Feedback
8,2

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl "Goed" score uit 667 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.grando.nl | 34 vestigingen (heel nederland)
1 / 125
125 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Gebruikerservaringen
Er zijn 667 gebruikerservaringen over Grando Keukens & Bad. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren301 ervaringen
4 sterren263 ervaringen
3 sterren24 ervaringen
2 sterren23 ervaringen
1 ster48 ervaringen

Per vestiging:
“Mooi resultaat”
Door Richard op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
Prettig geholpen bij uitzoeken keuken. Nieuwe keuken is erg netjes afgeleverd. Afzuigkap ontbrak helaas. Sympathieke installateur met veel ervaring die keuken bijzonder netjes heeft geplaatst. Mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ging gelijk goed”
Door Kees Prins op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Al in de showroom ging het goed. Wij wilde op de zolder een nieuwe badkamer. Goed advies en heldere uitleg. Ook de prijs voor het gevraagde werk was scherp t.o.v. andere offertes. En dan het uiteindelijke resultaat: een werkelijk prachtige badkamer! Sjoerd en Mark, de uitvoerders van dit project zijn vakmensen van de bovenste plank. We hebben het echt getroffen met dit bedrijf.
Prachtige badkamer
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vlot”
Door J van der Stoep op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eerlijk”
Door Jarno Panman op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Eerlijke vriendelijke medewerkers met verstand van zaken, helaas is onze keuken verkeerd opgemeten met de daarbij bij behorende problemen. Samen naar een oplossing gezocht, een lang energie vragend proces maar een realistisch eerlijk en open gesprek met de gezamenlijke doelstelling tot een oplossing te komen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bedankt”
Door Tholenaar op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Michel heeft ons prima geholpen onze wensen te verwezenlijken. Geen opdringerige vragen of aanzetten tot overhaaste beslissingen. Alert op details en vriendelijk. Ook monteur Joost van Belzen heeft goed werk geleverd. Alles naar wens, we genieten van onze prachtige keuken! Bedankt. Fam Tholenaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Grando Utrecht”
Door Ron op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Utrecht
Prima geholpen en te woord gestaan. Montage badkamer was een ramp, zeer vervelend en onnauwkeurig werkende monteur die af en toe kwam en vervolgens ook weer niet. Liet zich moeilijk aanspreken. Veel zaken in de badkamer waren niet op orde. Grando heeft het echter wel goed opgelost. De keuken is netjes en zonder problemen geplaatst door een monteur van Grando Utrecht. Al met al positief.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer deskundig”
Door Fam van Leiden op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer deskundige keuken adviseur (Hans). Komt afspraken na en is gemakkelijk via mail te bereiken... en geeft antwoord binnen 2 dagen. Monteur (Michael) was zeer makkelijk in omgang en ook die kwam afspraken na en gaf zeer snel gehoor aan een klein mankementje, welke hij zeer snel en deskundig opgelost heeft. Zeer prettige ervaring. We zijn heel trots op onze keuken. Tot de volgende keuken!
Trots op de keuken
Trots op de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door R. M. Suithoff op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Goed advies en er wordt goed meegedacht. Levering prima op tijd en goede service. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt ruim de tijd genomen om de keuken te installeren. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Snelle service”
Door Judith op donderdag 13 apr 2017 '17 | vestiging Son
Snelle service. En je wordt altijd welkom geheten. We zijn nog bezig met de montage van het gekocht spul maar verwacht een mooi eind resultaat. Dus ben benieuwd hoe het wordt. De tekening die je krijgt zijn ook duidelijk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gevoel”
Door Robert op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Hilversum
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. We kopen dan ook graag bij bedrijven die uit de regio komen. Dit heeft voor ons dan ook de doorslag gegeven om bij Grando in Hilversum de keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Fam. Veen op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Een keuken gekocht. Super goed geholpen. Ik zou Grando zeker aanraden. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Verkoopster heeft ons goed geholpen met goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Dit alles is nu verwerkt in onze nieuwe keuken waar we superblij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies”
Door Henriette Smulders op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies en precies volgens afspraak. De monteur was erg vakkundig en alles klopte. In de showroom was alle tijd en de 3 D tekening gaf een goed beeld van de keuken. We Ijn superblij met onze mooie keuken en krijgen alleen maar complimenten over de keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door BA lindeboom op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superblij”
Door legend op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Heerenveen
we zijn goed en deskundig geholpen in de winkel. er waren mooie showroommodellen zodat het uitkiezen vlot is gelukt. tot slot zijn de afspraken goed nagekomen en zijn we superblij met onze nieuwe keuken !!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“We kunnen het iedereen aanraden”
Door Boekestijn op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn heel fijn en vakkundig geholpen. De verkoper had heel veel kennis van zaken en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel tevreden over de aankoop en de service aan ons verleend. Wij kunnen het iedereen aanraden om bij Grando Naaldwijk een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Leuke winkel”
Door Erica van Breugel op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Leuke winkel, Goede uitleg gekregen, wij hadden een showroom keuken gekocht, moesten deze wel zelf ophalen, maar dat was voor ons geen probleem. Konden eerst rustig rondkijken, kwam wel een verkoper naar ons toe als we vragen hadden dat we een beroep op hen konden doen. Toen we zover waren dat we vragen hadden werden we meteen geholpen en werden onze vragen ook netjes beantwoord.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Montage netjes maar mis communicatie”
Door B Bakker op donderdag 30 mrt 2017 '17 | vestiging Son
personeel van winkel vriendelijk ,niet alle afspraken worden nagekomen,zouden 1 contact persoon hebben,nalevering van spullen die defect waren duren lang,worden door winkel ook niet terug gebeld. Bouwpersoneel wel erg vriendelijk.

Aanvulling ontvangen op 5 april 2017: Goede middag Graag als extra info dat de montage verder door bouwbedrijf goed is uitgevoerd. De comunicatie met het bouwbedrijf liep ook goed,en die hebben ook goed geschakeld,waren zelfs in het weekeind beschikbaar
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door Dennis op zondag 26 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service is uitstekend”
Door Smit op zaterdag 25 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Laagdrempelig”
Door Looman op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Son
fijne medewerkers, laagdrempelig gewoon en goed luisteren en tijd. Gastvrije ontvangst met lekkere worstenbroodjes tijdens lunchtijd omdat ons bezoek wat langer duurde. We zijn er deskundig geholpen en de aflevering wasi orde, we werden steeds op de hoogte gehouden door de chauffeur over veranderingen in de aflevering.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden over geleverde keuken”
Door Peter Harteveld op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alhoewel er nog wat afwerk en nalevering puntjes zijn, zijn we zeer tevreden over de geleverde keuken. Alles netjes conform afspraken en op tijd geleverd. We hadden een uitstekende aannemer/installateur. Een ouderwetse vakman en dat bedoel ik heel positief. Werkte netjes, kwam met goede voorstellen en was daarnaast vriendelijk en nauwgezet. We bleken ook nog een gemeenschappelijk hobby te hebben, dus er was voldoende gesprekstof tijdens de pauzes.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door SC van der Lelie op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Prima verkoper getroffen bij Grando Hoofddorp met geduld. Vriendelijke man met kennis van alle mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Renee Regenspurg-Gasille op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij waren zeer tevreden over de verkoper Mario van Grando Middelburg.Was duidelijk had goede ideeen ,maar bovenal gastvrij en vriendelijk.Er was veel keus,dus het was niet moeilijk een mooie badkamer uit te kiezen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Professioneel”
Door Nicky Ooms op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Een goed, duidelijk en helder advies, goede en vooral open communicatie, nakomen van de gemaakte afspraken, een zeer degelijke en mooie keuken voor een zeer nette prijs en een professioneel bedrijf dat de keuken netjes geplaatst heeft. Wat wil je nog meer? Zeer zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken/badkamer!
Degelijke en mooie keuken
Degelijke en mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Garantie goed opgelost”
Door Marcel Bruin op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hadden net voor de garantie verliep, problemen met onze toillet brillen. De fabrikant van de brillen lukte het maar niet om de juiste onderdelen te leveren. Grando Keuken en badkamer centrum Waddinxveen heeft daarna zelf de garantie op zich genomen en ons netjes zonder moeilijk te doen twee nieuwe brillen geleverd. Ik moet zeggen trouwen nu ik toch een revieuw plaats dat wij indertijd gewoon goed en niet opdringerig geholpen zijn. Hebben wij weer een badkamer nodig of een keuken dan gaan we er zeker weer langs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Bert van der Hoek op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Delft
Ik zeer tevreden over de zaak zowel bij de bestelling als bij de levering. Ik had er al eens een nieuw toilet gekocht en ook de montage was geweldig. Ik koop er graag vaker en kan hem anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door fam. de Boer op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
we hebben een keuken gekocht bij grando in hoorn en zijn daar erg tevreden over. Alles is volgens afspraak verlopen en anders werden we o de hoogte gehouden. Prima service een aanrader voor ieder ander
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niet tevreden met gang van zaken bij de keuken”
Door Familie Stooker op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Verkoopster was niet klantvriendelijk. Vooraf wel. Zodra onze handtekening was gezet. Ontkende ze allerlei afspraken. Er waren veel foutieve leveringen. Uiteindelijk wel opgelost, maar dat duurde 4 (!) maanden!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne service”
Door Marisa op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een Fijne service, vooral goed en duidelijk advies gekregen en uiteindelijk alles naar wens samengesteld. Wij veranderden nog wel eens van gedachte en daar werd goed naar geluisterd. Ook heel blij met de monteur die ons heeft geholpen met het voorbereiden, plaatsen van de keuken. Zelf extraatjes waren voor hem geen probleem. Super tevreden met het eindresultaat!
Keuken aan twee kanten
Keuken aan twee kanten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling waard”
Door Hein Kranendonk op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Nadat wij eerder erg goed waren geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer een aantal jaar geleden hebben wij recent een nieuwe en erg mooie keuken uitgekozen en geleverd gekregen door Grando Hazerswoude. We hebben leuke gesprekken gehad en zijn goed geholpen. Mochten we ooit nog een nieuwe badkamer of keuken zoeken gaan we zeker terug. Kortom zeker aan te bevelen als u een nieuwe keuken/badkamer zoekt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische keuken”
Door Yumé Ramos op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Deze week is onze fantastische keuken gekomen van Grando keukens te Groningen. We zijn erg blij met het resultaat, het goede montagewerk en de uitstekende serivice. Dank is groot! Ik kan het mensen zeker aanraden een keuken bij Grando keukens Groningen te kopen!! Groet Yumé en Lidia
Eindresultaat keuken via Grando
Eindresultaat keuken via Grando
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hier starten”
Door R. op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Emmen
Vriendelijk en meedenkend. Zeer ruime keuze in een grote en keurige showroom. Alles is geleverd zoals overeengekomen en keurig geplaatst. Hier is de klant nog koning !
Kortom, keuken of badkamer nodig ? Begin hier met zoeken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kundig creatief en meedenkend”
Door Tjarda Senf op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Heel erg kundige, creatieve en meedenkende adviseur ook toen alles even tegen zat. Een kritische en perfectionistische klant is helemaal op de juiste plek bij Grando Son
Daarnaast ook een groot compliment voor Lion Stone te Tilburg die mij hebben geholpen met een verkeerde spoelbak en vakwerk hebben afgeleverd!
Keukenfoto vanaf de vloer
Keukenfoto vanaf de vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Review”
Door Smaardijk op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Delft
verkoop goed, installatie prima, communicatie slecht. Offerte jammer te duur, niet alles behoefde uitgevoerd, scheelt opgeteld veel geld. Eerst inmeten/situatie bekijken dan pas kun je offerte juist invullen. Hier vooraf ingevuld zo werken ze met vaste prijzen, bijvoorbeeld afdekken 170 euro, bleek alleen een stukloper in de gang? Wel tevoren betalen dus dan kun je ook weinig meer en dat is jammer, wij als leek wisten ook niet beter. Installateurs prima die kunnen daar niets aan doen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door R. Coumans op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Onlangs keuken gekocht bij Grando in Groningen. Ben heel blij met het resultaat van de keuken. Service en kennis in winkel is uitstekend. Afstemming tussen verkoop en monteurs kan beter maar goed dat heeft uiteindelijk geen effect gehad op de keuken waar ik heel tevreden over ben
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes”
Door van Lanen op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Uden
Goed advies tijdens de afspraak in de showroom. Nemen de tijd om tot een mooi en functioneel ontwerp te komen. De keuken is netjes gemonteerd.De monteur overlegd tussendoor waar nodig en geeft advies. We zijn super tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Herman op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Goed voorgelicht en alles kunnen bespreken wat betreft onze wensen. De verkoper was vlot en vriendelijk en had snel door wat wij wilden. De monteur die de montage deed van de keuken was goed onderlegd. We zijn heel tevreden over levering en plaatsing. Tevens ook de telefonische vragen werden goed en rustig behandeld.
Hoek van de keuken
Hoek van de keuken
+ Toon extra foto van Herman
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door M. Meilof op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het team van Grando Hazerswoude-Dorp maakt er van begin tot eind een feest van, wat toch hoort bij een aanschaf van een nieuwe keuken. We zijn zeer tevreden over het gehele project, zowel bij het uitzoeken van de keuken, alle communicatie tussentijds en het plaatsen van de keuken door een echte vakman!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deskundig en vriendelijk”
Door Hoogstraate op dinsdag 14 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
Deskundig en vriendelijk personeel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Er werd voorafgaand aan de koop alle tijd genomen. Tussentijds ook op de hoogte gehouden v.w.b. levering . Geen gehaast, geen gepush en geen commerciële praatjes. De badkamer, keuken en keramische parketvloer zien er fantastisch uit.
Grando Keuken
Grando Keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door A Flentge op dinsdag 14 mrt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Uitstekend geholpen door Nick van der Laan. Hij nam rustig de tijd en heeft alles prima uitgelegd en in de showroom laten zien. Goede adviezen (ook van details die ik nog niet bij andere zaken gehoord had). Netjes gedetailleerde offerte met tekening mee naar huis. Een maand later besloot ik dat ik het anders wilde, een nieuwe offerte met tekening maken was geen probleem. Nick is vriendelijk en niet opdringerig. Belde steeds netjes terug wanneer dat afgesproken was.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“100 procent tevreden”
Door Elbert V V op maandag 13 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Begin dit jaar hebben wij een keuken geleverd gekregen en zijn daar echt 100% tevreden mee. Alle afspraken werden netjes nagekomen zelfs toen wij moesten uitstellen met de voorbereidende werkzaamheden omdat we de sleutel toch een week later pas zouden krijgen. Toch hebben ze alles omgegooid om deze koof met spotjes op tijd af te hebben. (deze moest ook nog door hun gestuct worden). De keuken zelf stond er binnen twee dagen in en was ook gelijk helemaal af!! Super kwaliteit genoeg keuze en duidelijk uitleg gehad. Echt top bedankt!!
Keuken met koof
Keuken met koof
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken ziet er prima uit”
Door Patricia van Item op donderdag 9 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
wij hebben onze keuken besteld in Tilburg bij grando. alles is netjes geregeld. een maand voor levering nog een inductiekookplaat besteld ipv. een gas kookstel. bij levering toch een gasstel gekregen maar na contact met peter werd deze een dag later, op de dag van montage omgeruild. alles is gezet door de klein keukenbouwers en ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben. alles was netjes geregeld. zeer tevreden over zowel grando Tilburg en de klein.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Christian Visch op donderdag 9 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Heel goed geholpen en geadviseerd in de keuze van onze keuken en de apparatuur. Er werd veel tijd besteed aan de keuze van de opbouw van de keuken. De wensen die we voor de keuken en apparatuur hadden pasten allemaal binnen het budget. Alles werd op de afgesproken tijd geleverd. De plaatsing van de keuken is ook helemaal goed gegaan. Ik ben super blij met de nieuwe keuken. Ik zou iedereen aanraden om de keuken bij Grando Groningen te kopen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken geplaatst”
Door Britt Gibney op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
Mooi bedrijf. Goede kwaliteit en betaalbaar. Zeer klantvriendelijk. Denken mee over oplossingen en goede ideeen. Als je zelf met een idee komt, wordt daarop ingespeeld ipv het af te kraken (hadden we nl bij andere zaken wel). Inmeting ging niet helemaal goed en wordt nog gewerkt aan een oplossing maar al bij al tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service blijft”
Door Dieny op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Prima ervaring met dit filiaal. Is alweer aantal jaar geleden maar nu nog steeds is de service perfect. Tijdens het plaatsen wel een paar tegenvallers( hoor je vaker met plaatsen nieuwe keuken) maar dit wordt uitstekend opgelost. Voor een nieuwe keuken/ badkamer zal ik weer hier naartoe gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet zoals gewenst”
Door P.Nederlof op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Niet de keuken zoals ik heb gekocht. Door verkeerde meting van Grando monteur heb ik nu niet de keuken zoals ik zou willen. Ik hoop dat het nog opgelost gaat worden. De keuken zelf is mooi hoor alleen niet helemaal zoals ik wilde. Ik wilde deze tot plafon en nu heb ik een opening van een centimeter.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend geholpen”
Door H. Heijnen op dinsdag 7 mrt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij zijn uitstekend geholpen en er werd goed meegedacht over de inrichting van de nieuwe badkamer en ook goed voorgelicht over de materialen die we nodig hadden. Het montage bedrijf was ook super, alles werd netjes overlegd en eventuele aanpassingen was ook geen probleem, konden met al onze vragen tijdens de montage bij hen terecht, Super mooie badkamer gekregen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geen aanrader”
Door Jolanda op dinsdag 7 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Absoluut geen aanrader! Het heeft 9 maanden geduurd voordat de keuken uiteindelijk geplaatst is. Helaas ook nog niet geheel naar wens. Slechte advisering, onprofessioneel, als klant voelde ik me totaal niet serieus genomen. Communicatie naar de klant toe is ronduit slecht. Dus Grando Keukens Groningen: NEE.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Speelden in op de wensen”
Door de Bruin op zondag 5 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
De showroom in Breda is niet super divers en ook niet heel groot. Wij hadden alle tekeningen al gemaakt en de verkoopster kon er een mooie offerte voor maken. Ze dacht mee en speelde in op onze wensen. Hierna werden wij in contact gebracht met keukenbouwers plus voor de montage. Ook hier erg te spreken over. Enige puntje voor onszelf was dat wij zelf vooraf geen rekening hadden gehouden dat de montage nog apart afgerekend moet worden en dus niet in de offerte prijs van de keuken zit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nauwkeurig”
Door Denise vreeswijk op zondag 5 mrt 2017 '17 | vestiging Lelystad
Zeer tevreden over advies, nakomen van afspraken en levering. Vorige keuken komt ook bij grando vandaan. Wij hebben meerdere keuken zaken bezocht maar grando staat voor prijs kwaliteit. Monteur werkt ook nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keukenblad”
Door Fam. P. Niezing op zaterdag 4 mrt 2017 '17 | vestiging Emmen
Omdat wij schade hadden aan ons keukenblad, zijn wij naar Grando keukens in Emmen gegaan. Dhr. Richard Robben heeft ons daar prima geholpen en een schade rapport voor ons opgesteld. Daarna hebben we een nieuw blad uitgezocht. De inbouw monteur van Grando (Remon) heeft dit blad zeer vakkundig en netjes voor ons gemonteerd. Onze ervaring met Grando keukens bij het herstellen van ons keukenblad is zeer positief
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed resultaat”
Door A.v.Assendelft op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Rotterdam
We zijn uiterst vriendelijk behandeld in de showroom. We hebben een badkamer gekocht. Prijsstelling is wel onduidelijk, maar dat is in deze branche bijna overal zo. Het aantal m2 tegels is wel heel erg ruim genomen. Levering op tijd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Uitvoering door de monteur keurig. Creatieve oplossingen voor probleempjes waar je tegenaan loopt. Resultaat: een mooie, strakke badkamer
Eindresultaat van de badkamer
Eindresultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitbreiding van bestaande keuken”
Door Hendriks op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Ontvangst was prima. Er word de tijd voor de klant genomen en meegedacht. De communicatie qua leverdatum verliep niet helemaal naar wens. Geen mail ontvangen over levering. Toen we naar de vestiging gingen om navraag te doen werd ons verteld dat we drie weken van tevoren een mail zouden ontvangen (geen check in systeem door werknemer). De afgesproken leverdatum was echter in minder dan 2 weken. Paar dagen later werden we gebeld door dezelfde werknemer, er was iets fout gegaan (joh...) en we hadden per abuis geen mail ontvangen. Uiteindelijk is alles prima opgelost, na plaatsing bleek er een kleine lekkage te zijn, dit is snel en prima verholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakkundig uitgevoerd”
Door Anja Storm op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Via internet hebben wij gezocht naar een bedrijf die bij onze keuken nieuwe deuren verkocht en kon plaatsen. Zo is Grando keukens bij ons in beeld gekomen. Een voordeel ook dicht in de buurt. Wij zijn er zeer prettig geholpen. Wij hebben bij Grando keukens nieuwe deuren en scharnieren voor onze keuken gekocht. De keuken ziet er weer als nieuw uit. Het plaatsen van de deuren is heel goed gelukt en zeer vakkundig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door rick van dijk op woensdag 1 mrt 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Prima geholpen, paar dingetjes ontbraken bij levering maar is super opgelost. Wordt allemaal in een mooie 3D animatie geplaatst zodat alles visueel wordt en uiteindelijk 2 prachtige badkamers rijker. Kan Grando van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door JD op woensdag 1 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
Wij zijn erg tevreden over het gehele proces van aankoop tot plaatsing van de badkamer. Zou hier zo weer zaken mee doen als we bijv een nieuwe keuken nodig hebben. Er wordt goed meegedacht in de mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door jdc Man op zaterdag 25 feb 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
goede service, aardige verkoper, vriendelijk geholpen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldige service”
Door h.nieuwenkamp op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Hilversum
geweldige service,niet twijfelen of verder zoeken .Het is het 100 procent waard.Zowel de keuken,die vorig jaar is geplaatst als de badkamer die nu is geplaatst.Overal proberen ze de beste oplossing voor te zoeken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles klopt”
Door R, holt op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zaandam
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne evraring”
Door Koen op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Middelburg
Bij een bezoek aan de showroom, staat er niet meteen iemand bij jou. Dat is heel fijn om rustig rond te kijken. Wanneer je vragen hebt komt er iemand of kan je naar een verkoper toe. Showroom heeft veel verschillende modellen staat. Voor ieder wat wils. Ook het ontwerpen en tekenen van de keuken gaat heel rustig, niet gehaast. Levering van de keuken was om 6:30 smorgens en dat is ideaal omdat man dan nog de gehele dag heeft om de keuken zelf in elkaar te zetten. Ook de nazorg en service zijn goed. Mis je iets, kan je gewoon bellen en wordt het nageleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niet goed bij montage”
Door Remco op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Werkblad eiland in spiegelbeeld gemaakt waardoor wij weken moesten wachten op een nieuwe. Bouwtekening was niet goed waardoor ik extra kosten heb moeten maken voor herstel. Monteur kwam 1,5 uur te laat en bleef ook nog eens 2,5uur tussen de middag weg. Intussen 3 weken later kan ik nog geen bekertje water tappen! Kortom waardeloos!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige showroom”
Door Troost op donderdag 23 feb 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Er is sprake van een prachtige showroom. De gemaakte afspraken zijn precies nagekomen. De levering was tijdig en keurig verzorgd op de afgesproken tijd binnen een tijdvak van een half uur. Ik kan dit bedrijf vanwege de goede ervaring aan een ieder aanbevelen. De voorlichting in de showroom was uitstekend en de koffie smaakte daarbij goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Raad deze winkel aan”
Door Richard van der Schoot op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Zaandam
Adviseur stond ons correct te woord. Begeleiding van het hele oriëntatie- en aankooptraject was prima. Kennis van zaken was duidelijk aanwezig. Materialen zijn in goede orde ontvangen. Montage is netjes geregeld. Ik raad deze winkel zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden met resultaat”
Door DJ de Vries op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Assen
Zeer goede ervaring met Grando Assen. De adviseur begreep ons direct en kwam zelf met goede input. Uiteindelijk is de keuken zelfs een week te vroeg geleverd. Dit kwam goed uit. Wij zijn uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat.
Keuken van Grando Assen
Keuken van Grando Assen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles ging mis”
Door Robbert-Jan op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Rotterdam
De badkamer was ruim op tijd besteld en zou week 1 worden afgeleverd, maar door (productie) fouten van de leverancier werd het uiteindelijk pas in week 7 het laatste nageleverd. Alles ging mis, materialen waren niet goed besteld en werden verkeerd afgeleverd en in de verkeerde kleur. Je verwachte een bepaalde expertise als je een inschatting moet doen voor zaken als tegels, maar ook deze waren te weinig berekend, waardoor ik genoodzaakt was om uiteindelijk de tegels zelf af te halen bij het hoofdkantoor in Helmond. Veel extra en vooral onnodige stress gehad door Grando Alexandrium. Altijd kwam het initiatief tot contact van mijn kant, en vaak werd er pas dagen later op mijn telefonische verzoeken gereageerd. Kortom afrader voor iedereen!

Aanvulling ontvangen op 3 maart 2017: Badkamer was veel te laat geleverd en niet volledig. ( verkeerde kleur / model / te weinig tegels / niet compleet ). Leverdatum week 1 werd uiteindelijk na diverse naleveringen week 7, waardoor we veel vertraging en irritatie hebben opgelopen. Communicatie was zeer moeizaam en eenzijdig van onze kant, en vaak werden we niet teruggebeld of gereageerd op onze verzoeken. Personeel was niet behulpzaam in het zoeken naar een passende oplossing, en uiteindelijk heb ik zelf de tegels moeten afhalen bij de leverancier om verdere vertraging en irritatie te voorkomen. Kortom afrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verademing”
Door De Visser op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Vestiging heeft een dorps karakter en sfeer. Alle vrijheid om rond te kijken zonder lastig gevallen te worden. Heel goed geholpen zonder het gevoel iets te moeten. Ook na de handtekening volop service en nazorg. Een verademing t.o.v keukenzaken in de 'grote' stad. Ook over de via deze vestiging verkregen nette en kundige monteur zijn we erg tevreden! Wij raden dit bedrijf en zijn servicemonteur zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Willem Bleuland van Oordt op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Prima ervaring net Grando Keukens & Bad.....alleen jammer dat bij levering niet alles geleverd wordt en dat je de tegels zelf naar binnen moet slepen en dat dit niet bij aankoop vermeld wordt. Verkoopadviseur is kundig en adequaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top service”
Door Els op zaterdag 18 feb 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
je wordt er vriendelijk ontvangen, mooie showroom met vele ideeën . Door goed te luisteren naar onze wenzen zijn er verrassende ideeën uit gekomen waar we zelf nooit zouden zijn op gekomen . Top service , alles is super naar wens . We zijn super blij met onze nieuwe wc en badkamer .
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Was gewoon top”
Door koen en annette lakwijk op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Son
een heel goed advies met dito prijs. gewoon Brabantse gezelligheid! afspraak is ook afspraak. wij zouden zo weer terug gaan al is het voor de koffie! Paul en zijn team zijn echte vakmensen met passie voor het vak. De keuken is geleverd.
Ontwerp van de keuken
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Beslist een aanrader”
Door van Rijbroek op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Lelystad
Grando adviseerde op een kantvriendelijke manier zowel de keuken die we eerder aangeschaft hadden als badkamer en toilet. De leveringen gingen perfect en de realisatie werd uitstekend verzorgd door montage partner van Jaarsveld. Keuzemogelijkheden en andere beslissingen tijdens de installatie werden prima overlegd en er was alle ruimte voor de klant. Het werk werd heel netjes gedaan. Vriendelijk, zorgvuldig, kwaliteit, samenwerking: top. Beslist een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Review”
Door Jan Jongedijk op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Uden
Ontwerp, materialen en apparatuur, inbouw en montage prima, zeer tevreden. Planning onder de maat door fout bij bestellen van meubels en apparaten bij leveranciers. Hierdoor is het project een maand uitgelopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ziet er super uit”
Door Martens op dinsdag 14 feb 2017 '17 | vestiging Heerenveen
We zijn heel blij met de door Grando geleverde en gemonteerde keuken. Alles ziet er super uit en we genieten volop van de luxe keukensnufjes en het strak afgewerkte vakwerk. Grando bood volop tijd en ruimte om na te denken over alle beslissingen die bij het kiezen van een keuken komen kijken, in een rustige omgeving en inspirerende showroom. We konden regelmatig even bellen, mailen, langskomen om nog iets door te spreken of te wijzigen, of om een staal te lenen om het thuis nog eens te bezien. De andere verwachting die we van de prijs van het voorwerk hadden meegekregen (kostte meer dan verwacht), vergeten we weer snel. Voor zover we er verstand van hebben, is er een mooi staaltje vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deskundig”
Door de Keijzer op maandag 13 feb 2017 '17 | vestiging Son
Wij zijn (opnieuw, 3de keuken) uitstekend geholpen bij Grando. Zeer deskundig en creatieve adviseur. Ideale indeling. En het verdiepte blad is een uitkomst. Nog bedankt voor deze vondst. Uitstekende service, levering en montage. Het eindresultaat is wederom prachtig.
Keuken met verdiept blad
Keuken met verdiept blad
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Van Zijl op vrijdag 10 feb 2017 '17 | vestiging Delft
Advies in de winkel was goed, aflevering keuken is slecht, veel ontbrekende materialen, verkeerde grepen, slechte planning. Moeten overal zelf achteraan bellen, terugbel afspraken worden sporadisch nagekomen. Wij zijn teleurgesteld in dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Rikie op vrijdag 10 feb 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij Grando een prachtige keuken gekocht, waar we erg blij mee zijn. Het ontwerp was verrassend en helemaal naar onze wensen. De levering werd ondanks de feestdagen aangepast aan de oplevering van ons huis, wat weken eerder bleek te zijn dan verwacht. Waardoor wij meteen in een huis met keuken konden gaan wonen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ging bij aflevering niet goed”
Door Fam. Appelman op zondag 5 feb 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Tijdens verkoopgesprek ging alles goed, maar bij de aflevering niet. Aflevertijd was 5 weken ipv 2 tot 3 weken, ook konden bepaalde dingen niet geïnstalleerd worden zoals afgesproken, zoals tegels die niet op elkaar aansluiten met de voeg en accessoires. Ook regelmatig met grando gebeld, en zou terug gebeld worden maar dat gebeurde niet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar eigen wens”
Door Tom Groenendijk op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Top service en prima inlevingsvermogen van de verkoper. Keuze in de showroom uitgebreid en talloze combinatie mogelijkheden. Alles is geheel naar eigen wens te combineren.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echt advies”
Door Rosalie op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Emmen
We waren al bij meerdere winkels geweest op basis van de Qasa recensies. De meeste waren een teleurstelling. Geen tijd, weinig interesse, totaal geen advies. Uiteindelijk via een doorreis in Emmen uitgekomen ben daar bij de Grando langsgeweest. Wat ons opviel was dat de adviseur ook echt advies gaf! Dat was eerst winkel die dat deed! We hadden wat in gedachte en Richard heeft bekeken of die mogelijkheden konden of niet. Het een was mogelijk, het ander niet, kwam met advies, was erg prettig! Emmen lag niet bij ons naast de deur maar we zijn uiteindelijk toch hierna terug gegaan omdat hier een goed gevoel hadden. Nette afhandeling, konden de wasemkap al eerder ophalen en hij netjes gemonteerd. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
Keuken van Grando Emmen
Keuken van Grando Emmen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring met Grando in Hazerswoude”
Door van Tol op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed advies en leuke ideeen van de verkoper! Nemen echt de tijd voor je! Wijzigingen geen problemen alles in goed overleg! Word goed op de hoogte gehouden van de status van levering, houden zich goed aan afspraken! Wij hebben de keuken gekocht en zelf geplaatst! Vooral goed geholpen door Hans en Johan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Groot compliment”
Door Henk van Geel op donderdag 2 feb 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na onze keuken gekocht te hebben werd het project opgestart voor de montage .. inmeten etc, en een projectplan werd opgesteld. Zeker zeer goed te noemen hoe dit werd voorbereid. Echter toen de dag aanbrak van de levering bleek de koelkast, plafondunit en spotjes nergens te bekennen. Echter door even goed te praten met Peter (grando tilburg) is er door meerdere personen zeer goed geacteerd, waardoor alles op tijd werd geleverd . Tijdens de inbouw kwamen we meerdere "uitdagingen" tegen die ook perfect werden opgelost door het hele team dat bezig was met onze keuken. 1 voorbeeld: de bestelde kraan kon niet geinstalleerd worden doordat deze dicht tegen de achterwand moest komen , echter door snel schakelen tussen Grando tilburg en de inbouwers werd zeer snel een vervangende kraan geleverd die wel paste. Zo waren er meer gevallen waarin de creativiteit goed werd gebruikt door alle betrokken partijen.
Groot compliment aan:
- Henk de Graaf (en dimitri) van DE KLEIN KEUKENBOUWERS PLUS
- Peter Verhoeven van Grando Tilburg
- Juul Ellerman : Grando Hoofdkantoor
Verkopen is een kunst , maar acteren als het fout gaat is een zegen!!
REACTIE VAN HENK VAN GEEL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Marja op maandag 30 jan 2017 '17 | vestiging Assen
Ik ben zowel door de adviseur als door de monteur geweldig geholpen om een droomkeuken te krijgen. Het is een geweldige zaak in Assen. Ik raad dan ook iedereen aan daar eens te gaan kijken! Als alleenstaande ben je toch veel op jezelf aangewezen en alle twee de heren hebben mij met raad en daad bijgestaan. Het is een prachtige keuken geworden. Hiervoor mijn dank
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Showroommodel”
Door Fuhler op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Na een aantal keer een keuken getekend te hebben. Hebben we op advies van de verkoper een showmodel keuken gekocht, deze is prima geleverd en geplaatst. Ook aan alle aanpassingen is gedacht. Ze denken goed mee en gelukkig kon de plaatsing van de keuken verschoven worden in verband met het uitlopen van de verbouwing. Prima service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Teleurgesteld”
Door Lotte op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Bizarre ervaring. Badkamer gekocht en ook de installatie via Grando geregeld. Voor hen gekozen, omdat zij konden toezeggen de badkamer voor mijn verhuizing te plaatsen. De eerste monteur die aan de slag is gegaan, is ten eerste (tegen vele toezeggingen in) veel te laat begonnen en heeft vervolgens ongeveer alles verkeerd gedaan (denk aan: geen afvoeren, leidingwerk totaal verkloot, heel lelijk getegeld, wc die bijna van de muur kwam en zo kan ik nog wel even doorgaan). Uiteindelijk moest alles overnieuw worden gedaan door een andere monteur. De badkamer is hierdoor weken te laat opgeleverd. Ik heb die weken niet in mijn nieuwe huis kunnen wonen, wat voor veel ellende en vooral stress heeft gezorgd. Communicatie met Grando verliep helaas moeizaam. Beloftes om terug te bellen worden heel vaak niet nagekomen en moest overal zelf achteraan. Er is nu de toezegging gedaan om met een voorstel voor een tegemoetkoming te komen, maar ook daarover geven ze nu niet thuis. Al met al een teleurstellende ervaring. Ik raad het dan ook niet aan met Grando Rdam in zee te gaan. En als je het toch doet, betaal dan niet het gehele restbedrag voor levering (zoals ze eisen). Ik ben helaas zo dom geweest dat wel te doen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door René Smits op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goed geholpen tijdens de aankoop, vakkundige adviseuse. Leveringen werden ook keurig nagekomen en monteur is zeer kundig zodat de keuken keurig werd geïnstalleerd ! Kortom voor iedereen aan te raden en ben blij met mijn mooi
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door JH Slappendel op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Opnieuw (evenals 9 jaar geleden ) een keuken gekocht bij dit fileaal. En wederom zeer tevreden en blij met het eindresultaat! Goede service, ervaren medewerkers. Zeer klantvriendelijk. Alle tijd voor de klant. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Joke Pallada op dinsdag 24 jan 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Ik ben hartstikke goed geholpen bij het uitzoeken van mijn badkamer. Ik had zelf al iets getekend en met hulp van Claudia werd dat een mooi ontwerp. Ze nam alle tijd, dacht met me mee, bracht me op ideeën en werkte alles uit tot een geheel. De artikelen werden mooi op tijd bezorgd en grotendeels naar boven gebracht. Dat wat niet meteen naar boven kon, werd netjes in een doorloop van ons appartementengebouw neergezet. Op dit moment wordt de badkamer verbouwd, en ook met de werklieden ben ik uitermate tevreden. Ze werken snel en netjes, zijn betrouwbaar en superaardig. Kortom, ik ben tot nu toe uitermate tevreden.

Aanvulling ontvangen 11 februari 2017: Absolute aanrader. Goed geadviseerd, zorgvuldig afgeleverd en de monteurs hebben zoveel mogelijk geprobeerd overlast (qua rommel en voor de buren) te voorkomen. Alles is perfect afgebroken, weer opgebouwd en gemonteerd. Uiteindelijk is een prima badkamer geleverd.
Dit is de badkamer voordat er verbouwd werd
REACTIE VAN JOKE PALLADA
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede service”
Door Robin op maandag 23 jan 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Goede service en de keuken is volgens afspraken geleverd. Granieten keukenblad werd gescheurd geleverd ,daardoor duurde het allemaal wat langer dan gepland, maar door leveren van een nieuw blad is alles goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met de keuken”
Door Lotte op zaterdag 21 jan 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Er word bij grando Hoofddorp de tijd genomen, persoonlijke vriendelijke gezellige benadering...zeker van Guliano die mij goede adviezen gaf onder het genot van een wijntje! Mooie showroomkeuken uitgezocht. Bij vragen/problemen staan ze klaar en denken mee! Prima levering en plaatsing! Blij met mijn keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door GJH op donderdag 19 jan 2017 '17 | vestiging Tilburg
Prima service. Aardige mensen en we hebben een mooie keuken voor een scherpe prijs kunnen kopen. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima gegaan”
Door Sommers op dinsdag 17 jan 2017 '17 | vestiging Uden
Alles prima gegaan. In de winkel geholpen door iemand die precies begreep wat wij wilde. Ook de levertijd was zoals afgesproken. 2 deurtjes waren niet helemaal goed maar daarvoor werden meteen nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes”
Door Victor op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Purmerend
Zeer netjes geholpen door een creatieve verkoper die echt zijn best deed om aan mijn wensen te voldoen. De keuken kon extra snel worden geplaatst. Netjes gemonteerd en afgeleverd. Een dikke pluim voor dit bedrij!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Michael op vrijdag 13 jan 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
We zijn goed ontvangen en geholpen in de winkel (Grando Naaldwijk). Vriendelijk personeel. De adviseur is met goede ideeën gekomen om van de kleine ruimte die beschikbaar is een mooi ontwerp te maken voor de keuken! Op advies zijn we later nog terug gekomen om de punten op de i te zetten zoals de kleuren, weekblad en frontjes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Volgende keer weer Grando”
Door Mark op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer netjes en vakkundig geholpen. Wij hadden Michel als verkoopadviseur, hij is zeer creatief en wist precies wat wij wilden. Keurige montage en kundige monteurs. De keuken hebben ze in 1 dag geplaatst, wat resulteerde in een korte overlast. Kortom, volgende keuken komt weer van Grando!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Opluchting”
Door Lieke Winkelhuis op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Na een erg vervelende ervaring in een andere winkel was Grando echt een opluchting. We konden rustig kijken en in te gesprek met de verkopen krijgen we al gauw een goed beeld van de mogelijkheden en de prijs. Er werd niks afgedwongen, krijgen het rustig mee op papier om er over na te denken. Er is goed geadviseerd over de mogelijkheden n de monteur ter plaatse heeft zeer net werk afgeleverd. Kortom helemaal tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Helemaal tevreden”
Door Edwin van Rijn op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Delft
Zeer fijn geholpen in de winkel met het kopen van een keuken en perfect geplaatst door een zeer precieze monteur. Tijdens het ontwerpen van de keuken zijn wij zeer goed geholpen met het bepalen van de materialen en kleur en hebben wij gelijk inspiratie opgedaan voor de inrichting van de keuken. Wederom helemaal tevreden, net als 16 jaar geleden.
Perfect geplaatste keuken
Perfect geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volledig naar wens”
Door Mvr. Voogel op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Prima service van Grando Heerhugowaard door meneer en mevrouw Tesselaar!! Bij mijn eerste bezoek kreeg ik goed advies voor mijn nieuwe keuken. Later zijn ze langsgekomen voor mijn badkamer. Mijn keuken en badkamer zijn volledig naar wens geleverd en geinstalleerd. Alles is netjes afgewerkt en keurig op tijd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen klachten”
Door Familie Gabriel op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Wormerveer
Alle afspraken zijn goed nagekomen en de verkoopadviseur heeft leuke ideeën aangedragen mbt de opstelling van de nieuwe keuken! Zeer tevreden dus! Grando heeft het voor elkaar gekregen de keuken snel te leveren. Geen klachten, hopelijk hebben we lang plezier van de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer vriendelijk”
Door Anja op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Delft
Zeer Vriendelijk personeel staan voor je klaar en denken met je mee. Genoeg keuze met zeer veel mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Levertijd is snel. Monteurs zijn zeer netjes en ook meedenkende.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (20 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (3 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (14 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBergambacht (13 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
eBreda (30 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
fDelft (21 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
gDen Helder (5 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
hDoetinchem (6 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
iEmmen (11 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
jEnschede (2 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
kEpe (11 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
lGroningen (9 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
mHazerswoude-Dorp (54 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
nHeerenveen (9 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
oHeerhugowaard (6 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
pHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
qHengelo OV (21 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
rHilversum (20 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
sHoofddorp (39 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
tHoogvliet Rotterdam (38 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
uHoorn NH (42 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
vLelystad (6 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
wMiddelburg (36 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
xMijdrecht (7 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
yNaaldwijk (32 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
zPurmerend (1 ervaring), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
a1Rotterdam (27 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
b1Son (51 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
c1Tilburg (21 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
d1Uden (20 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
e1Utrecht (6 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
f1Wormerveer (11 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
g1Zaandam (26 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
h1Zevenbergen (35 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven