Feedback
Alle Stucadoors en behangers Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Zwanenburg (Noord-Holland)
33 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
5,5

Duiveman Wand en Plafondspuitbedrijf

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0527-251389 | Noorderveld 7, 8307 DS Ens
Stucadoors en behangers beoordeeld


Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Duiveman Wand en Plafondspuitbedrijf. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet wat ze beloven, slordig, slechte communicatie”
Door Huis in midden NL op donderdag 7 aug 2014 '14
Wij zijn bij ze langs geweest en hebben een offerte laten maken en getekend. Tot dan toe erg enthousiast en vriendelijk. Toen zij begonnen in ons huis werd de communicatie erg slecht. Wij kregen ze niet te pakken en toen we klaarstonden op de dag dat ze zouden beginnen kwam er niemand... Wij hadden het idee dat ze ons huis niet serieus namen door er verschillende stuckers in te zetten. Toen bleek dat het helemaal niet goed ging en het erg slordig werd kwam hij zelf om nog het een ander recht te zetten. Het heeft veel langer geduurd dan afgesproken en het stuckwerk in ons hele huis is niet netjes en zit onder de belletjes. Ze zijn nog 1x komen kijken na klachten van ons maar het was allemaal prima volgens hen. Daarna was er geen contact meer mogelijk. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden!
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“wandafwerking”
Door C.L. van Kessel op vrijdag 7 feb 2014 '14
Wij hebben na een gesprek in de showroom te Ens besloten om Duiveman de opdracht te geven voor diamantspuiterk op de wanden van ons nieuwe appartement. Het spuitwerk is prima afgeleverd en zeker ook de goede kleuradviezen.
het bedrijf is zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“komt afspraken niet na”
Door Daniƫlle op woensdag 28 aug 2013 '13
wij hebben duiveman onze woning laten afbouwen en na een maand of 3 ontstonden er problemen. ze komen kijken en beloven veel en dan kun je wachten. wij wachten nu al 5 maanden..... door lekkage van de badkamer is de schadepost 8000 euro. tevens is het spackwerk op de meeste plaatsen gescheurd.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Vakwerk tegen een scherpe prijs”
Door Gert en Edith op maandag 13 feb 2012 '12
Duiveman stelt de klant centraal met een hoge kwaliteit van afwerking. Nu voor de tweede keer onze nieuwbouwwoning laten spuiten met rolputz diamant. Perfect geadviseerd met hedendaagse kleurstellingen. Aanvullend ook de zolder door Duiveman laten opdelen in 2 kamers. Zeer handzame indeling op basis van hun advies, volledig afgespoten en zelfs voorzien van 2 velux dakramen. Zeer professioneel gedaan, keurige afwerking en dat alles tegen een scherp concurrerende prijs! Laat Duiveman altijd meedenken en een offerte uitbrengen. Net als ons zul je geen spijt krijgen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Vestiging Duiveman Wand en Plafondspuitbedrijf
aEns, Noorderveld 7, 8307 DS Ens, tel 0527 - 25 13 89
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor wandafwerking in Flevoland