Feedback
8,2

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl "Goed" score uit 940 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.grando.nl | 34 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Ervaringen
Er zijn 940 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren428 ervaringen
4 sterren370 ervaringen
3 sterren35 ervaringen
2 sterren34 ervaringen
1 ster63 ervaringen

Per vestiging:
“Vanaf het eerste moment goed gevoel”
Door M. Huzen op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Middelburg
Voor een nieuwe keuken bij meerdere bedrijven geweest echter geen "klik" kunnen waarnemen. We lagen niet op een lijn. Bij Grando Middelburg was dat anders. Vanaf het eerste moment hadden we het gevoel dat Saskia snapte wat wij als klanten wilden. De tekening bevestigde dit. In het hele proces tot en met het zetten zijn wij goed geholpen door haar en tijdens het plaatsen kwam zij zelf kijken of alles naar wens verliep! Dat laatste deed het zeker. De keukenzetter Joost is een ware vakman. Geordend en netjes zijn de twee woorden die het eerste in mij opkomen.

Een paar kleine opleverpunten, maar waar gewerkt worden vallen spaanders. De keuken was goed te gebruiken en de kleine puntjes zijn later netjes opgelost. Nog steeds gebruiken wij onze keuken naar volle tevredenheid (staat ondertussen ruim een half jaar) en hebben we geen moment spijt dat we Saskia het ontwerp hebben laten maken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door S. Redeker op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Goede service en advies, kundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super tevreden”
Door Yvonne Wielart op vrijdag 29 sep 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Super heb eerder al keuken gekocht en nu de badkamer.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door S.Aerts op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
wij hebben vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel gehad over het hier aankopen van onze nieuwe keuken. En alles is ook volledig naar wens verlopen! speciale dank aan Jarco voor zijn advies en geduld. Echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima advies maar slechte plaatsing”
Door A.M. Scholten op donderdag 16 nov 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Prima geadviseerd maar bijzonder slecht geplaatst. Fouten nog niet hersteld (bijv. gat in de muur) na 8 maanden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Tholenaar op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Michel heeft ons prima geholpen onze wensen te verwezenlijken. Geen opdringerige vragen of aanzetten tot overhaaste beslissingen. Alert op details en vriendelijk. Ook monteur Joost van Belzen heeft goed werk geleverd. Alles naar wens, we genieten van onze prachtige keuken! Bedankt. Fam Tholenaar
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Henk Doornebos op zaterdag 9 sep 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Uitstekende service, het vakmanschap en de kennis van Jef Wiggers is buitengewoon. Hij kan feilloos je wensten vertalen in een prachtig ontwerp. De keuken is een pronkstuk van de woning geworden en overtreft onze verwachtingen.
REACTIE VAN HENK DOORNEBOS
Top
REACTIE VAN DE VRIES
Prachtige keuken! Zou ik telefonisch contact met u mogen opnemen over kleuren ed? Hartelijk dank alvast. Vrgr Doetie de Vries.

Opmerking Qasa: Kleuren kunnen ook via de site Qasa worden doorgegeven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alle tijd en aandacht”
Door H.Montijn op vrijdag 8 sep 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Er werd ontzettend goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken en de service was echt fantastisch.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“We kunnen het iedereen aanraden”
Door Boekestijn op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn heel fijn en vakkundig geholpen. De verkoper had heel veel kennis van zaken en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel tevreden over de aankoop en de service aan ons verleend. Wij kunnen het iedereen aanraden om bij Grando Naaldwijk een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top service”
Door Els op zaterdag 18 feb 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
je wordt er vriendelijk ontvangen, mooie showroom met vele ideeën . Door goed te luisteren naar onze wenzen zijn er verrassende ideeën uit gekomen waar we zelf nooit zouden zijn op gekomen . Top service , alles is super naar wens . We zijn super blij met onze nieuwe wc en badkamer .
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima gegaan”
Door Sommers op dinsdag 17 jan 2017 '17 | vestiging Uden
Alles prima gegaan. In de winkel geholpen door iemand die precies begreep wat wij wilde. Ook de levertijd was zoals afgesproken. 2 deurtjes waren niet helemaal goed maar daarvoor werden meteen nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes”
Door Victor op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Purmerend
Zeer netjes geholpen door een creatieve verkoper die echt zijn best deed om aan mijn wensen te voldoen. De keuken kon extra snel worden geplaatst. Netjes gemonteerd en afgeleverd. Een dikke pluim voor dit bedrij!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Michael op vrijdag 13 jan 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
We zijn goed ontvangen en geholpen in de winkel (Grando Naaldwijk). Vriendelijk personeel. De adviseur is met goede ideeën gekomen om van de kleine ruimte die beschikbaar is een mooi ontwerp te maken voor de keuken! Op advies zijn we later nog terug gekomen om de punten op de i te zetten zoals de kleuren, weekblad en frontjes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Aart en Janneke van Amersfoort op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Epe
Wij zijn zeer tevreden over de levering en montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Alles verliep volgens schema en de monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Al het bouwafval werd regelmatig afgevoerd. Wij hebben dus een goede ervaring met Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door J. Duerink op maandag 28 nov 2016 '16 | vestiging Groningen
Het hele traject van oriëntatie tot en met de oplevering is prima verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen, er is helder gecommuniceerd en er zijn geen fouten gemaakt. Ik kan Grando bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Vriendelijk”
Door F van Huis op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Grando Assen voor keukens”
Door Rutger op donderdag 10 nov 2016 '16 | vestiging Assen
Aanrader!! Zeer deskundig advies en natuurlijk een prachtige keuken voor een dito prijs!! Het is gewoon erg prettig dat wanneer je een keuken zoekt er een kerkenzakje is die aan al je wensen kan voldoen!! Ben je op zoek naar een keuken in Assen e.o. ga dan in ieder geval Grando!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamer uiteindelijk goed opgelost”
Door Mevr. Zloch op vrijdag 15 sep 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Kochten badkamer in alexandrium Rotterdam vorig jaar. In mei 2016 tot toen volle tevredenheid geplaatst door vakmensen . Helaas bleek begin dit jaar er toch een probleem te zijn met een plafondplaat. Door, helaas, wijziging van personeel ging mijn klacht keer op keer de mist in . Uiteindelijk weer telefonisch contact gezocht met Grando en heer Umit beloofde mij dit op zeer kort termijn op te lossen . Dit is ook gebeurd. Ondanks de fout in het plafond is alles nu snel en doeltreffend door team alexandrium en vooral door heer Umit tot volle tevredenheid opgelost .
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ga naar Grando Naaldwijk”
Door Fam. Scholtes op dinsdag 25 okt 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Wat bij andere keukenzaken niet gerealiseerd kon worden wat we graag wilden, kon dat bij Johan wel. Met persoonlijke aandacht, goed te luisteren naar onze wensen en goed geïnformeerd en geadviseerd ontstond onze keuken. Ook de kleine opleverpunten worden netjes opgelost. Voor diegene die toe zijn aan een nieuwe keuken, stap bij Grando Naaldwijk naar binnen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed en netjes maar had wat meer verwacht”
Door sonderen op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Doetinchem
je wordt goed en netjes geholpen in het filiaal , als de keuken is geplaatst dan hoor je niets meer van Grando...niet even een belletje van hoe de keuken of het werkblad is geworden, en of het geworden is zoals verwacht... Dat is erg jammer.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goede service”
Door Fam Pen op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Heerenveen
Goede service. Altijd even vriendelijk, en het maakt niet uit hoe vaak je een aanpassing wilt doen of nog even een kastje of blad wilt komen bekijken. Hebben we in de toekomst nog eens een nieuwe keuken nodig dan gaan we zeker weer naar Grando Heerenveen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Positieve ervaring, na afloop te weinig contact”
Door Aertssen op zaterdag 21 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Positieve ervaring echter nadat de keuken is gekocht en gemonteerd nog steeds aan het wachten op een aantal nieuwe deurtjes en aan het wachten op een monteur die de krassen in mijn blad kookeiland komt polijsten. Had tevens wel een telefoontje verwacht direct na plaatsen van Grando of alles naar wens is gegaan echter geen enkel contact meer vanuit Hazerswoude.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door T. Leferink op vrijdag 26 aug 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Prima geholpen, vooral het meedenken over de indeling van de keuken was erg fijn. Er waren wat obstakels in de ruimte die door de creativiteit van de adviseur fantastisch zijn ingepast in het totaal ontwerp. Plaatsing verliep ook uitstekend, wij zijn heel tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Sjors op dinsdag 1 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Ben met succes geslaagd bij Grando Utrecht. Ben hier prettig geholpen door medewerker Nick van der Laan. Heeft op ons een fijne indruk achter gelaten en geholpen met het tot stand komen van de keuken. Hierbij ons geholpen met praktische ideeen en invulling van de keuken. Neemt echt de tijd voor je. De levering en montage zeer goed verlopen. Indien er iets was of niet naar ons zin werd dit in goed overleg met de monteur of Nick van der Laan opgelost. Al met al een goede ervaring.
FOTO VAN SJORS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hier starten”
Door R. op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Emmen
Vriendelijk en meedenkend. Zeer ruime keuze in een grote en keurige showroom. Alles is geleverd zoals overeengekomen en keurig geplaatst. Hier is de klant nog koning !
Kortom, keuken of badkamer nodig ? Begin hier met zoeken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door A. van der Hoeven op dinsdag 18 jul 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een sale/showmodel badkamermeubel gekocht in Hoofddorp. Dit is bezorgd door een zeer vriendelijk persoon. Het bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Weinig contact met verkopers”
Door Ludo Guns op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Breda
De ervaring was zeer goed te noemen tot het moment dat de handtekening gezet was. Hierna bleken levertijden langer dan geschetst en hebben we op een enkel (zelf geïnitieerd) contact niets meer gehoord van de verkoper(s)
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijne evraring”
Door Koen op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Middelburg
Bij een bezoek aan de showroom, staat er niet meteen iemand bij jou. Dat is heel fijn om rustig rond te kijken. Wanneer je vragen hebt komt er iemand of kan je naar een verkoper toe. Showroom heeft veel verschillende modellen staat. Voor ieder wat wils. Ook het ontwerpen en tekenen van de keuken gaat heel rustig, niet gehaast. Levering van de keuken was om 6:30 smorgens en dat is ideaal omdat man dan nog de gehele dag heeft om de keuken zelf in elkaar te zetten. Ook de nazorg en service zijn goed. Mis je iets, kan je gewoon bellen en wordt het nageleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ging uiteindelijk goed”
Door Monique Vastenburg op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Levering en montage ging uiteindelijk goed. Keukenwerkblad levering met heel veel moeite toch in de woning geplaatst (door enorme inzet van filiaalmanager) Spoelbak was beschadigt bij aflevering maar door goede service nu genieten van mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed en vriendelijk”
Door Jeroen van Wensen op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Breda
Goede vriendelijke hulp bij het uitzoeken van badkamer en toilet. Het gevoel dat degene die ons hielp naar onze wensen keek en niet naar 'moeten verkopen'. Opvolging van levering en plaatsing verliep in begin wat minder, maar met tussenkomst van montagebedrijf alles uiteindelijk (op lange termijn) goedgekomen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geduldig en vriendelijk geholpen”
Door Thora Gossen op maandag 28 nov 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Geholpen door Angie van Grando Naaldwijk, was het helemaal niet meer eng om in mijn eentje een (deel van de) keuken te kopen! Geduldig en vriendelijk heeft ze me geholpen. Daarna netjes op de hoogte gehouden en alles is precies zo verkopen als mij vantevoren uitgelegd was!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Jan Jonker op woensdag 13 jul 2016 '16 | vestiging Assen
Goede hulp bij het indelen van een lastige ruimte (badkamer). Helaas bleek later dat de aannemen niet van alle ins en outs op de hoogte was. Door zelf goed op te letten en te overleggen zijn 'knulligheden' voorkomen. er kan nog beter gelet worden op punten als afzuiging, stopcontact. Resultaat is mooi.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door R. M. Suithoff op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Goed advies en er wordt goed meegedacht. Levering prima op tijd en goede service. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt ruim de tijd genomen om de keuken te installeren. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed gevoel”
Door Robert op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Hilversum
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. We kopen dan ook graag bij bedrijven die uit de regio komen. Dit heeft voor ons dan ook de doorslag gegeven om bij Grando in Hilversum de keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deelbestelling”
Door W. Lock op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Prima geholpen, geadviseerd en meegedacht. Zonder afspraak nam men toch de tijd voor ons. Ondanks dat het geen complete badkamer is en de montage door mij zelf gedaan wordt werden wij zeer vriendelijk geholpen. Afspraken en leveringstijd zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Review”
Door Smaardijk op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Delft
verkoop goed, installatie prima, communicatie slecht. Offerte jammer te duur, niet alles behoefde uitgevoerd, scheelt opgeteld veel geld. Eerst inmeten/situatie bekijken dan pas kun je offerte juist invullen. Hier vooraf ingevuld zo werken ze met vaste prijzen, bijvoorbeeld afdekken 170 euro, bleek alleen een stukloper in de gang? Wel tevoren betalen dus dan kun je ook weinig meer en dat is jammer, wij als leek wisten ook niet beter. Installateurs prima die kunnen daar niets aan doen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Fam Groot op zondag 17 apr 2016 '16 | vestiging Mijdrecht
Goed advies door vriendelijk personeel. Showroom met voldoende keuze mogelijkheden. Wijzigingen op order goed doorgevoerd en duidelijke orderbevestiging. Ook de facturatie was in orde. Levertijd prima en de levering is goed verlopen door aardige chauffeurs
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer renovatie”
Door Alexander op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Breda
Ik mijn badkamer en toilet laten renoveren door Grando Breda. Mooie ontwerpen waren snel gemaakt, en bleken te realiseren tegen een scherpe prijs. Levering gebeurde volgens afspraak, maar na levering bleken enkele artikelen (o.a. mijn vloertegels) anders te zijn dan afgesproken in het verkoopgesprek. Dit bleek te liggen aan invoerfouten in de (door mij ondertekende...) order. Grando Breda heeft dit echter goed, snel, en zeer coulant opgelost, waardoor mijn badkamer en toilet volgens afspraak, volgens planning, en naar alle tevredenheid zijn opgeleverd. Ik zou Grando Breda al met al zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Kuper op vrijdag 4 mrt 2016 '16 | vestiging Emmen
Grando heeft ons goed geadviseerd voor de herinrichting van een badkamer met bad, douche en wc op de bovenverdieping en een douche, wc en bijkeuken op de begane grond. De verbouwing werd verzorgd door Differente die in een woord fantastisch werk geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden met de badkamer”
Door Jan op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Goede oplossing gevonden voor het plaatsen van de badkamer. De aankoop is geleverd en volledig naar onze wens geïnstalleerd. Wij zijn er erg tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door Yvon van Heugten Doensen op dinsdag 4 okt 2016 '16 | vestiging Helmond
Badkamer sanitair en infrarood, ervaring redelijk tot goed, ze proberen met je mee te denken ook als er iets is. Badkamer verkoper is zeer kundig, goede sfeer in de zaak, ook al meteen bij binnenkomst wordt je begroet. Wat prettig is. Het sanitair en de infrarood hebben we via Grando en de tegels en aanleg zijn in eigen beheer gedaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hier gekocht”
Door Tamara op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Keuken en Badkamer hebben wij hier gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen in de showroom. Ze hebben een uitstekende service en zeer goede vakmensen voor de montage! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je te laten inspireren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Ria Landskroon op zondag 25 jun 2017 '17 | vestiging Heerenveen
Wij hadden een zeer goede ervaring en mede door de benadering van het personeel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede showroom en service”
Door Leo Mimpen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Goede showroom en service. Alleen bij de aflevering waren een paar kleine foutjes gemaakt. Deze zijn keurig hersteld.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer positief”
Door L.A. Bakkenes op zaterdag 2 dec 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Zeer goed bevallen. Goed advies gekregen van de eigenaar. Levering en montage is uitstekend verlopen. Alleen maar positief.
FOTO VAN L.A. BAKKENES
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles is perfect gelopen volgens afspraak”
Door tom van schilt op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na een bezoek aan Ikea/Hornbach/superkeukens en Nuva keukens nog naar Grando gegaan. Een offerte laten zien van een concurrent en een week later de keuken laten tekenen en een offerte opgemaakt. Helaas wat verwarring over de prijs maar uiteindelijk een reëele prijs afgesproken die dicht bij de prijzen van de concurrent ligt. Grando rade keukenbouwers plus aan als montage bedrijf dat ook het meerwerk doet. Alles is perfect gelopen volgens afspraak. Je bent wel iets meer geld kwijt maar we hebben geen gedoe gehad. Vakmannen die het werk uitvoerden en kundig advies over extra stroomgroepen etc. Alles is ook perfect uitgevoerd en de keuken staat er gewoon netjes en goed in. De keuken zelf is stevig en de materialen zijn goed. Het geheel is af en voor iets meer geld hebben we een zeer mooie keuken met een mooie uitstraling! Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken en vinden Grando een keuken leverancier die niet loopt te pushen om je een keuken te verkopen.
FOTO VAN TOM VAN SCHILT
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed werk”
Door E. Ardon op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Echt geweldig heel goed werk geleverd een prachtige keuken goede service ,zal het bij iedereen aanbevelen . Kwaliteit en vakmanschap getuigen hieruit ,komen afspraken goed na in een woord geweldig een prima ervaring van mijn kant .
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Ursem op dinsdag 2 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Uitstekend geholpen en goede adviezen,meedenkend,proberen goede reële oplossingen te vinden. Prima geplaatst en opgeleverd. Oplossing gezocht en geregeld voor extra rooster boven de koelkast. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Plezierig”
Door Arie Vervenne op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bevalt prima”
Door Wim en Elly Rotteveel op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Wij hebbben een keuken gekocht en zijn uitstekend geadviseerd door de heer Hofman. De manier waarop hij ons liet nadenken over de indeling van de keuken en de suggesties die hij aan de hand deed, hebben wij als zeer prettig ervaren. De keuken is al enige tijd geleden geleverd en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Trots en blij”
Door R. Zandbergen op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Zaandam
Onze keuken is prachtig! We zijn trots en blij. De levering was goed en compleet, het tijdstip van levering was helaas wat laat.
FOTO VAN R. ZANDBERGEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Positieve ervaring”
Door Familie Koseoglu op dinsdag 24 nov 2015 '15 | vestiging Hengelo OV
Ik heb een keuken bij Grando Hengelo ov gekocht. Tijdig geleverd en het staat als een blok. Super mooie keuken afgeleverd. Service is perfect. Bij een probleem of een gebrek was een telefoontje voldoende, wordt zelfs meegedacht om het op te lossen, en men komt z.s.m. de afspraken na. Positieve ervaring, goede verstandhouding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niet tevreden met gang van zaken bij de keuken”
Door Familie Stooker op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Verkoopster was niet klantvriendelijk. Vooraf wel. Zodra onze handtekening was gezet. Ontkende ze allerlei afspraken. Er waren veel foutieve leveringen. Uiteindelijk wel opgelost, maar dat duurde 4 (!) maanden!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keukn en badkamer”
Door Marco en Esther op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Epe
We kregen een eerlijk en vakkundig advies. Goede service na levering. Al met al zijn wij zeer tevreden over onze aankoop van de keuken en badkamer bij Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Saskia op zaterdag 9 jul 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Grando heeft keurig werk geleverd. Ik heb goed advies gekregen en de afspraken zijn nagekomen. Helaas is tijdens de montage het wastafel meubel beschadigd. Deze hebben ze keurig vervangen. Ik raad Grando dan ook graag aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Grandioso”
Door Alex Oudshoorn op woensdag 22 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Grando Hazerswoude is top! Perfect geadviseerd door meerdere medewerkers, vakbekwaam en vertalen van onze wensen naar een grandioos eindresultaat. Zowel de keuken als badkamer hebben we hier daarom hier gekocht. Met als slot een persoonlijk bezoek van de eigenaar (met mooi cadeau) bij ons thuis om keuken en badkamer te bekijken.
FOTO VAN ALEX OUDSHOORN
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbeveling”
Door G. de Ridder-Kalle op woensdag 15 jul 2015 '15 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer tevreden met de keuze van onze keuken. We hebben die samen met keukenadviseur Ernst gemaakt. Ook met onze apparatuur zijn wij tevreden, deze hebben we samen met Michel uitgezocht. Ook hij gaf goed advies.Hij gaf waardevolle adviezen. Ook over de levering, plaatsing door Joost en de service zijn we tevreden. Wij bevelen Grando keukens daarom van harte aan bij aspirant-kopers!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede kwaliteit en service”
Door Pauline op dinsdag 10 mei 2016 '16 | vestiging Son
Prima geholpen en er is goed meegedacht met onze wensen, de plaatsing liep volgens een goed opgesteld schema en alles is vervolgens keurig afgewerkt. Goede kwaliteit en service. Een goede keuze om voor de kwaliteit van Grando te kiezen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Badkamer conform afspraken”
Door Patricia op zondag 10 apr 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Goed advies tijdens aankoop meegedacht werd over beste indeling. 3D filmpje werd gemaakt en toegemailed, aflevering badkamer conform afspraken. Monteurs werkten netjes en snel en dachten in oplossingen service was prima.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekende ervaring”
Door Kees Bikker op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Son
Uitstekende ervaring. Goede planning van de werkzaamheden. Geen uitloop of onverwachte zaken. Monteurs belde van te voren op hoe laat ze kwamen. Prima vakwerk. Alles in één hand laten was een goede keus van ons.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Bernard Jacobs op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Goede adviseur, goede monteurs, goede nazorg, dus in een woord prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zelf ontworpen keuken”
Door Karin Kastelein op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een keuken gekocht in Hazerswoude-Dorp. Deze keuken is zelf ontworpen naar onze wensen met mogelijkheden. Deze zijn nauwkeurig afgewogen, door goed advies. Niet alles was goed besteld, maar nu is alles netjes voor elkaar.
FOTO VAN KARIN KASTELEIN
Keuken naar onze wensen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Joop van Es op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Jack heeft steeds meer dan voldoende tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en die zo goed mogelijk in te vullen. Zijn adviezen waren steeds heel duidelijk (Nee, dat moet je niet doen / of juist wel doen, want.......en dan kwam er een verhaal over zijn ervaringen met de betreffende keuze). Wij hebben dat als zeer waardevol ervaren en dat heeft er toe geleid dat wij nu een keuken hebben waarmee we zeer tevreden zijn!
FOTO VAN JOOP VAN ES
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes”
Door LB Kemp op woensdag 25 okt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Keuken is netjes geplaatst. Alles was duidelijk. Snelle en nette service. Goed geregeld. Het was echt allemaal Super
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gedaan”
Door Ria op zondag 26 jun 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Geweldig geholpen door de verkoopadviseur en zeer snelle en goede plaatsing van de nieuwe keuken. Service daarna ook dik in orde. Na slechte ervaringen met andere bedrijven was dit een verademing. Afspraken werden keurig nagekomen. Er is heel netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Robin op maandag 23 jan 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Goede service en de keuken is volgens afspraken geleverd. Granieten keukenblad werd gescheurd geleverd ,daardoor duurde het allemaal wat langer dan gepland, maar door leveren van een nieuw blad is alles goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door GJH op donderdag 19 jan 2017 '17 | vestiging Tilburg
Prima service. Aardige mensen en we hebben een mooie keuken voor een scherpe prijs kunnen kopen. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Showroom keuken”
Door Rosie Damen op dinsdag 12 mei 2015 '15 | vestiging Lelystad
We kochten een showroom keuken. Deze paste perfect het enige jammere is dat de afzuigkap bovenbouw niet paste en hier ook niet mee over nagedacht werd. Wel erg blij met de medewerking ivm niet werkende apparatuur
FOTO VAN ROSIE DAMEN
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden met nieuwe keuken”
Door I. Hoogland op maandag 11 mei 2015 '15 | vestiging Hoofddorp
We zijn goed geholpen, kregen goede idee├źn aangereikt. Levering en plaatsing keurig op tijd en prima afgeleverd. Probleem met de combi oven magnetron super opgelost. Snel en probleemloos. We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en kunnen Grando zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitmuntende ervaring”
Door Mijndert en Corrie Blok op vrijdag 27 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Onze ervaring met Grando Keukens is uitmuntend. Wij zijn zeer goed geholpen, een adviseur die precies wist wat wij wilden maar ons ook aandachtspunten gaf. De tekening die wij van de keuken gemaakt hadden, zoals wij het wilden, is door haar heel goed digitaal in beeld gebracht. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg betrokken”
Door hank en ria op vrijdag 13 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het enthousiasme en betrokkenheid van Johan is geweldig. De installateur , Johan Snijders, verdient alle lof, eindelijk iemand die zijn vak verstaat . Jammer dat Siemens een fout heeft gemaakt die niet bepaald klantgericht werd opgelost. Klacht loop nog. Grando Hazerswoude treft geen blaam in deze , hebben er alles aan gedaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Je moet alles goed nakijken”
Door Raymond Muilwijk op dinsdag 12 apr 2016 '16 | vestiging Breda
In september 2015 heb ik zowel een keuken als badkamer gekocht bij Grando Breda. In ons verbouw huis moesten we alles aanpakken en wilden we daardoor compleet ontzorgd worden voor de keuken en badkamer. De service die Grando hier bij beloofd een vast aanspreekpunt van begin tot eind sprak ons hierbij erg aan. Maar wat een spijt hebben we van deze keuze. Het begon al een maand na onze aankoop met telefoontjes van drie verschillende mensen vanuit Grando dat er aanvullende kosten gerekend zouden worden. En de badkamer niet opgeleverd kon worden zoals verkocht. Dit tegen de eigen voorwaarden van Grando in. En wanneer je eenmaal bijvoorbeeld gaat narekenen of de capaciteit van de radiator voldoende is blijkt hier door de adviseur totaal niet over nagedacht te zijn. Ze pretenderen een specialist te zijn maar je moet alles zelf goed nakijken! Vanaf februari is de monteur in het huis aan de slag en is het een opeenstapeling van problemen gebleken. Bij dit alles staat Grando je niet bij en sta je er helemaal alleen voor.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Helemaal happy”
Door Ted & Melanie Schuurmans op zaterdag 30 apr 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Met Johan op sinterklaasavond tot 22.30 (!!!!) aan tafel in vestiging Naaldwijk aan tafel gezeten,om dan uiteindelijk de keuken aan te schaffen dankzij het meedenken van wat onze wensen waren,en daarbovenop nog diverse positieve veranderingen aanbrengen. Met Werner als keukenmonteur hadden wel helemaal een lot uit de loterij! We zijn helemaal happy met onze keuken make over
FOTO VAN TED & MELANIE SCHUURMANS
Helemaal happy met onze keuken make over
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Wout van Dijk op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij zijn uitstekend geholpen in de showroom van Grando. De prachtige compositie van tegels, inloopdouche, wastafel, toilet etc. kregen we in 3D-format mee. Het uiteindelijke resultaat is geheel in overeenstemming met de schets. De voorspelde tijdsduur van de werkzaamheden (ca. 2,5 week) was geheel juist. Het team van Jonathan Vega (Chris, Timo, Rafiek en Jonathan) hebben de klus uitstekend geklaard.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Perfect verlopen”
Door Nelleke Remeeus-Komen op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vanaf het moment dat we bij Grando Hoogvliet binnenstapten tot het moment dat we konden gaan genieten van onze nieuwe keuken: alles verliep perfect! Extra pluim voor Cindy en Michael!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend gegaan”
Door Hannie Ruth op zaterdag 19 mrt 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Er is uitstekend werk verricht. De oude badkamer moest inclusief tegels etc. worden verwijderd, afgevoerd, leidingen verplaatst, kortom een flinke klus. De montage van nieuw is heel nauwkeurig gedaan en het resultaat is om erg blij mee te zijn.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankje”
Door R. Brandt op dinsdag 1 dec 2015 '15 | vestiging Utrecht
Twee maanden geleden zijn wij bij Grando Utrecht geweest voor een Keuken. We werden daar netjes aangesproken door Emanuel. Onder het genot van een heerlijk kop koffie, werd er voor ons een mooi en duidelijke schets gemaakt. Hij wist dingen goed te onderbouwen en te vertalen naar het ontwerp. Top advies! Het was al snel duidelijk dat hij voldoende vakkennis had. Fijn was ook dat hij meedacht in het verdere interieur voor een mooi totaal beeld. Vorige week zijn de monteurs langs geweest om onze nieuwe keuken te plaatsen. Bijzonder vriendelijke man. Bij oplevering van de keuken waren nog een paar kleine dingen welke na een belletje de volgende dag al werden verholpen. Bedankt Grando en Emanuel. Volgend jaar komen we voor een badkamer. Met vriendelijke groet, Fam Brandt.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Fam. Brandt, Wat fijn om te horen dat u zo te spreken bent over onze vestiging in Utrecht. We zullen de complimenten doorgeven. We wensen u erg veel plezier in uw nieuwe keuken. Ook voor de aanschaf van de nieuwe badkamer helpen we u graag.

Vriendelijke groet,
Grando Keukens & bad
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service blijft”
Door Dieny op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Prima ervaring met dit filiaal. Is alweer aantal jaar geleden maar nu nog steeds is de service perfect. Tijdens het plaatsen wel een paar tegenvallers( hoor je vaker met plaatsen nieuwe keuken) maar dit wordt uitstekend opgelost. Voor een nieuwe keuken/ badkamer zal ik weer hier naartoe gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Stylingadviezen badkamer”
Door ineke van der wolff op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na uitleg wat ik wilde werd er al snel een 1ste concept van de badkamer gemaakt en binnen het budget war ik had aangegeven! Er werden kleuradviezen en stylingsadviezen gegeven wat in de praktijk heel goed heeft uitgepakt: het is een ontzettend mooie badkamer geworden. De badkamer is opgeleverd en naar tevredenheid.
FOTO VAN INEKE VAN DER WOLFF
Badkamer Fam Wolff
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door M. van Drie op vrijdag 27 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen door de adviseur, levering en installatie conform afspraak, nette service achteraf. Heel tevreden met het verloop van de aanschaf en resultaat van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Jos Hoogendam op vrijdag 18 sep 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Keuken geleverd door grando en geplaatst door Michael Pronk.
Geleverd volgens afspraak. Alles werd goed nagelopen of het klopte en niet beschadigd was. Michael heeft alles geplaatst. Zeer nauwkeurig netjes en voorzichtig. Alles is perfect. Ook de badkamer is door Grando gedaan. Zoals het bij ons is gedaan zou ik niet verder zoeken maar het door hun laten doen. In een woord SUPER.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Hans Fritz op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
In een woord: GOED. Van het eerste gesprek tot en met de laatste schroef zeer professioneel uitgevoerd. Het team hield ons goed op de hoogte van bijvoorbeeld hun werktijden (vooral 's morgens heel belangrijk!). De vloeren in het flatgebouw waren keurig afgeplakt en later goed schoon gemaakt. Kortom, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bijzonder vriendelijk geadviseerd”
Door Hilleke Linthorst op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Breda
In Breda is een bijzonder vriendelijke adviseur. Ze adviseert uitstekend bovendien!! De monteur, die de keuken installeerde, pakte door waar hij op problemen stuitte en gaf goede aanvullende adviezen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door J.P. Mulder op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima bedrijf met uitstekende service en begeleiding.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekende sales, waardeloze after-sales”
Door BJV op woensdag 28 jan 2015 '15 | vestiging Hilversum
Onze eerste indruk van Grando was zeer goed. Er werd meegedacht, een goed ontwerp gemaakt, veel mogelijk en totaal geen agressieve verkoop. Alles ging goed, totdat de keuken geleverd werd. Er bleek een lade te missen... en frontjes... en plinten... en op het aanrechtblad (composiet) zat een heel lelijke vlek. En toen begon de ellende. Om Grando in beweging te krijgen tot het oplossen van klachten moet je hemel en aarde bewegen. De persoon die bij Grando Hilversum de boel regelt, ene Bart, belooft van alles, maar komt deze beloftes nooit waar. Er wordt nooit terug gebeld en alles duurt heel erg lang. Na drie weken werd de klacht van het aanrechtblad eindelijk serieus genomen en dit is uiteindelijk zeer snel naar behoren opgelost door de fabrikant van het materiaal. De zaken waar Grando zelf voor verantwoordelijk is zijn na 4 maanden nog steeds niet geleverd. Al meerdere keren zijn ze gekomen, met verkeerde kleur frontjes, met te korte plinten of met een zelf gefabriceerd plankje dat voor pas-stuk moest doorgaan. En iedere keer moeten we er zelf achteraan bellen en iedere keer maar weer een dag vrij van het werk nemen omdat er weer iemand langs moet komen. Mijn advies is net als dat van vele op Qasa: Koop NOOIT NOOIT NOOIT een keuken bij Grando of een ander bedrijf van de firma Mandemakers.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super”
Door Henk Reijerse op vrijdag 29 sep 2017 '17 | vestiging Middelburg
Perfect uitgelegd en veel uitzoek wat betreft aanrecht bladen grepen deurtjes en in ons geval mooie laden en grepen super
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke pluim”
Door Fam Klaassen Heemskerk op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Wormerveer
We hebben een fantastische keuken gekocht bij Grando Wormerveer . Het plaatsen super netjes allemaal .een top monteur, alles in 1 keer geleverd, je hoort nog wel eens dat er wat fout gaat! Maar hier alles top. Dus Grando Wormerveer een dikke pluim.
FOTO VAN FAM KLAASSEN HEEMSKERK
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Geen spijt”
Door Peter lafeber op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vanaf eerste moment advies tot afleveren en monteren in 1 woord super kan niet anders zeggen. Ook dacht men mee zelfs nog tijdens monteren. We hadden het slopen,plaatsen en monteren uit handen gegeven en hebben daar geen enkele spijt van. Ook Hans gaf goed en gedegen advies en reageerde op al onze vragen.
FOTO VAN PETER LAFEBER
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prachtige keuken”
Door Meulemans op vrijdag 23 jun 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooi werk”
Door J vd poll op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Aardig geholpen...niet opdringerig goed geplaatst!mooi werk afveleverd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Winkel voldoende daarna zelf uitzoeken”
Door YK op vrijdag 12 jun 2015 '15 | vestiging Hilversum
Wij zochten een compleet nieuwe badkamer. Alles moest nog aangelegd worden, waarvoor wij een aannemer hadden. Op zich was de dienst in de winkel zelf, bij het uitzoeken, voldoende. Grando liet ons zien wat er mogelijk was. Bij de levering gingen echter wat dingen mis. Het badmeubel liet buitensporig lang op zich wachten (8 weken), waardoor we in de problemen kwamen met de planning van de aannemer. Een aantal onderdelen bleken niet besteld, zoals put en dergelijke. Dit was onvoldoende duidelijk met ons gecommuniceerd en moest toen alsnog door de aannemer zelf aangeleverd worden.
Achteraf hadden we nog 3 pakjen tegels over, deze kon/wilde Grando niet terug nemen. Kortom: in de winkel was de service voldoende, is er eenmaal gekocht en betaald, dan moet je het zelf maar uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wat een waardeloos bedrijf”
Door J.L.W. op zondag 15 jun 2014 '14 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Grando in Rottrdam (Alexandrium). Nu willen wij toch een grotere douchewand. Na tig keer bellen werden we eindelijk te woord gestaan. Na ons verhaal over een grotere douchewand kregen we een waterval aan redenen waarom we deze niet konden ruilen voor een grotere. Alsof er een houdbaarheidsdatum op zit en de doos was open gemaakt. Ja dat kon echt niet. We wilde bij dit filiaal ook onze keuken bestellen. Dat is bij deze nu niet meer het geval. En die korting die we zouden krijgen op onze nieuw aan te schaffen keuken gaat in het ronde archief.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“slechter kan niet!”
Door jn van 't hoog op vrijdag 13 jun 2014 '14
Ruim 4 weken geleden afzuigkast besteld en op hun verzoek gelijk alles betaald. Zou binnen een week geleverd en monteerd worden!Na ruim een week gebeld waar hij bleef. was "toevallig"op hemelvaartsdag binnengekomen. Dus wilde ik afspraak maken. KOn niet,werd de volgende week wel gebeld voor een afspraak. Na weer een week wachten nog steeds niet gebeld dus zelf weer gebeld. Zou eind van de volgende week bezorgd worden.Konden niet zeggen in ochtend of middag. dus hele dag gewacht en wat denk je: NIETS GELEVERD!!nemen de tel ook niets eens op tijdens openingstijden!Hoezo slechte service. Geld binnen dus klant kan het verder bekijken!Als ik naam Grando hoor moet ik denken aan eigen zakkenvullers of oplichters
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Kamangary op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Top service. Wij hebben voor onze nieuwbouwhuis bij veel verschillende keukenzaken gekeken maar nergens zijn wij zo goed geholpen dan bij Grando Amersfoort. Gastheer Dinesh heeft echt de tijd voor ons genomen. Hij heeft zelf voor ons gekookt! Ze denken goed mee en komen zelfs thuis kijken wat de mogelijkheden zijn.
FOTO VAN KAMANGARY
Keuken via Grando
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie showroom”
Door J. van Hoorn op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Grando Hoogvliet heeft een mooie showroom. Er was ruim tijd voor ons, we kregen uitstekende adviezen en duidelijke tekeningen en offertes, waar zonder problemen nog wat aanpassingen in werden doorgevoerd voor we akkoord gaven. Levering was keurig en stipt op tijd, precies op op de dag waarop we het graag wilde hebben.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Bo op vrijdag 14 aug 2015 '15 | vestiging Doetinchem
De keuken en badkamer zijn geleverd volgens de afspraken en de service na de tijd was ook prima! Ik ben op de hoogte gehouden van de wijzigingen en die zijn goed met mij doorgesproken. De monteur die de keuken heeft geplaatst was kundig en snel klaar. Daarnaast kon deze direct nog een extra afwerkingskoof maken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Harde werkers”
Door J,J, van der Poel op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
De werknemers die de badkamer gerealiseerd hebben waren stuk voor stuk harde deskundige werkers en hebben aan alle eisen voldaan. Natuurlijk deden zich allerlei moeilijkheden voor met het omleggen van allerlei leidingen, maar die zijn naar tevredenheid opgelost. Ook een houten vloer als ondergrond is met kunststof platen dusdanig stabiel gemaakt dat er een prachtige stenen vloer overheen kon worden gelegd. Wij laten met de nodige trots onze nieuwe badkamer zien aan vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (26 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (18 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (17 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBergambacht (20 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
eBreda (47 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
fDelft (23 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
gDen Helder (5 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
hDoetinchem (10 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
iEmmen (18 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
jEnschede (2 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
kEpe (15 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
lGroningen (15 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
mHazerswoude-Dorp (70 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
nHeerenveen (11 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
oHeerhugowaard (12 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
pHelmond (13 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
qHengelo OV (32 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
rHilversum (28 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
sHoofddorp (53 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
tHoogvliet Rotterdam (54 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
uHoorn NH (56 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
vLelystad (7 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
wMiddelburg (44 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
xMijdrecht (11 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
yNaaldwijk (50 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
zPurmerend (5 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
a1Rotterdam (38 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
b1Son (64 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
c1Tilburg (24 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
d1Uden (33 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
e1Utrecht (18 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
f1Wormerveer (13 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
g1Zaandam (36 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
h1Zevenbergen (47 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven