Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
162 ervaringen (vandaag)
6,1

Keukencentrum S en M

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0594-614256 | Industrieweg 1, 9861 BT Grootegast
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum S en M
Voor kwalitatief hoogstaande keukens tegen een betaalbare prijs bent u bij Keukencentrum S&M aan het juiste adres
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Keukencentrum S en M. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken inclusief plaatsing”
Door J. op zondag 1 jan 2017 '17
Keuken centrum Sen M levert geen kwaliteit. Bij keuken centrum S en M een keuken inclusief plaatsing aangeschaft. Na plaatsing zijn er diverse mankementen geconstateerd deze zijn niet door het keukencentrum S en M opgelost. Men behandelt je na betaling niet meer als klant. Ook de communicatie met de verkoper verloopt stroef ondanks diverse beloften van de verkoper E. om het helemaal in orde te maken. Advies hier niet je keuken kopen, Keuken centrum S en M is niet aangesloten bij een geschillencommissie. Koop bij een aangesloten bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Top ervaring”
Door E en K op woensdag 2 aug 2017 '17
In het voorjaar van dit jaar hebben we bij Keukencentrum S&M onze keuken uitgezocht. Dit vonden we niet gemakkelijk. Wat hebben ze hier veel keus. We zijn erg vriendelijk geholpen en op al onze vragen hebben ze goed antwoord gegeven, waardoor we uiteindelijk een prachtige tekening hadden van wat ons betreft een echte droomkeuken. Er was veel kennis in huis. Dit gaf ons een erg rustig gevoel. Het plaatsen van een keuken is erg specialistische waardoor we dit graag uit handen wilden geven. Zij hebben ons in contact gebracht met de monteur. Deze communicatie verliep ook prettig. Goed overleg, zodat we wisten wat ons te wachten stond. Sinds vorige week staat onze droomkeuken dan ook echt in huis. Prachtig. Nog boven onze verwachting. Onze ervaring met dit Keukencentrum is dan ook top. Wij bevelen ze zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Sjoukje op dinsdag 5 sep 2017 '17
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij S&M keukencentrum te Grootegast.
Wij hebben een hele goede ervaring gehad met deze keukenzaak! Wij zijn zeer deskundig geholpen door verkoper Erwin, hij heeft ons goed geadviseerd mede doordat hij veel verstand heeft van de keukens die hij tekoop aan bied. Onze keuken zit er inmiddels in en is van hoge kwaliteit, alles was aanwezig en paste perfect! Net als het composieten aanrechtblad wat geleverd is door de firma Bakker. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede afhandeling en het fijne contact.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet tevreden”
Door B op dinsdag 29 aug 2017 '17
Keuken gekocht bij dit bedrijf, monteur was ronduit onbeleefd, leverde ook geen vakwerk. Na nog diverse malen te hebben verzocht om oplossing van het probleem, en diverse "monteurs", hebben we nog steeds problemen met de stank uit de gootsteen. Ze gaan het niet oplossen en zijn na betaling niet meer geïnteresseerd in jouw probleem...
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Keukencentrum S en M
aGrootegast, Industrieweg 1, 9861 BT Grootegast, tel 0594 - 61 42 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen