Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
51 ervaringen (3 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
273 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
411 ervaringen (3 weken geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
53 ervaringen (6 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
210 ervaringen (eergisteren)
Arnhem (Gelderland)
111 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1586 ervaringen (eergisteren)
Poortvliet (Zeeland)
101 ervaringen (1 week geleden)

Keukenshowrooms tips bij bezoek

Goed voorbereid naar de keukenshowroom. Wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken, dan ontkomt u er niet aan om meerdere keukenshowrooms te bezoeken. Een keuken kopen gaat immers meestal gepaard met een aanzienlijke investering. Een gedegen voorbereiding op het keukenshowroombezoek scheelt u dus niet alleen tijd, maar vaak ook geld.

Schrijf de maten op
Het is altijd handig om de exacte afmetingen van uw keuken mee te nemen. Dat praat gemakkelijker bij de onderhandelingen en u kunt meestal ter plekke een inzichtelijke 3D-tekening op schaal laten maken. Zo krijgt u een realistisch beeld van de mogelijkheden.

Wat is uw budget?
Neem, voordat u de keukenshowroom binnengaat, een reëel bedrag in gedachten dat u maximaal wilt uitgeven.

Welke apparatuur wilt u?
Breng ook een lijst mee met de apparatuur die u graag in uw nieuwe keuken geïnstalleerd wilt hebben. Laat u niet overhalen om allerlei ingewikkelde apparaten te kopen die u toch niet gaat gebruiken.

Foto's spreken
Neem een aantal foto's van uw huidige keuken mee. Zo krijgt men in de keukenshowroom een goede indruk van de bestaande situatie en kunt u aangeven wat u wel, of juist niet in het nieuwe ontwerp terug wilt zien.

Neem de tijd
Zorg dat u ruim de tijd heeft om uitgebreid rond te kunnen kijken en te onderhandelen met de keukenleverancier. Een keuken kopen doet u immers niet even in een verloren half uurtje. Plan liever een hele ochtend of middag in om in alle rust deze kostbare aankoop te overwegen.

Bekijk de website
U wilt een keukenshowroom bezoeken omdat u daar de keukens goed kunt bekijken en beoordelen. Het is handig vooraf online zoveel mogelijk over de betreffende keukenshowroom te weten te komen. Op de website is meestal nuttige informatie over de voorwaarden en mogelijkheden van een keukenleverancier te vinden. Zoek ook naar referenties van klanten die u voor gingen.
Bedank voor dit artikel
Reacties
Er zijn 3 reacties op dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
Geef ook uw reactie en help anderen bij dit onderwerp.
Door Jan-Willem & Desire op donderdag 9 jul 2015 '15
Wij hebben minstens 6 tot 7 verschillende keukenshowrooms bezocht in de randstad. We konden gewoonweg niet slagen. Door ons budget moesten we keer op keer kiezen uit of een hoge kwaliteitskeuken maar met mindere kwaliteit apparatuur, of een mindere kwaliteitskeuken en goede keukenapparatuur. Gelukkig zijn we uiteindelijk geslaagd bij een zaak die we aangeraden kregen door vrienden voor een keuken die aan onze eisen voldeed en het gestelde budget! Houd vol!
Door Maurits &Lisa op donderdag 9 jul 2015 '15
Wij dachten dat we alles wisten en door het bezoeken van 3 andere keukenshowrooms goed geïnformeerd waren. Daar steek je veel van op. We werden verrast door de winkel waar we uiteindelijk geslaagd zijn. Waren heel deskundig en prettig.
Door Jan en Trees op dinsdag 5 feb 2013 '13
Wij hadden in Nederland al enkele keukenshowrooms bezocht, maar konden moeilijk kiezen uit de vele mogelijkheden. Dat zat hem met name in het feit dat verkopers te ingewikkeld deden over het ontwerp, moeilijk deden over het meegeven van 3D tekeningen, etc.
Reageer op dit artikel
Uw naam
Uw e-mail
Uw bericht
 
Meer artikelen