Feedback
8,3

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl "Goed" score uit 756 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.grando.nl | 34 vestigingen (heel nederland)
1 / 136
136 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Ervaringen
Er zijn 756 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren347 ervaringen
4 sterren300 ervaringen
3 sterren28 ervaringen
2 sterren23 ervaringen
1 ster49 ervaringen

Per vestiging:
“Bedankje”
Door Wendy van den Akker op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Son
Onze "oude" keuken hebben wij 16 jaar geleden ook bij Grando gekocht nu weer gekozen voor Grando. Fijn geholpen, alle tijd voor je. Je kunt altijd bellen etc met vragen. Kortom fantastische service. Bedankt Ingrid Timmermans
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede ervaring”
Door Ria Landskroon op zondag 25 jun 2017 '17 | vestiging Heerenveen
Wij hadden een zeer goede ervaring en mede door de benadering van het personeel.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prachtige keuken”
Door Meulemans op vrijdag 23 jun 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Conform afspraak”
Door M uit de Bulten op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Epe
Alles keurig volgens afspraak, ook bij vragen kon je altijd terecht.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een dijk aan expertise”
Door Gea van Gaalen op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Zeer professioneel, uitermate vriendelijk, meedenken, een dijk aan expertise en afspraken nakomen! Bij plaatsing klopte alles en monteurs gingen niet eerder weg voordat alles op z'n plek stond, zelfs op vrijdagmiddag/avond ;-)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kundig”
Door Fam. Bruin op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Kundig advies en prima werk, we zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Tijdens de verbouwing hebben we een verbouwingsdouche gehuurd, goede tip van de Grando leverancier
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken”
Door Arie den Otter op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Heel goed advies en helemaal aangepast op onze wensen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uiteindelijk erg blij met de badkamer”
Door Verbeek op zaterdag 17 jun 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Van moment van bestellen en plaatsen van de badkamer duurde ongeveer een half jaar. Echter was dat niet aan Grando te wijten. Dat waren de leveranciers in het buitenland die niet aan de vraag konden voldoen. Er is steeds goed gecommuniceerd en naar oplossingen gezocht vanuit Grando .Uiteindelijk zijn we erg blij met de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super goed”
Door Bert Been op vrijdag 16 jun 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Super goed geholpen. Toen bleek dat er een miscommunicatie was is dit snel en vakkundig opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig ontvangen”
Door Adzer op vrijdag 16 jun 2017 '17 | vestiging Doetinchem
Prettig ontvangen en zeer goede vakkennis. Werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd, oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ging uiteindelijk goed”
Door Monique Vastenburg op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Levering en montage ging uiteindelijk goed. Keukenwerkblad levering met heel veel moeite toch in de woning geplaatst (door enorme inzet van filiaalmanager) Spoelbak was beschadigt bij aflevering maar door goede service nu genieten van mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kunnen goed luisteren”
Door A bouwens op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Uden
Wij zijn bij Grando Uden terug gekomen omdat ik in het verleden eerder een keuken bij Grando Uden heb gekocht mijn ervaring is dat de Grando Uden Goede kennis van keukens heeft,goed kunnen luisteren naar onze wensen en de verkoper heeft voldoende ideeën.
De keuken
De keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aankoop keuken en badkamer”
Door Remco van Hoek op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Wij hebben er een keuken en badkamer gekocht. Ontvangst in de zaak was top we konden rustig rond kijken en toen we wisten wat we wilde werden we super goed geholpen door Fred. De levering van de spullen was ook goed alles netjes en op tijd. De keuken werd door grand gemonteerd op paar rest puntjes was dit ook dik in orde. De badkamer werd geïnstalleerd door onze eigen loodgieter ,de spiegelverlichting was kapot maar dit is netjes en snel opgelost. Enige min punt was de tegelzetter ,moet eerlijk zeggen zijn chef loste de problemen tot s avonds laat op maar ik zal zelf als advies geven regel een eigen tegelzetter. Het enthousiasme wat in het begin was miste ik op het eind wel een beetje bij Fred.naar ons toe, hij kwam wel regelmatig kijken hoe de zaken gingen dat vonden wij wel heel netjes.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Blij met de hulp”
Door mevrouw Smit op zaterdag 10 jun 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Ik ben heel blij met de manier waarop ik geholpen ben. ik wilde heel veel dingen die bij andere keukenzaken bij voorbaat al moeilijk waren bij Grando Hoofddorp is er goed naar me geluisterd en zijn ze met de juiste ideeën en oplossingen gekomen Heel blij met de nieuwe keuken en Toilet
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Miranda op zaterdag 10 jun 2017 '17 | vestiging Uden
Prima. Ik ben tevreden. Goed voorgelicht, goed meegedacht. Wel wat strubbelingen met de kleur van de keuken, maar uiteindelijk netjes opgelost. Het leveren van de keuken was spectaculair. Twee hoog met een kraan. Heel spannend, maar zeer netjes gedaan. Pet af.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met badkamer”
Door Fam JG Zwart op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Prima advies van Dhr Jeff Wiggers. klein minpuntje, wastafel badkamer bleek te groot. was niet goed opgemeten, De kleinere wordt binnenkort geleverd. installatie door Virgil, goed gedaan. Super blij met de badkamer.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed meegedacht”
Door A.C. Bouwhuis op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
De adviseur heeft mij prima geholpen. Goed meegedacht en kwam met cretive ideeën. De montage verliepvlot en zonder problemen en gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel erg tevreden mee”
Door Familie A.Tanke op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Door de heer Hofman zijn wij uitstekend geholpen met deskundig advies en prima service. Onze greeploze hoogglans Hacker-keuken, is geplaatst door Werner, 'n vakman met oplossingen betreffende de montage. Tevens een draadloos Led-verlichtingsadvies gekregen wat ons in z'n totaliteit elke dag weer blij maakt. de nazorg was goed, echt een aanrader Grando-Naaldwijk, Heel erg tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Jeroen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij zijn super goed geholpen door Nick van der Laan. Vanaf het begin heeft Nick ons vriendelijk te woord gestaan en advies gegeven over onze nieuwe keuken en badkamer.
Hij luisterde echt naar onze wensen en als er iets moest worden aangepast was dit ook geen probleem. Prijs- kwaliteit is echt super, wij zijn erg blij met onze aankopen! Grando Utrecht en Nick zijn echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door S.Aerts op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
wij hebben vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel gehad over het hier aankopen van onze nieuwe keuken. En alles is ook volledig naar wens verlopen! speciale dank aan Jarco voor zijn advies en geduld. Echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super”
Door Patricia Burggraaf op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
Super geholpen! Na het uittekenen van de keuken zijn alle opties uitgebreid besproken. Toen de keuken daadwerkelijk besteld kon worden is alles nog een keer goed doorgenomen. Tussen tijds was het ook geen probleem om nog is te bellen met vragen of om te kleur van de keuken te bekijken. Het is een prachtige keuken geworden. Volledig afgeleverd zoals besteld zonder fouten. Ook deservice na aflevering was top!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig geholpen”
Door Fam. Van Senten op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
Hoewel wij het hele proces van het uitzoeken/kopen van een nieuwe keuken als een grote nachtmerrie heb ervaren (wij zijn diverse keukenzaken af gegaan). Door opdringerige verkopers, misleidende acties en het afdingen, zijn wij bij Grando Keukens in Mijdrecht erg prettig geholpen. Rob heeft erg goed met ons mee gedacht, ons goed geholpen met een prachtige keuken als resultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complimenten”
Door Karin op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Assen
Een uitstekende ervaring opgedaan met Grando in Assen. Ik kreeg goede voorlichting over de mogelijkheden van een nieuwe badkamer; deze is vervolgens ontworpen volledig naar mijn zin. Ook het plaatsen is in een geweldig tempo en super goed gedaan. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe keuken”
Door Jopie Oosterom van de Voorde op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Middelburg
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. Ben naar tevredenheid geholpen door medewerker Michel. Een man met kennis van zaken en ook een man met humor. Daar hou ik wel van. Verder ben ik zeer tevreden over de nieuwe keuken en het bedrijf op zich. Zal het bedrijf zeer zeker aanbevelen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed en correct geholpen”
Door e boonen op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken bij grando amersfoort gekocht en zijn goed en correct geholpen alles was op tijd en compleet geleverd ,zelfs erna toen ik nog een besteklade nodig had was het geen probleem top!

Eerdere ervaring van 26 mei 2017: De service zou iets beter kunnen van de winkel na paar weken bleek dat het aanrechtblad niet meer leverbaar was en we zouden leidingtekening krijgen tot 2x toe gevraagd en tot op de dag van plaatsing nooit gehad! ,De aflevering was op tijd niks van te zeggen ,de monteurs dachten met ons mee top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies”
Door P.Banken op dinsdag 30 mei 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies mogen ontvangen, in oplossingen gedacht en uiteindelijk een hele goede samenwerking gehad, alles is volgens planning verlopen. Men heeft erg mooie materialen gebruikt. Zowel WC's, Badkamer en Keuken gekocht. Uiteindelijk zijn de mensen, die alles bij ons hebben geplaatst, keurig in het uitvoeren van hun opdrachten, netjes en correct en prettig in omgang.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door fam. Van der Scheer op maandag 29 mei 2017 '17 | vestiging Emmen
Wij zijn zeer tevreden over de advisering en de service van de heer Robben. Hij dacht mee en deed er alles aan om de keuken op de door ons gewenste datum te leveren.
Bij de installatie van de keuken deden zich een paar problemen voor, maar die heeft hij (samen met de monteur) snel en adequaat opgelost.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles is perfect gelopen volgens afspraak”
Door tom van schilt op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na een bezoek aan Ikea/Hornbach/superkeukens en Nuva keukens nog naar Grando gegaan. Een offerte laten zien van een concurrent en een week later de keuken laten tekenen en een offerte opgemaakt. Helaas wat verwarring over de prijs maar uiteindelijk een reëele prijs afgesproken die dicht bij de prijzen van de concurrent ligt. Grando rade keukenbouwers plus aan als montage bedrijf dat ook het meerwerk doet. Alles is perfect gelopen volgens afspraak. Je bent wel iets meer geld kwijt maar we hebben geen gedoe gehad. Vakmannen die het werk uitvoerden en kundig advies over extra stroomgroepen etc. Alles is ook perfect uitgevoerd en de keuken staat er gewoon netjes en goed in. De keuken zelf is stevig en de materialen zijn goed. Het geheel is af en voor iets meer geld hebben we een zeer mooie keuken met een mooie uitstraling! Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken en vinden Grando een keuken leverancier die niet loopt te pushen om je een keuken te verkopen.
Nette keuken
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geleverde keuken”
Door Ingrid op zaterdag 27 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Keuken volgens afspraak geleverd. Omdat ik zelf de keuken verwijderde beperkte Grando zich toch het letterlijk alleen plaatsen van de keuken, waarbij zelfs een simpel stopcontact niet mocht worden gemonteerd. Tijdens het inmeten vooraf werd niet volledig met mij besproken wat er voor of na de plaatsing nog van mij werd verwacht, waardoor de keuken uiteindelijk na inhuur van een elektricien pas later gereed is gekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken uit 2014”
Door A van Kregten op zaterdag 27 mei 2017 '17 | vestiging Delft
Mijn keuken werd eind 2014 geplaatst.Werd heel goed geholpen in de vestiging Delft.Er werd goed met mij meegedacht door Sandra. Ziet er goed uit. De montage was snel, maar op een paar zaken werd niet gelet. De kraan was los in elkaar gezet en viel na gebruik in losse stukken.Gelukkig was dat snel verholpen. Helaas wacht nu al 5 maanden op de monteur die de koelkastdeur moet stellen! Er werd beloofd,dat er een monteur zou komen,maar die heb ik nooit gezien. Daar ben ik niet blij mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel goed”
Door Karel op vrijdag 26 mei 2017 '17 | vestiging Hilversum
Heel goed geholpen en geadviseerd. Vakwerk. Deskundige en professionele installateurs. Uitstekend eindresultaat waarbij alles heel precies en met detail is afgewerkt. Afspraken nagekomen. Later nog om extra schilderwerk gevraagd en dat werd meteen geregeld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door van leeuwen op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Badkamer uitgezocht en gekocht bij grando bad in Breda. ,goed geholpen en geadviseerd door de verkoper.hij nam de tijd . hij luisterde naar wat onze wensen waren.en dacht met ons mee goede en nette levering van de spullen door de chauffeurs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Kamangary op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Top service. Wij hebben voor onze nieuwbouwhuis bij veel verschillende keukenzaken gekeken maar nergens zijn wij zo goed geholpen dan bij Grando Amersfoort. Gastheer Dinesh heeft echt de tijd voor ons genomen. Hij heeft zelf voor ons gekookt! Ze denken goed mee en komen zelfs thuis kijken wat de mogelijkheden zijn.
Keuken via Grando
Keuken via Grando
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super geholpen”
Door Jan op maandag 22 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Na 25 jaar nieuwe keuken gekocht. Zeer goed en duidelijk geholpen en onze eigen ideeen kunnen geven. Deze werden ook netjes verwerkt in de nieuwe keuken. Na installatie hadden we kleine gebreken die snel en netjes zijn verholpen door eigen deskundige monteurs. Alles bij alles super geholpen en blij met onze nieuwe aanwinst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel fijn geholpen”
Door simone van der meer op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Heel fijn geholpen door de adviseur Hans van Staaten die een mooi ontwerp heeft gemaakten die zelf ook ideeen aangaf welke we dan weer in de showroom hebben bekeken ik hen de hele showroom geloof ik gehad ben erg tevreden met het resultaat. de indeling is praktisch en het is erg mooi geworden
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superblij”
Door Carin op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Super blij met mn nieuwe keuken en badkamermeubel. Van A tot Z goed overleg en flexibiliteit. Bij een nieuw huis kopen moet je aan zoveel dingen denken en regelen, ze hebben echt een klus uit handen genomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Aart en Janneke van Amersfoort op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Epe
Wij zijn zeer tevreden over de levering en montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Alles verliep volgens schema en de monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Al het bouwafval werd regelmatig afgevoerd. Wij hebben dus een goede ervaring met Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede keuken”
Door Mira op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Delft
Zeer goede keuken gekocht, met zeer goede service en nazorg. Meedenken met de klant tot in de kleinste details. Goed alternatieven bedenken om binnen budget te blijven. Prachtig eindresultaat op zeer kundige wijze geplaatst, conform was afgesproken. Laatst op zeer nette wijze vaatwasser vervangen en opnieuw alle kastdeurtjes kostenloos opnieuw gesteld. Grando delft chapeau!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superblij”
Door Overdevest Lelijveld op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Doormiddel van twee intensieve gesprekken met de ondernemer zijn we gekomen tot een prachtig resultaat. Al gauw was het vertrouwen daar.Uit zijn ervaring kon hij ons veel praktische ideeen geven. Er was ook veel aandacht voor details. Prettig om via het beeldscherm ook de sfeer vd keuken in te schatten en alsnog veranderingen aan te kunnen brengen. Ook na de aankoop is er via de mail nog meerdere keren duidelijkheid gegeven en overleg geweest.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dikke 10”
Door Houtgraaf op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
Zeer goede ervaring met Grando Zaandam. Van te voren een ontwerp laten maken dat steeds aangepast werd naar wens. De levering was precies zoals het hoort, we werden duidelijk van te voren geinformeerd wanneer deze werd afgeleverd. Komen hun afspraken na en geven goed en eerlijk advies! Keuken is keurig geplaatst en de afhandeling was ook erg netjes! Kan niet anders zeggen dan top! Een dikke 10
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie showroom”
Door J. van Hoorn op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Grando Hoogvliet heeft een mooie showroom. Er was ruim tijd voor ons, we kregen uitstekende adviezen en duidelijke tekeningen en offertes, waar zonder problemen nog wat aanpassingen in werden doorgevoerd voor we akkoord gaven. Levering was keurig en stipt op tijd, precies op op de dag waarop we het graag wilde hebben.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Steven van Norden op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg goed geholpen. Dhr. van der Laan was ons contactpersoon en heeft goed geluisterd naar onze wensen en speelde hier erg goed op in. Tevens kwam hij met goede ideeën, waar wij zelf op voorhand niet aan hadden gedacht. Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keurig”
Door D. van 't Ende op zondag 14 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Keurig werk geleverd en alle afspraken nagekomen. Het afvoeren van de oude keuken is zeer goed verlopen. De onderaannemers, zoals stucadoor, electricien en schilder hebben keurig werk verricht. Niets op het gehele werk aan te merken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prachtige functionele keuken”
Door Edith Vissers op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Bij Grando Uden kregen wij een goed advies, er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden aan het denken gezet over functionaliteit en uiterlijk. Met een prachtige en functionele keuken als resultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Familie Ee op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn erg tevreden. Er werd netjes gewerkt en het personeel was erg vriendelijk. Alles was in goed overleg waar we wat geplaatst wilden hebben. Ook al was alles nog niet klaar zorgde de monteur ervoor dat we weer snel konden douchen. Het was een prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door H Bos op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Emmen
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Richard Robben, die tevens de keuken heeft ingemeten. De keuken is keurig afgemonteerd door Raymend. Zeker de moeite waard om bij dit bedrijf een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Weinig contact met verkopers”
Door Ludo Guns op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Breda
De ervaring was zeer goed te noemen tot het moment dat de handtekening gezet was. Hierna bleken levertijden langer dan geschetst en hebben we op een enkel (zelf geïnitieerd) contact niets meer gehoord van de verkoper(s)
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Harde werkers”
Door J,J, van der Poel op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
De werknemers die de badkamer gerealiseerd hebben waren stuk voor stuk harde deskundige werkers en hebben aan alle eisen voldaan. Natuurlijk deden zich allerlei moeilijkheden voor met het omleggen van allerlei leidingen, maar die zijn naar tevredenheid opgelost. Ook een houten vloer als ondergrond is met kunststof platen dusdanig stabiel gemaakt dat er een prachtige stenen vloer overheen kon worden gelegd. Wij laten met de nodige trots onze nieuwe badkamer zien aan vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden over prijs, plaatsing en nazorg”
Door Paul Walgien op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Mooie showroom, veel keus. Kwamen ons oriënteren op een nieuwe keuken en werden vriendelijk geholpen. Op een ongedwongen manier werd ons uitgelegd hoe Grando werkt. Geen poeha maar open, eerlijk en op een duidelijke wijze. Na twee sessies onze keuken gekocht. Tevreden over de prijs, plaatsing en nazorg. Ik zou zeker de vestiging aanraden bij familie en vrienden. Mvg Paul & Jose
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Linda Rensen op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Op internet gezocht naar een bedrijf om mijn keuken te renoveren dit werd grando keukens in Naaldwijk. Goed geholpen door verkoopster Angie met het uitzoeken van nieuwe inbouwapparatuur,werkblad,achterwand en groepjes.Het inmeten werd gedaan door eigenaar Johan. Na montering nog een aanpassing gedaan,werd nog gebeld door Johan of ik tevreden was.Goede service,ik ben erg blij met het eindresultaat .
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Dorith von Hegedus op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Wat Grando Bergambacht kenmerkt is de goede personlijke sfeer en aandacht die de klant krijgt bij het uitzoeken van badkamer of keuken. Een dikke pluim voor Fred Kreukniet. Wij zijn erg tevreden over onze badkamer. Modern en strakke vormgeving waar we elke dag veel plezier aan beleven. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed werk”
Door E. Ardon op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Echt geweldig heel goed werk geleverd een prachtige keuken goede service ,zal het bij iedereen aanbevelen . Kwaliteit en vakmanschap getuigen hieruit ,komen afspraken goed na in een woord geweldig een prima ervaring van mijn kant .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede begeleiding”
Door Jan Jongedijk op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Goede begeleiding bij keuze van stijl, materialen, indeling, kleuren en apparatuur. Goede support tijdens bouw van keuken. Afspraken goed nagekomen. Communicatie soms te passief, planning uitgelopen door fout tijdens bestelling. Noodoplossingen naar tevredenheid ingezet. Deskundigheid van monteurs is goed.

Eerdere ervaring van 17 februari 2017: Ontwerp, materialen en apparatuur, inbouw en montage prima, zeer tevreden. Planning onder de maat door fout bij bestellen van meubels en apparaten bij leveranciers. Hierdoor is het project een maand uitgelopen.
Onderdeel keuken
Onderdeel keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitermate tevreden”
Door A.J. Braam op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn uitermate tevreden over Grando bij het kopen van zowel een keuken als een badkamer. De voorlichting, meedenken, begeleiding bij de aankoop en de service na de aankoop waren uitstekend. Alles werd in één keer goed en op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door W. Leijenhorst op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Plezierig geholpen door Jack. Deskundig advies gekregen. Je hebt veel eigen inbreng en hij denkt met je mee en neemt hier alle tijd voor, onder het genot van koffie werd steeds duidelijker wat de mogelijkheden waren. Monteur Johan verstaat zijn vak ook uitstekend. Werkt netjes, geeft ook extra adviezen. Ruimt na afloop alles netjes op. Gaf in ons geval advies 2 extra spotjes aan te brengen in de douchecabine. Raadde tevens een afzuiginstallatie aan, waar we erg blij mee zijn. Kortom zeer goed geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een aanrader”
Door kampschoer op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Wij hebben onlangs wederom bij Grando een keuken gekocht en zijn daarbij goed geadviseerd door o.a. Ivo. Tuurlijk werd er bij het monteren van de keuken een plankje niet goed in verstek gezaagd maar er werd keurig een nieuwe afspraak gemaakt en alles is super correct naar onze tevredenheid uitgevoerd. een aanrader
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Luisteren goed”
Door Simone kroes op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Luisteren goed naar de wensen. Komen met opties. Later nog een aanpassing gedaan en dat werd meteen geregeld. Keuken plaatsen weg goed gedaan. Service nadien omdat we nog wat aanpassingen wilden was zeer goed. Na afloop nog door de winkel gebeld of we tevreden waren. Zouden grando zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Gert van der Linden op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Prima geholpen en voorlichting ontvangen tevens een goede vakman toegewezen gekregen voor de betegeling. De kwaliteit van het afgesproken concept kwam overeen met de afspraak. Wel moest ik zelf e.e.a. zelf doen dat was zwaar en toch onderschat door mijzelf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Oven kookplaat en afzuigkap”
Door Fam.v.d.Bergh op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Onze aanschaf bestond uit een oven, kookplaat en afzuigkap. De verkoopadviseur heeft ons enthousiast en vakkundig geholpen om de juiste keuze te maken, aansluitend op onze wensen. Zowel de levering als de installatie zijn correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door R.J.Musch. op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Goed geholpen.goed geplaatst,keuken is mooi ,jammer dat als er bij het plaatsen van de keuken een grote beschadiging op de wand onder kastjes wordt gemaakt door de montage tekening daar te plakken en bij het verwijderen van de tekening een grote vlek zichtbaar blijft op de muur,dit heb ik gemeld. antwoord schilder het maar even over. Dit vin een slechte service.erg jammer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Mieke op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Er werd geluisterd naar onze wensen en ideeen, welke vervolgens in een goed uitgedacht keukenontwerp werden verwerkt. De communicatie liep soepel en efficient. Bij bezoek aan het filiaal was er altijd uitgebreid de tijd. Plaatsing van de keuken verliep snel en netjes. Kortom, we zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk”
Door F van Huis op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ron Hagen op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hilversum
We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft bij Grando en deze vakkundig door hun eigen personeel laten installeren! Loodgieterswerk, tegelwerk en het stucadoren met beton cire zijn met zorg en vakmanschap uitgevoerd! Al het meubilair en sanitair is naar tevredenheid geplaatst, wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complimenten”
Door T.Jong op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Zoals ik al eerder heb gemaild, heb ik 10000% complimenten gegeven,m.b.t. verkoop,levering, en zeker de montage. Hierbij de complimenten aan: Robin Klaver, Bob ?(inmeter),Jos Kors. En zeker deze laatste, want hij heeft deze keuken zeer, zeer vakkundig en precies gemonteerd.
Zeer netjes gemonteerde keuken
Zeer netjes gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies”
Door C. van Deel op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Goed advies met ruimte voor eigen wensen. En ondanks dat de levering pas 1 jaar later was vanwege de nieuwbouw, raakten wij niet uit beeld. Bij het leveren van de onderdelen ontbrak de vaatwasser maar hierin nam de monteur zelf het op zich om dit in orde te maken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Netjes”
Door B.Span op zondag 7 mei 2017 '17 | vestiging Heerenveen
De keuken die we hebben gekocht is netjes afgeleverd. Ga zo door. Grando Heerenveen heeft een goed advies gegeven.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Grand(i)o(os)”
Door J.A. Buitendijk op zondag 7 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
In één woord Grand(i)o(os). Uiteraard zijn wij ook bij andere zaken langs geweest voordat wij een keuze hebben gemaakt. Bij Grando was een vrijblijvend gesprek en dito prijsopgave ook echt vrijblijvend. Dit in tegenstelling tot andere keukenverkopers waar we bijna niet zonder handtekening te zetten het pand mochten verlaten. De te betalen prijs was eerlijk en lager dan de speciale aanbiedingen en extra's bij anderen. Ook de voorlichting over de mogelijkheden en verdere keuzes in afwerking was perfect. Ditzelfde geldt voor de begeleiding voor de keuze van zowel het fornuis als voor de plaat graniet waaruit het werkblad zou worden gemaakt.
Keuken met granieten blad
Keuken met granieten blad
+ Toon extra foto van J.A. Buitendijk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Review”
Door Bastiaan op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Gesprekken in de showroom verliepen prima. Alleen de aflevering en montage waren een drama. Korte opsomming van de issues: - snij-eiland instabiel (kantelt bij openen alle laden) - hoge kasten afgeleverd in verkeerde kleur - draairichting koelkast en vriezer niet correct - te weinig elektriciteitsgroepen aangelegd - waterleiding voor Quooker niet juist afgedopt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer kundig”
Door kees van steenis op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Zeer kundig en vriendelijk personeel/verkoper. Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte t.a.v levering. Hebben voldoende aandacht voor klant en service is goed. Montage en kwaliteit van onze keuken, toilet en badkamer uitstekend. Geen seconde spijt van onze keuze voor Grando Breda.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettige ervaring”
Door M. van Ameyde op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Son
Wij hebben een keuken door Grando Son in Gouda laten plaatsen. De gesprekken met de verkoper, mede door de heldere communicatie, het maken van tijd voor de klant en het nakomen van gemaakte afspraken hebben wij als prettig ervaren. Vragen worden beantwoord en 'problemen' worden opgelost. Na plaatsing met verschillende mensen te maken gehad. Jammer, maar begrijpelijk. De apparaten komen bij verschillende leveranciers vandaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie badkamer”
Door Brigitte op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Er is een mooie badkamer gerealiseerd door Grando. We zijn bij de aankoop goed begeleid door de adviseur. En de monteurs hebben prima werk geleverd. Bij levering van de materialen waren een artikel en tegels beschadigd. Dat is netjes door Grando opgelost en nageleverd binnen een acceptabele termijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bijzondere keuken geworden”
Door Dinant C.M.M. Fase op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij waren bekend met de heer Groenendijk door de aankoop van onze vorige keuken.
Ook deze keer prima geadviseerd door de heren Groenendijk en Hoek. Het is een prachtige en bijzondere opstelling geworden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Haas op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hilversum
Onze keuken is prima geleverd en gemonteerd. Het personeel, zowel in de showroom als tijdens montage, waren vriendelijk, behulpzaam en dachten goed mee. Het resultaat is erg mooi geworden. We zijn er heel erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Huzarenstukje”
Door M. Roggeband op donderdag 4 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Badkamer vandaag opgeleverd. Top verkoper bij Grando met reele adviezen. En het Habes team was geweldig. Vakmanschap, netjes werken, en keiharde werkers! Prima hoor... Na de keuken 15 jaar geleden bij Grando, hebben jullie weer een huzarenstukje geleverd!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door ligtenbarg op dinsdag 2 mei 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Erg goed advies gekregen en later tijdens het inmeten kwam de eigenaar zelf en heeft nog wat aanpassingen gedaan wat geleidt heeft tot een prachtige keuken!! De montage was ook super de monteur en zn zoon wisten precies waar ze over hadden. Top!!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Ursem op dinsdag 2 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Uitstekend geholpen en goede adviezen,meedenkend,proberen goede reële oplossingen te vinden. Prima geplaatst en opgeleverd. Oplossing gezocht en geregeld voor extra rooster boven de koelkast. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“100% tevreden”
Door Bert en Sylvia op zondag 30 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Grando stond bovenaan ons lijstje van 3 keukenzaken die wij zouden gaan bezoeken. Wij zijn bij Grando Hoogvliet gebleven en hebben niet meer verder gezocht. Ons ontvangst door dhr. Jan Blom was zoals iedere klant ontvangen wil worden. Flexibel in tijd, zeer creatief, heel geduldig en zeer klantgericht bezig. Wij hebben alle tijd en ruimte gekregen om onze pracht keuken te bestellen. De service, levering en plaatsen van de keuken is helemaal naar wens verlopen. Deze GRANDO zaak kan ik iedereen aanbevelen voor zijn aankoop van de keuken. Je wordt heel goed geadviseerd en geen druk op de aankoop. Bij het plaatsen van de keuken wordt ook alles netjes gedaan, van levering van de keuken tot het laatste schroefje. Wij zijn een zeer tevreden klant en zeer gelukkig met onze mooie keuken. Dankjewel Jan voor al je geduld en vriendelijkheid naar ons toe. Dankjewel Gerrit en collega voor het mooie plaatsen van de keuken. Onze volgende bestelling wordt de toilet en badkamer en uiteraard gaan wij hiervoor naar GRANDO HOOGVLIET
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door Fam. Van der wegen op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Breda
Ankie dacht echt mee en kwam met goede ideeen. De oven van lancelotti hadden ze niet staan maar door doorvragen kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat dit onze oven zou zijn. Keuken perfect oprijd geleverd. De montage service ook als aannemer gebruikt voor de rest van het werk. Het resultaat mag er zeker zijn! Top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Anette van Bovene op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Son
Wij zijn uitstekend geholpen in de vestiging Son. De keuken is van zeer goede kwaliteit. Het plaatsen verliep uitstekend, de monteur was zeer kundig en vriendelijk. Wij zijn uitermate tevreden en kunnen Grando van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Hans Pierse op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Goed geholpen door verkoper met deskundige inbreng en creativiteit. Stond open voor onze ideeën en onze inbreng. Voldoende keus aan aanrechtbladen, kasten en inbouwapparatuur. Prachtige keuken geworden. Installatie van de keuken is snel en vakkundig verlopen. Verbeterpuntje is communicatie.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Yvonne Kassel op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van de nieuwe keuken. Wij zullen Grando Hoogvliet aan iedereen die een nieuwe keuken wil aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede prijs-kwaliteitverhouding”
Door Marjolein op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alles prima volgens afspraak geleverd. Zelfs een missende handgreep is in no time nageleverd. Alles past en er hoefe niks te worden aangepast. Keukenapparatuur is ook prima. De verkoopster dacht goed mee. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Marcel Schipper op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij hadden Michel als verkoop adviseur, hij heeft ons zeer goed geholpen! Super goed advies en creatieve ideeën. Hij neemt de tijd voor je. Het monteren is ook erg goed gedaan. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door Richard op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
Prettig geholpen bij uitzoeken keuken. Nieuwe keuken is erg netjes afgeleverd. Afzuigkap ontbrak helaas. Sympathieke installateur met veel ervaring die keuken bijzonder netjes heeft geplaatst. Mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Plezierig”
Door Arie Vervenne op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken is goed”
Door Rick Blom op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Bij nabestelling van twee kasten en een plank hout, heb ik de hoofdprijs moeten betalen omdat ik het toch nodig had. De keuken is mooi, maar toch een beetje een nare bijsmaak. De keuken is goed geplaatst en van goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ging gelijk goed”
Door Kees Prins op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Al in de showroom ging het goed. Wij wilde op de zolder een nieuwe badkamer. Goed advies en heldere uitleg. Ook de prijs voor het gevraagde werk was scherp t.o.v. andere offertes. En dan het uiteindelijke resultaat: een werkelijk prachtige badkamer! Sjoerd en Mark, de uitvoerders van dit project zijn vakmensen van de bovenste plank. We hebben het echt getroffen met dit bedrijf.
Prachtige badkamer
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vlot”
Door J van der Stoep op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerlijk”
Door Jarno Panman op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Eerlijke vriendelijke medewerkers met verstand van zaken, helaas is onze keuken verkeerd opgemeten met de daarbij bij behorende problemen. Samen naar een oplossing gezocht, een lang energie vragend proces maar een realistisch eerlijk en open gesprek met de gezamenlijke doelstelling tot een oplossing te komen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankt”
Door Tholenaar op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Michel heeft ons prima geholpen onze wensen te verwezenlijken. Geen opdringerige vragen of aanzetten tot overhaaste beslissingen. Alert op details en vriendelijk. Ook monteur Joost van Belzen heeft goed werk geleverd. Alles naar wens, we genieten van onze prachtige keuken! Bedankt. Fam Tholenaar
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Grando Utrecht”
Door Ron op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Utrecht
Prima geholpen en te woord gestaan. Montage badkamer was een ramp, zeer vervelend en onnauwkeurig werkende monteur die af en toe kwam en vervolgens ook weer niet. Liet zich moeilijk aanspreken. Veel zaken in de badkamer waren niet op orde. Grando heeft het echter wel goed opgelost. De keuken is netjes en zonder problemen geplaatst door een monteur van Grando Utrecht. Al met al positief.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer deskundig”
Door Fam van Leiden op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer deskundige keuken adviseur (Hans). Komt afspraken na en is gemakkelijk via mail te bereiken... en geeft antwoord binnen 2 dagen. Monteur (Michael) was zeer makkelijk in omgang en ook die kwam afspraken na en gaf zeer snel gehoor aan een klein mankementje, welke hij zeer snel en deskundig opgelost heeft. Zeer prettige ervaring. We zijn heel trots op onze keuken. Tot de volgende keuken!
Trots op de keuken
Trots op de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door R. M. Suithoff op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Goed advies en er wordt goed meegedacht. Levering prima op tijd en goede service. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt ruim de tijd genomen om de keuken te installeren. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Moet overal achteraan bellen”
Door Fam. Daemen op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Het begon met een leuk gesprek met een nogal pusherig einde. Levering op tijd maar al gelijk schade zichtbaar. Wasbak aan 2 kanten gedeukt. Nog nooit gebeurd natuurlijk. Tijdens plaatsen bleek er nog veel meer beschadigd te zijn. Nu al 2 keer monteur terug omdat afzuigkap het niet deed. Volgende week (na 5 weken wachten) hopenlijk alle kapotte deuren/wandjes vervangen. Bovenkastje niet gelijk met aanrecht, lelijk! Geen oplossing. Achterwand met 2 naden die niet gelijk zijn, lelijk! Overal achteraan bellen. Niks tegemoetkoming of excuses. Wij gaan nooit meer naar Grando..
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Snelle service”
Door Judith op donderdag 13 apr 2017 '17 | vestiging Son
Snelle service. En je wordt altijd welkom geheten. We zijn nog bezig met de montage van het gekocht spul maar verwacht een mooi eind resultaat. Dus ben benieuwd hoe het wordt. De tekening die je krijgt zijn ook duidelijk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gevoel”
Door Robert op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Hilversum
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. We kopen dan ook graag bij bedrijven die uit de regio komen. Dit heeft voor ons dan ook de doorslag gegeven om bij Grando in Hilversum de keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zelf ontworpen keuken”
Door Karin Kastelein op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een keuken gekocht in Hazerswoude-Dorp. Deze keuken is zelf ontworpen naar onze wensen met mogelijkheden. Deze zijn nauwkeurig afgewogen, door goed advies. Niet alles was goed besteld, maar nu is alles netjes voor elkaar.
Keuken naar onze wensen
Keuken naar onze wensen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Fam. Veen op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Een keuken gekocht. Super goed geholpen. Ik zou Grando zeker aanraden. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Verkoopster heeft ons goed geholpen met goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Dit alles is nu verwerkt in onze nieuwe keuken waar we superblij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (22 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (7 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (15 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBergambacht (16 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
eBreda (34 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
fDelft (23 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
gDen Helder (5 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
hDoetinchem (7 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
iEmmen (13 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
jEnschede (2 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
kEpe (13 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
lGroningen (9 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
mHazerswoude-Dorp (59 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
nHeerenveen (11 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
oHeerhugowaard (8 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
pHelmond (10 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
qHengelo OV (23 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
rHilversum (23 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
sHoofddorp (44 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
tHoogvliet Rotterdam (45 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
uHoorn NH (50 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
vLelystad (6 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
wMiddelburg (38 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
xMijdrecht (9 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
yNaaldwijk (38 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
zPurmerend (1 ervaring), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
a1Rotterdam (29 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
b1Son (55 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
c1Tilburg (23 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
d1Uden (27 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
e1Utrecht (9 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
f1Wormerveer (11 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
g1Zaandam (29 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
h1Zevenbergen (37 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven