenfavoriet! Van slopen tot koken. Kwamen extra werkzaamheden bij kijken die wij niet hadden voorzien maar door de monteurs Fred en Wesley prima opgelost! Draaien nergens hun hand voor om! Goed meegedacht,ook door de eigenaar zelf! Kortom:Prima bedrijf! Héél blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede zaak”
Door Jan Pronk op donderdag 19 nov 2015 '15
Keukenfavoriet is een goede zaak. wij hebben een verbouwing achter de rug en nu een prachtige keuken. zij denken goed met je mee. wij zijn zeer tevreden met het resultaat. een mooie pvc vloer gelegd en de garage tot bijkeuken omgebouwd. Wij hebben onze oude keuken via keukenfavoriet verkocht, ook dit was mogelijk. En zij hebben mooie granieten vensterbanken geplaatst. Zo zie je zij kunnen heel veel meer als een keuken plaatsen. Het totaal plaatje maken zij compleet.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Maarten de Jong op zaterdag 10 okt 2015 '15
Zeer goede ervaring, uit het ruime aanbod een prachtige keuken gekocht welke tot in de details wordt behandeld en uitgevoerd/gemonteerd. Er zijn hier geen verkooppraatjes. Tevens alle aansluitingen en nieuwe groepenkast met extra groepen laten uitvoeren, alles super uitgevoerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima zaak”
Door Arthur en Ellen van de Wateringen. op maandag 18 mei 2015 '15
Keuken werd geheel volgens wens geleverd en gemonteerd. Prima monteurs en gemotiveerd van elektra tot en met afvoer. Eigenaar was zeer attent en nam diverse malen contact op voor feedback. Kan deze Keukenfavoriet alleen maar complimenteren. Wat men zegt , maakt men waar. In 1 woord : goed.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Deutsche Gründlichkeit”
Door Helmut F. op dinsdag 17 feb 2015 '15
(Vertaling in het Nederlands:) Een keuken van Keukenfavoriet voor ons appartement in Egmond aan Zee - "Duitse degelijkheid" in Nederland! Alles verliep naar volle tevredenheid. De kwaliteit van de Ballerina keuken, die Keukenfavoriet verkocht is in deze prijsklasse top. Dat de hoogwaardige merkapparaten zijn aangeboden tegen zeer betaalbare internet prijzen is meer dan royaal en een enorme besparing. Dit was voor ons een groot voordeel, want dat daardoor hoefden we geen compromissen te maken. Het is ook geweldig dat alle bijkomende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude keuken en de aanleg van water en elektriciteit onder zeer, zeer redelijke condities werden aangeboden. Het is een enorme opluchting dat de organisatie volledig uit één hand komt. De planning verliep deskundig en geduldig. Met al onze wensen werd rekening gehouden of deze werden verbeterd met overtuigende argumenten. Er was genoeg tijd om met nieuwe ideeën te komen en wijzigingen aan te brengen en dan alles nog een keer goed te heroverwegen. Alle deadlines werden gehaald. Wat vooral overtuigd is het correcte en vakbekwame werk van de technici van Keukenfavoriet. Dit kan men absoluut aanraden. Kortom, we voelden ons bij Keukenfavorier zowel professioneel als persoonlijk zeer goed verzorgd. H. F.

(Originele ervaring in het Duits): Eine Küche von Keukenfavoriet für unsere Wohnung in Egmond aan Zee - "deutsche Gründlichkeit" in den Niederlanden! Alles ist zu unserer vollsten Zufriedenheit verlaufen. Die Qualität der Ballerina-Küche, die Keukenfavoriet verkauft, ist in dieser Preisklasse Spitze. Dass die hochwertigen Markengeräte zu wahrhaft günstigen Internetpreisen angeboten wurden ist mehr als großzügig und eine enorme Ersparnis. Dies war für uns ein großer Vorteil, denn dadurch mussten wir keine Kompromisse machen. Ebenfalls ist es super, dass auch alle Zusatzarbeiten wie der Ausbau der alten Küche sowie das Verlegen der Wasser- und Stromanschlüsse zu sehr, sehr fairen Konditionen angeboten wurden. Dies ist organisatorisch eine riesige Erleichterung, da alles komplett aus einer Hand stammt. Die Planung verlief fachkundig und geduldig. Alle unsere Überlegungen wurden berücksichtigt oder durch überzeugende Argumente verbessert. Es gab genügend Zeit neue Ideen einzubringen, Änderungen vorzunehmen und dann nochmals alles gut zu überdenken. Alle Termine wurden eingehalten. Was ebenfalls besonders überzeugt ist die korrekte und kompetente Arbeit der Monteure von Keukenfavoriet. Diese kann man unbedingt weiterempfehlen. Insgesamt haben wir uns bei "Keukenfavoriet" fachlich und menschlich sehr gut aufgehoben gefühlt. H. F.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“gebruikerservaring”
Door Van Diepen op woensdag 17 dec 2014 '14
Keuken lijkt nieuw, maar is het niet. Het is een renovatie. Keukenblok en kastjes behouden, nieuw aanrechtblad, nieuwe kookplaat en nieuwe oven. Goed geadviseerd, prima mensen voor de montage. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Tevreden”
Door B.anthoniesse op zondag 23 nov 2014 '14
Uitstekend advies en met name de indeling van de keuken was voor ons doorslaggevend. Er werd goed naar ons geluisterd en de keuken werd keurig op tijd geleverd. Kookplaat was in het begin alleen wat haperend, maar ook dit werd keurig opgelost. De montage verliep soepel en met de monteur waren goede afspraken te maken. Al met al hebben wij nu een keuken die we ons van tevoren hadden voorgesteld.
Zoals in de showroom
Zoals in de showroom
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
Adresgegevens Keukenfavoriet
aDe Goorn, Wieder 35, De Goorn, tel 0229 - 54 44 39
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland