Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
7,9

Keukencentrum S en M

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0594-614256 | Industrieweg 1, 9861 BT Grootegast
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum S en M
Bezoek onze showroom in Grootegast en laat u inspireren. We maken graag persoonlijk kennis en laten u de verschillende mogelijkheden zien. Met meer dan 35 keukenopstellingen bieden wij u een ruim assortiment keukens in verschillende stijlen, kleuren en opstellingen. Samen ontwerpen wij uw droomkeuken. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken met onze adviseurs. De koffie staat altijd voor u klaar.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Keukencentrum S en M. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door S.Terpstra op dinsdag 6 feb 2018 '18
Zeer tevreden over S en M keukens. Heel prettig en in alle rust geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ook opslag en aflevering perfect geregeld. En ook de plaatsing heel netjes uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes verzorgd”
Door E. van Wieren op vrijdag 29 dec 2017 '17
In alle rust uitzoeken. Berekeningen maken, laten maken. Geen "opdringerige" verkoopmethoden. Na de keuze heeft het nog een half jaar geduurd voor de plaatsing kon plaatsvinden. Door uitloop van de verbouwing heeft de keuken 3 maand langer in de opslag gestaan bij Snip. Dit was geen enkel probleem! Goede service. Plaatsing in goed overleg. Monteur was goed ingevoerd in de materie. Werkte netjes en verzorgd. Ouders kochten al keukens bij S & M.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 176 ervaringen
9,8
Kuechenland Ekelhoff
Nordhorn (Duitsland)
“Fantastisch” score uit 411 ervaringen
“Prima geholpen”
Door Janssen & Wortelboer op zaterdag 23 dec 2017 '17
We zijn prima geholpen tijdens de oriëntatie-fase, er werd alle tijd voor ons genomen. Wat ik jammer vind, dat de offerte niet transparant is. Bij Ikea krijg je een lijst met bedragen wat je gekocht hebt. Je kunt dan precies zien wat iets kost en als je iets anders kiest wat het resultaat is. Hier bleef het wat vaag. Dit gaf ons een onprettig gevoel. De keuken is geplaatst door een fantastische monteur (Michel) De keuken voldoet zoals wij gehoopt hadden en ziet er super uit. Prima kwaliteit / prijs verhouding. Een aantal zaken moesten nageleverd worden. De aftersales en service van Erwin en Esther is uitstekend. Ze denken met je mee om zaken op een goede manier op te lossen. We genieten tijdens de kerst van onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zijn er blij mee”
Door Bloem Zuidhorn op zaterdag 18 nov 2017 '17
Wij zijn goed geholpen door Keukencentrum S en M. Vanaf het uitzoeken van onze keuken tot en met de montage. En hij staat prachtig in ons nieuwe appartement. We zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een en al lof”
Door Goffe Hoekstra op donderdag 19 okt 2017 '17
We hebben een keuken bij Snip keukencentrum gekocht. Na zeer uitgebreide en orienterende gesprekken hebben we onze keuze gemaakt voor een zeer acceptabele prijs. Een de Snip genoemde monteur heeft de keuken geplaatst, wandtegels gezet, gestucadoord, sierpleister aangebracht, afscheidingsmuurtje geplaatst op een hele secure en nette manier. Eén en al lof voor de levering van de keuken, dus aan het personeel van Snip keukencentrum als aan de monteur.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super geholpen”
Door Familie Bolt op zaterdag 7 okt 2017 '17
Het advies en deskundigheid was uitstekend Goed geholpen geen klachten en de plaatsing en monteren van de keuken was ook goed. wij zijn super geholpen en tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hele goede ervaring”
Door Hilde Koning-Slagter op donderdag 5 okt 2017 '17
Wij hebben hele goede ervaringen met Keukencentrum S en M. We kwamen op een zaterdagochtend hier aanwaaien naar aanleiding van goede verhalen van collega's en mijn ouders die hier ook hun keuken hadden gekocht. We zijn heel leuk geholpen en eigenlijk waren we er vrij snel uit. Dit moet hem worden. De plaatsing verliep prima en ontbrekende onderdelen werden zo snel als mogelijk geleverd. We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken en het is een beauty!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Sjoukje op dinsdag 5 sep 2017 '17
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij S&M keukencentrum te Grootegast.
Wij hebben een hele goede ervaring gehad met deze keukenzaak! Wij zijn zeer deskundig geholpen door verkoper Erwin, hij heeft ons goed geadviseerd mede doordat hij veel verstand heeft van de keukens die hij tekoop aan bied. Onze keuken zit er inmiddels in en is van hoge kwaliteit, alles was aanwezig en paste perfect! Net als het composieten aanrechtblad wat geleverd is door de firma Bakker. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede afhandeling en het fijne contact.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Niet tevreden”
Door B op dinsdag 29 aug 2017 '17
Keuken gekocht bij dit bedrijf, monteur was ronduit onbeleefd, leverde ook geen vakwerk. Na nog diverse malen te hebben verzocht om oplossing van het probleem, en diverse "monteurs", hebben we nog steeds problemen met de stank uit de gootsteen. Ze gaan het niet oplossen en zijn na betaling niet meer geïnteresseerd in jouw probleem...
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Top ervaring”
Door E en K op woensdag 2 aug 2017 '17
In het voorjaar van dit jaar hebben we bij Keukencentrum S&M onze keuken uitgezocht. Dit vonden we niet gemakkelijk. Wat hebben ze hier veel keus. We zijn erg vriendelijk geholpen en op al onze vragen hebben ze goed antwoord gegeven, waardoor we uiteindelijk een prachtige tekening hadden van wat ons betreft een echte droomkeuken. Er was veel kennis in huis. Dit gaf ons een erg rustig gevoel. Het plaatsen van een keuken is erg specialistische waardoor we dit graag uit handen wilden geven. Zij hebben ons in contact gebracht met de monteur. Deze communicatie verliep ook prettig. Goed overleg, zodat we wisten wat ons te wachten stond. Sinds vorige week staat onze droomkeuken dan ook echt in huis. Prachtig. Nog boven onze verwachting. Onze ervaring met dit Keukencentrum is dan ook top. Wij bevelen ze zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken inclusief plaatsing”
Door J. op zondag 1 jan 2017 '17
Keuken centrum Sen M levert geen kwaliteit. Bij keuken centrum S en M een keuken inclusief plaatsing aangeschaft. Na plaatsing zijn er diverse mankementen geconstateerd deze zijn niet door het keukencentrum S en M opgelost. Men behandelt je na betaling niet meer als klant. Ook de communicatie met de verkoper verloopt stroef ondanks diverse beloften van de verkoper E. om het helemaal in orde te maken. Advies hier niet je keuken kopen, Keuken centrum S en M is niet aangesloten bij een geschillencommissie. Koop bij een aangesloten bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
Vestiging Keukencentrum S en M
aGrootegast, Industrieweg 1, 9861 BT Grootegast, tel 0594 - 61 42 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.