Feedback
Alle Haardenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rhenen (Utrecht)
20 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
15 ervaringen (1 maand geleden)
5,2

Haardjesland Benelux

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0492-468630 | Beekerheide 37, 5741 HB Beek en Donk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haardjesland Benelux
Ruim 150 verschillende sfeerhaarden staan brandend opgesteld in de gezelligste showroom van Nederland. Haardjesland is gespecialiseerd in sfeerhaarden zonder rookkanaal zoals bio ethanol en elektrische haarden
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Haardjesland Benelux. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Product niet goed gemonteerd”
Door E.Voskuil op donderdag 25 jan 2018 '18
Wat een slechte service geeft dit bedrijf!! Ik heb een dure opti myst gekocht en het kopen en leveren ging heel vlot (!) maar na een paar weken begon de bovenkant van de haard te kantelen. Eindelijk werd de telefoon opgenomen. Ze probeerden op alle mogelijke manieren om het mij zelf op te laten lossen, wat ik weigerde. Uiteindelijk afspraak gemaakt. Er kwamen 2 amateuristische mannen die het na lang klungelen oplosten. Een paar maanden later hetzelfde probleem. Ik had geen vertrouwen meer in hun oplossingen en heb er een timmerbedrijf bij gehaald. Zij konden het voor me oplossen en er ook garantie op geven. Haardjesland gemaild en na HEEL LANG aandringen kreeg ik uiteindelijk antwoord dat ik het zelf moest betalen. Er werd geen enkele opening geboden om samen tot een oplossing te komen. Rekening met foto's gestuurd en de mededeling dat hun mensen totaal verkeerde schroeven hadden gebruikt waardoor het MDF was gaan splijten. Haardjesland heeft nooit meer gereageerd. Ik raad iedereen aan om wat verder te kijken en niet met deze klunzen in zee te gaan!! Ik ben diep teleurgesteld in dit bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super tevreden”
Door Frans op woensdag 17 jan 2018 '18
Wat een showroom zoveel keus allemaal sierhaarden prachtig. door het goed advies van de verkoper van haardjesland heb ik een opti-myst haard gekocht Je ziet bijna geen verschil met een hout gestookte haard daarvoor doe je het toch.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2018: Ja de kachel hebben we binnen het vuur is bijna echt. We zijn er super over tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,4
Kachelspecialist van Walsem
Rhenen (Utrecht)
“Uitstekend” score uit 20 ervaringen
7,3
Haardenexpert
Apeldoorn (Gelderland)
“Redelijk” score uit 15 ervaringen
“Was tevreden”
Door Geert op vrijdag 17 feb 2017 '17
Na bezoek in de showroom, ben ik uitstekend geholpen door de verkoper, deze had echt kennis. Ik heb mijn oude openhaard nu om kunnen laten bouwen naar een prachtige elektrische sfeerhaard. ben heel blij. Over garantie kan ik nog niets zeggen, want alles werkt perfect. Alleen bakje koffie mis ik.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Jammer”
Door Marion op maandag 13 feb 2017 '17
Nooit meer doen. Faber Nissum Landscape gekocht. Helaas bleek thuis dat deze nooit ging passen. Contact opgenomen met Haardjesland. Antwoord jammer u kunt een tegoedbon krijgen! Haard was niet uitgepakt zelfs. Via website zijn ze verplicht om het geld terug te geven via showroom niet. Let op dus.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Niet meer doen”
Door Broekhoven op donderdag 22 okt 2015 '15
Net bedrijf, bij de aankoop van het product welwillend, maar zodra er problemen ontstaan geven ze niet thuis. Meerdere malen contact gezocht, brief aangetekend verstuurd maar helaas uiteindelijk de rechtsbijstand moeten inschakelen voor een defect en het leveren van een ondeugdelijk product. Nooit meer!!
REACTIE VAN PETER DE GEUL
Ik heb dit uitgezocht, en alles is perfect opgelost. maar u had gecommuniceerd naar het oude adres. we zijn verhuisd. gr.
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
Vestiging Haardjesland Benelux
aBeek en Donk, Beekerheide 37, 5741 HB Beek en Donk, tel 0492 - 46 86 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.