Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
7,0

JH van der Kolk Vlijmen

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-5114643 | Grote Kerk 3A, 5251 AA Vlijmen
Badkamerwinkels beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van JH van der Kolk Vlijmen
J.H. van der Kolk Vlijmen bestaat al vanaf 1934 en is nog steeds een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in tegels, natuursteen en sanitair
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over JH van der Kolk Vlijmen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“badkamer en toilet renoveren”
Door Jan en Marja Verhof op zondag 15 dec 2013 '13
wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, prijs en kwaliteitsverhouding. Wij zijn super blij geweest met Jeroen en Anthony, betrouwbaarheid gaf veel rust. Zelfs toen er even iets mis ging in de levering, voelden we ons gehoord, onze vraag werd meteen beantwoord, het probleem werd heel snel weer netjes verholpen. Wij zijn bij de keuze voor dit bedrijf via mond op mond reclame terechtgekomen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden, zelf kiezen wij weer direct voor dit bedrijf zodra we weer verder gaan met renoveren van de benedenvloer.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“prima”
Door Nico van Raaij op zaterdag 25 jan 2014 '14
Wij kopen ook regelmatig tegels bij van der Kolk. Elke verbouwing waar tegels bij nodig zijn gaan we naar Vlijmen. Advies is er zeer goed en de service ook, wordt ook niet moeilijk gedaan met bijbestellen. Kortom: Prima.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Vestiging JH van der Kolk Vlijmen
aVlijmen, Grote Kerk 3A, 5251 AA Vlijmen, tel 073 - 511 46 43
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.