Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Barneveld (Gelderland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
147 ervaringen (1 maand geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
8,3

Colors@home Peter Weiss

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-277791 | Huesmolen 157, 1625 HX Hoorn
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Colors@home Peter Weiss
Colors@home Peter Weiss biedt tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat en houtvloeren, gordijnen, zonwering en behang.
Gebruikerservaringen
Er zijn 9 gebruikerservaringen over Colors@home Peter Weiss. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Vloer omhoog gekomen”
Door B. Rundi op maandag 28 dec 2015 '15
Peter heeft onze vloer niet goed gelegd. In eerste instantie leek het een aardige en vakkundige man. Probleem is dat hij niet eerst de vloer gecheckt heeft voor het leggen. Na een tijdje is alles omhoog gekomen. Hij heft dit vervolgens niet vakkundig hersteld. Slechte zaak
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“PVC vloer leggen begane grond”
Door Richard en Erika op woensdag 22 okt 2014 '14
Peter heeft voor ons eerder dit jaar 110 m2 MFlor PVC vloer gelegd, inclusief strookjes tussen de lamellen. We hadden voor Peter gekozen vanwege zijn no-nonsense manier van werken en uitstekende offerte. Dat wij in Overijssel wonen en hij in Noord-Holland zijn bedrijf heeft, was voor ons dan ook geen probleem en voor hem trouwens ook niet. Twee weken geleden hebben we Peter gebeld omdat we een paar puntjes hadden gevonden die niet helemaal goed waren aan de vloer. Zaken die wij zelf ook niet eerder hadden gezien maar als je het eenmaal hebt ontdekt, blijf je er naar kijken. Vanmorgen is Peter bij ons langsgeweest en heeft alle puntjes opgelost. En hij hoefde er niet eens iets voor te hebben, Peter vond dit onderdeel van de service! Waar vind je in deze tijd nog bedrijven zoals die van Peter? Die zijn zeldzaam, deze service vinden wij dan ook een warme douche waard! Superbedankt Peter en bij de verbouwing aan ons voorhuis weten wij je weer te vinden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 176 ervaringen
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
“Dik in orde”
Door Walter op vrijdag 1 feb 2013 '13
Kwaliteit uitstekend
Scherp geprijsd
Prima service en afterservice
Levering conform de afspraak
Geen klachten gehad, maar verwacht dat het zo opgelost is door P.Weiss
Absoluut aan te raden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“goede service”
Door linda op woensdag 13 feb 2013 '13
wij waren erg tevreden we werden goed geholpen en er werd meegedacht. We hebben de vloer gordijnen en het behang in het hele huis hier uitgezocht zo konden we het goed bij elkaar zoeken peter bracht alles thuis en heeft alles opgemeten enzo.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Installeren vloeren en gordijnen”
Door Jans op vrijdag 1 feb 2013 '13
Het zaken doen met Peter Weiss heb ik als plezierig ervaren. Zowel in het advies vooraf van type laminaat, linoleum en gordijnen als bij de installatie hiervan. Alle werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, binnen de afgesproken tijd en - niet onbelangrijk - Peter Weiss was ook nog eens zeer concurrerend met zijn prijsstelling!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie vloer en netjes gelegd!”
Door Joost op zaterdag 2 feb 2013 '13
Voor onze nieuwe woning zijn we op zoek gegaan naar PVC-vloeren omdat we vloerverwarming kregen. Na verschillende leveranciers te hebben bezocht kwamen we via via uit bij Peter Weiss in Hoorn. Inmiddels hadden we onze vloer wel al gevonden, de authentic oak shumard van M-flor, alleen paste de totaalprijs niet binnen ons budget. Totdat we wij Peter Weiss uitkwamen, voordeliger hebben we de vloer niet kunnen krijgen (inclusief egaliseren en leggen.) Een mooie vloer die netjes en snel is gelegd. En sinds wij er wonen zijn er verschillende mensen komen kijken voor de vloer, en na het zien van de vloer en horen van de prijs zijn ze ook naar Hoorn gegaan om daar hun vloer te kopen. Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee! Voor vloerverwarming is dit de perfecte vloer. Ook voor onze hond is dit een uitkomst, meer grip dan laminaat en we horen hem nu nauwelijks meer lopen. Nogmaals wij zijn erg blij dat we deze vloer voor deze prijs hebben kunnen kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een aanrader”
Door Joke op vrijdag 1 feb 2013 '13
Bij mij is op 2 verdiepingen Mflor (pvc vloer) gelegd door Peter Weiss en door het hele huis luxaflex opgehangen. Ook vloerbedekking op de trappen leverde en legde hij bij mij. Dit gebeurde allemaal heel goed. Afspraken werden goed nagekomen en Peter is een vriendelijke man. Hij was behoorlijk goedkoper dan andere zaken. Ook toen er een probleempje was met een stukje vloer kwam hij dit direct oplossen. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“prima service”
Door Esther op zaterdag 2 feb 2013 '13
Colors at home Peter Weiss, heeft in ons hele woonhuis marmoleum gelegd voor een zeer scherpe prijs (2007). Daarna ivm waterschade nogmaals de benedenverdieping (2011) We zijn erg vriendelijk en service gericht geholpen. Alle afspraken zijn correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 147 ervaringen
“Prima zoals voorheen”
Door Bart op zondag 3 feb 2013 '13
Peter Weiss heeft onze trappen bekleed met marmoleum. Nette prijs. Duidelijke communicatie, zowel telefonisch als email. Prima eindresultaat. We hebben voor Peter gekozen omdat hij al eerder onze huiskamer en inloopkeuken had gedaan, toen ook al niks op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Colors@home Peter Weiss
aHoorn NH, Huesmolen 157, 1625 HX Hoorn, tel 0229 - 27 77 91
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Holland