Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1414 ervaringen (eergisteren)
Rijssen (Overijssel)
194 ervaringen (1 maand geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
156 ervaringen (2 weken geleden)
8,3

Keukencentrum de Vries

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 038–3377584 | Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden
Gebruikersfoto: Keuken met leuke ideeen
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum de Vries
Keukencentrum de Vries, gevestigd aan de Kamperzeedijk in Genemuiden, heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarnaast zal er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de showroom te bekijken. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen.
Gebruikerservaringen
Er zijn 9 gebruikerservaringen over Keukencentrum de Vries. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Tevreden”
Door J. van Dijk op donderdag 29 dec 2016 '16
Wij zijn tevreden met de service van Keukencentrum de vries! Wij konden met al onze vragen bij jullie terecht. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Wij hadden direct vertrouwen in de verkoper. Ook belangrijk.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top”
Door B. Bracht op donderdag 29 dec 2016 '16
Van het begin tot het eind geweldige service. Bij de aanschaf goed en origineel advies, er werd goed op onze wensen ingespeeld. Montage in één dag helemaal af. Geen derden nodig voor het aansluiten van gas ed. Ik raad Keukencentrum de Vries echt voor iedereen aan ! Top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,3
Tegelhuys Wijhe
Wijhe (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 33 ervaringen
9,1
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 38 ervaringen
“Goede service”
Door Anita op donderdag 29 dec 2016 '16
Mijn keuken gekocht bij keuken centrum de Vries. Hele goede Service. Er is prima oplossingsgericht meegeholpen met de indeling van de keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook achteraf prima Service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Thijs op vrijdag 6 jan 2017 '17
Ik ben geweldig geholpen, had problemen met recirculatiekap en zij hebben de service opgenomen voor mij (vorige bedrijf is failliet) helemaal top. Geweldig bedankt. Ga zo door en de klanten blijven komen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg flexibel”
Door G.J. Timmerman op donderdag 2 feb 2017 '17
Prachtige keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries! Eind 2016 in contact gekomen met Albert van Asselt. Tekeningen waren snel uitgewerkt en het vertrouwen was er vanaf het begin. Duidelijk advies en samen uitgekomen op een prachtige keuken met eiland. Levering van de keuken ook goed verlopen, erg flexibel en meedenken met de wensen van klant. De keuken zal binnenkort worden gebruikt en wij hopen op jaren plezier van deze keuken. Wij gaan ervan uit dat de after-service ook van hetzelfde niveau zal zijn wanneer dit nodig is. Succes met de verdere groei en bedankt Albert!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne service”
Door Thijs-Jan op zaterdag 7 jan 2017 '17
Een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij Delta keukens (zat op lokatie van keukencentrum de Vries). Nu was een scharnier van een keukenkastje kapot. Keukencentrum de vries, kende mijn merk keuken en het type scharnier. Deze werd aan huis gebracht tegen een coulance-tarief. Door ervaring tot het juiste scharnier gekomen en een tevreden (toekomstige) klant door deze super service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettig en klantvriendelijk”
Door Fam ten Cate op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken. Er werd goed ingespeeld op onze wensen. De Neff oven wordt intensief gebruikt, voldoet met als de overige apparatuur aan onze verwachtingen. Prettige en klantvriendelijk benadering, zelfs tijdens de vakantie van de verkoper werd er gereageerd op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig tevreden”
Door G.Kouwen op donderdag 2 feb 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht, de ervaring was geweldig en we zijn fantastisch geholpen. Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, bleek hier alles mogelijk te zijn en we hoefde geen consessies te doen, wat bij andere zaken wel moest. En dat voor een zeer voordelige prijs... Ze kwamen ook met leuke ideeën. Wij kunnen Keukenbedrijf de Vries van harte aanbevelen. De levering en montage en afwerking zijn geweldig
Keuken met leuke ideeen
Keuken met leuke ideeen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 194 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Gerieke Meuleman op maandag 9 jan 2017 '17
Onze combi-magnetron had het helaas begeven. Door Keukencentrum De Vries zijn we goed geholpen en geadviseerd. Wij hadden voor de nieuwe wel bepaalde wensen. Daar hebben ze op geselecteerd en ons een prima en mooie magnetron geleverd. Erg goede service, ook na de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Keukencentrum de Vries
aGenemuiden, Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel