Feedback
8,5

Haardenexpert

www.haardenexpert.nl | tel: 055-8200222 | Sleutelbloemstraat 44, 7322 AK Apeldoorn
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.haardenexpert.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haardenexpert
haardenexpert.nl: De grootste haardenzaak van Nederland!

Scherpe prijs garantie. Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Landelijke installatie. Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

5 dagen per week geopend. De deuren van Haardenexpert zijn 5 dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag. Onze medewerkers staan op deze dagen paraat om u van een passend advies te voorzien. Plan als u doordeweeks wilt komen wel een afspraak in, zodat we alle tijd voor u hebben.

Grote luxe showroom. Met een grootte van 800 m3 heeft Haardenexpert een van de grootste showrooms van heel Nederland. Dit betekent talloze opstellingen van prachtige haarden en kachels, van houthaarden tot gashaarden. Loop gerust een rondje in onze sfeervolle showroom en doe inspiratie op voor uw woning. En onder het genot van een kopje koffie luisteren we aandachtig naar al uw wensen. Samen met één van onze deskundige medewerkers wordt uw droomhaard gerealiseerd. Wilt u melk en suiker in uw koffie?
Gebruikerservaringen
Er zijn 8 gebruikerservaringen over Haardenexpert. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Ging prima”
Door Martje Noordeloos op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben bij de Haardenexpert een gashaard gekocht, merk Wanders type Balsa 100. Uitgebreide voorlichting in de showroom gekregen en goed geholpen door Jan. Zeker een aanrader om een haard uit te zoeken. Het plaatsen van de haard regelde het bedrijf en ging ook prima. Erg blij met de haard.
Gashaard van Wanders
Gashaard van Wanders
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Jolanda op maandag 27 mrt 2017 '17
Voor wat betreft het plaatsen van de gashaard is vakmanschap geleverd. Het meubel wat daarvoor op maat is gemaakt is prachtig en mooi passend. Ook vakmanschap dus.
Met enthousiasme, meedenken en niet onbelangrijk het goed luisteren naar de wensen is dit alles telefonisch tot stand gekomen. Tevens is alles netjes afgeleverd! De complimenten voor Jan, Mark en zijn team, voor de makers van het meubel en de transporteur.
Op maat gemaakte haard
Op maat gemaakte haard
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer flexibel”
Door Rick op dinsdag 7 feb 2017 '17
Zeer flexibel en klantgericht! Houtkachel gekocht, zeer snelle levering en deskundige montage. Ook after sales erg goed. Snelle levering van bestelde onderdelen (trekkap tbv schoorsteen) en extra spuitbus voor kachel.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voordelig en Professioneel”
Door Pieter en Jenneke Guijt op zondag 5 feb 2017 '17
Wij hebben de Wanders Square 60 Front gekozen, omdat deze gashaard er strak en modern uitziet. Via internet hebben wij de Haardenexpert om een offerte gevraagd. Binnen enkele dagen was er een reactie en volgde er een passende offerte. De levering en montage is op voortreffelijke wijze en op zeer korte termijn voor ons geregeld.
Wij genieten elke dag van onze haard en kunnen iedereen de Haardenexpert aanbevelen!
Wanders Square 60 Front
Wanders Square 60 Front
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede informatie gehad”
Door eric van mil op woensdag 1 feb 2017 '17
Goede informatie in winkel en zeer behulpzaam. Monteur thuis bekeken of de gekozen gashaard in onze oude schouw te plaatsen was. Helaas niet door teveel bouwtechnische ingrepen. Heeft terplekke alternatief voorgesteld. Haard is conform afspraak geleverd en zeer netjes geïnstalleerd. Een paar dagen na installatie telefoontje gekregen of alles naar tevredenheid werkt en of er nog behoefte is aan uitleg afstandsbediening: goede aftersales!
Hartelijk dank voor de opdracht en het vertrouwen. Een sfeervol plaatje is het geworden!
REACTIE VAN VENEBERG
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel lof”
Door Fam. Roelofs op zaterdag 28 jan 2017 '17
Uitermate klantvriendelijk. Wij zijn door dit bedrijf in Apeldoorn op een uitstekende, professionele manier geholpen en geadviseerd door Coen van der Craats, TOP! Ook over het plaatsen van de haard door Houtspot haarden (Charly van der Gronden) niets dan lof.
Hartelijk dank voor de uw beoordeling. Veel stook plezier!
REACTIE VAN HAARDENEXPERT
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanraden”
Door M v amersfoort op woensdag 25 jan 2017 '17
Vriendelijk, alles kan in overleg, fijne winkel Veel keuze, mooi geplaatst binnen een dag
Op afstandsbediening is super ik zou deze winkel zeker aanraden voor andere mensen die een haard willen kopen"...................................
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met de haard!
REACTIE VAN HAARDENEXPERT
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Veel plezier ervan gehad”
Door Anne-Mette op woensdag 25 jan 2017 '17
Wat hebben wij veel plezier van onze Jacobus Beton! Elke dag genieten we van de heerlijke warmte die de kachel geeft. En dat allemaal dankzij de topservice van Haardenexpert. Netjes geholpen, goed en eerlijk geadviseerd en daarna perfecte installatie. Daarbij hield iedereen zich keurig aan de afspraken. Complimenten Haardenexpert!
Bedankt voor het vertrouwen en veel stookplezier gewenst!
REACTIE VAN HAARDENEXPERT
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Haardenexpert
aApeldoorn, Sleutelbloemstraat 44, 7322 AK Apeldoorn, tel 055 - 820 02 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Gelderland