Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
185 ervaringen (5 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (1 week geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
48 ervaringen (1 maand geleden)
6 vestigingen
1418 ervaringen (gisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
17 ervaringen (1 maand geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
469 ervaringen (gisteren)
2 vestigingen (Noord-Holland)
25 ervaringen (vandaag)
8,2

Keukencentrum De Zaag

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4975467 | IJtochtkade 16, 1161 XH Zwanenburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum De Zaag
Keukencentrum DE ZAAG heeft een showroom met 7 keukenopstellingen die u een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is. Door een persoonlijke benadering kunnen wij de keuken leveren zoals u die wilt. Onze medewerkers kunnen u advies geven en een vrijblijvende offerte voor u maken. Wij zijn gespecialiseerd in keukens op maat met daarin al uw wensen.
Gebruikerservaringen
Er zijn 5 gebruikerservaringen over Keukencentrum De Zaag. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Echte aanrader”
Door Miriam van Roon op dinsdag 19 jul 2016 '16
Uitstekende ervaring bij de Zaag, ik had nul verstand van keukens en vond het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Wim heeft mij geweldig geholpen, veel meegedacht en een aantal creatieve oplossingen bedacht. Wim is een zeer plezierig persoon waar ik graag mee heb gewerkt, hij denkt allereerst aan de klant en hoe die straks in de keuken staat, niet eerst aan de eigen portemonnee zoals veel andere zaken. Ik kon rekenen op een zeer persoonlijke benadering, eindeloos geduld, veel ervaring en kennis van zaken alsmede een zeer professionele afhandeling en uiteindelijke plaatsing van de keuken. Deze staat er nu ruim een jaar en is zo mooi en gebruiksvriendelijk dat ik er elke dag echt van geniet! Kortom, een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Joost Verdonkschot op vrijdag 6 mrt 2015 '15
Zeer goede ervaring bij 'De Zaag'. Ze hebben een prachtige keuken geplaatst. In het voorgesprek nam Wim uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken. Hij heeft dit vertaald in een mooi ontwerp. De plaatsing ging precies volgens afspraak en zonder problemen. Kortom wij kunnen 'De Zaag'van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 176 ervaringen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 147 ervaringen
“Aanbevelen”
Door Joop Krijt op woensdag 1 apr 2015 '15
Via een kennis bij De Zaag uitgekomen. is een enorm succes geworden. Diverse keren met Wim om de tafel gezeten en het resultaat is helemaal top geworden, mede dankzij Wim die meedenkt en tot goede oplossingen komt. De persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel van Wim. Het plaatsen van de keuken is ook door De Zaag gedaan, twee vakmensen hebben dit geweldig gedaan, alle apparatuur aangesloten en dus niet alleen de stekker erin maar alles werkend. Wij hebben een goede keus gemaakt met De Zaag. En zal deze bij een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Kees-Jan Dekker op zondag 19 jul 2015 '15
Top geadviseerd en mee gedacht met keuze maken van de keuken en dit alles voor een concurrerend prijs Niveau tov de grote bedrijven.Plaatsen door de Zaag ging prima verlopen zonder tekort komingen en restpunten. Al Jaar later probleem met de carousel kast en zonder probleem onder garantie zonder kosten verholpen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed advies gehad”
Door H.W. de Winter op maandag 20 jul 2015 '15
Goed advies bij keuze keukenrenovatie. Levering prima op tijd (telefoontje vooraf). Geleverde materialen tot in detail compleet. Professionele/snelle vervanging en plaatsing van nieuwe inbouw apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Keukencentrum De Zaag
Website: www.dezaag.nl
aZwanenburg, IJtochtkade 16, 1161 XH Zwanenburg, tel 020 - 497 54 67
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland